Οι αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για τα 12 ζώδια, της εβδομάδας 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021.

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση. Μην αγχώνεσαι το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό όμως οφείλω να σε ενημερώσω ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ανάμεσα σε εσένα και το παλιό σου ταίρι, ωστόσο για την ώρα η κατάσταση θα παραμείνει στον πάγο. Δεν έχει κλείσει κανένα ενδεχόμενο, άσε απλά το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία. Κάτι σιγοκαίει σε χαμηλή φωτιά. Κάποιο πρόσωπο εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την αφορμή ή τη δίοδο, για να σου δείξει πως αυτό που νιώθει για σένα δεν είναι φιλικό αλλά πολύ πιο θερμό. Ίσως αυτή τη στιγμή να μη βρει τον τρόπο να σου φανερωθεί, ωστόσο εσύ μείνε σε ετοιμότητα, αργά ή γρήγορα θα υπάρξει απρόοπτη εξέλιξη.

Σχέση- γάμος. Αν θέλεις να πιέσεις την κατάσταση διεκδικώντας επίμονα και ριζοσπαστικά, θα πέσεις έξω. Η στιγμή δεν είναι κατάλληλη για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Για την ώρα απολαύσε την σταθερότητα της σχέση σου, σε περίπτωση που υπάρχουν εντάσεις μην τεντώσεις το σκοινί, δεν θα σου βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Αυτό που σε προβληματίζει θα το λύσεις, αυτό που προσμένεις θα το βρεις μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείς σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα ή στην αίτια που σας χώρισε. Καταφθάνει ένωση και οριστική σμίξη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στην παρούσα φάση να μην έχεις διάθεση για ξεκίνημα νέας αρχής, ωστόσο το πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσεις μαζί του, θα είναι τόσο όμορφο και τόσο ελκυστικό που θα σου αλλάξει μονομιάς τις διαθέσεις. Σε περίπτωση που έδωσες όρκο πως δεν θα ξανά ερωτευτείς, μέσα στην τωρινή εβδομάδα μάλλον θα τον καταπατήσεις.

Σχέση- Γάμος. Όταν θέλεις αλλαγές συνήθως εφαρμόζεις έναν ριζοσπαστικό τρόπο αντιμετώπισης , όμως θα σου δώσω τη συμβουλή αυτή τη φορά να ακολουθήσεις μια πιο συντηρητική τακτική. Το ταίρι σου ενδεχομένως να μην είναι τόσο απελευθερωμένο όσο είσαι εσύ, γι αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διεκδικήσεις μέσω συμβιβασμών.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Επανασύνδεση. Έξυπνος και μεθοδικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείς το πρώην ταίρι σου, θα οδηγήσεις την κατάσταση σε τέτοιο σημείο που στο τέλος θα αναγνωρίσει και θα παραδεχτεί. Θα αποδειχτεί πως τα σφάλματα που σας οδήγησαν στον χωρισμό έγιναν από απερισκεψία και όχι από έλλειψη αισθημάτων. Δώσε την δεύτερη ευκαιρία που θα σου ζητηθεί, θα σου βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία. Εσύ που είσαι σε αναζήτηση νέα γνωριμίας, ετοιμάσου το καλό πράγμα μπορεί να άργησε αλλά τώρα έρχεται. Η εβδομάδα σου δεν θα λήξει άδοξα, τις τελευταίες μέρες ή ώρες του εξαημέρου θα σε εξιτάρει η εντυπωσιακή παρουσία ατόμου που θα σου δώσει άνοιγμα σταθερής σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Σε μια κόλα χαρτί θα το τυλίξεις το ταίρι σου γιατί εκτός από τα γοητευτικά εξωτερικά σου προσόντα έχεις και υψηλή νοητική ικανότητα. Δεν θα καταφέρει να σου ξεγλιστρήσει, αυτό που θέλεις θα γίνει, θα το πετύχεις με τρόπο διπλωματικό. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά, μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση. Αν ο λόγος του χωρισμού σας ήταν ένα συγκεκριμένο γεγονός και όχι η γνωστή ασυμφωνία χαρακτήρων, τότε ετοιμάσου μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις μια συγγνώμη και μια πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα αναποδογυρίσουν με τέτοιο τρόπο που θα αποκαλυφτεί μια αλήθεια. Τώρα θα αποδειχτεί στο ταίρι σου πως είχες δίκιο και καλώς έπραξες ότι έπραξες.

Νέα γνωριμία. Θα σου αξίζει και θα σου ταιριάζει το πρόσωπο που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σου, αλλά αυτό που θα προκύψει θα δικαιώσει την αναμονή σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με πρόσωπο που αυτή τη φορά δε θα φτάσεις στο σημείο να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σχέση- γάμος. Σε περίπτωση που το πολυαγαπημένο σου ταίρι τις προηγούμενες μέρες σε έβγαλε έξω από τα ρούχα και σε αδίκησε τώρα θα παραδεχτεί την εσφαλμένη του στάση. Θα δικαιωθείς, θα ηρεμήσεις, αν κρατήσεις συγκαταβατική στάση τότε θα ξαναβρείτε την παλιά καλή σας ισορροπία.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση. Το πρώην ταίρι σου θα  ξανά εισβάλει στην προσωπική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις, και τα αμοιβαία αισθήματα θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι μοιραίες, θα πιστέψεις πως αυτό το άτομο είναι το πεπρωμένο σου και θα έχεις απόλυτο δίκιο.

Νέα γνωριμία. Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα αποτελέσει τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Ουσιαστική θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια  μεγάλη σχέση αγάπης που θα πάρει δεσμευτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο που θα έχει κατάληξη ευτυχίας.  Αποφασιστική και σοβαρά σκεπτόμενη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σας δώσει μεγάλη χαρά δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας. Προετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα στρωθεί έδαφος για επισημοποιήσεις και δεσμεύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση. Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος γύρος αγάπης με πρόσωπο που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.

Νέα γνωριμία. Με άτομο που θα σε συναρπάσει θα γνωριστείς. Δε θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς θα χαρείς και δεν θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.

Σχέση- Γάμος. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζετε στην απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να πρωταγωνιστήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.

Νέα γνωριμία. Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει και θα σου ανοιχτεί. Θα είναι τυχερή γνωριμία που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα σου φέρει ευτυχισμένη κατάληξη. Η σχέση που θα κάνεις δεν θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σε αγαπήσει.

Σχέση – Γάμος. Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, δεν αποκλείεται να προκύψουν δεσμεύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Χαρά θα πάρεις, θα ηρεμήσεις, επανέρχεται το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας δεν θα σταματήσει στην απλή σχέση, θα δοθεί έκταση στο θέμα, πολύ γρήγορα θα υπάρξουν μεταξύ σας επίσημες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία. Ελπιδοφόρο άνοιγμα θα φέρει στη ζωή σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα ‘ρθει και δεν θα έχει διάθεση να φύγει. Η γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχαία, μοιραία, δεν αποκλείεται και παντοτινή. Μπορεί να άργησε να εμφανιστεί στη ζωή σου το έτερον ήμισυ σου, τώρα όμως που ήρθε θα μείνει και θα αγκυροβολήσει δίπλα σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση- Γάμος. Μια χαρά θα πάει η σχέση σου και αν δεν υπάρχει δέσμευση ή γάμος δεν αποκλείεται τώρα να συμβεί. Κουβέντες περί μέλλοντος θα γίνουν, μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσετε για επισημοποιήσεις και οριστικοποιήσεις. Κάτι που ευχήθηκες θα υλοποιηθεί, η πρόταση που θα λάβεις θα σε κάνει να πετάξεις απ την χαρά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Αποκαλυπτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα μάθεις για γεγονότα που ως τώρα στα κρατούσε κρυμμένα, θα καταλάβεις τι έφταιξε και ποια ήταν η ουσιαστική αιτία του χωρισμού σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και εξακριβώσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βρει τρόπο να τονώσει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σου. Ίσως τον τελευταίο καιρό να άρχισες να σκέπτεσαι με απαισιοδοξία, τώρα θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Νέα σχέση θα κάνει την έναρξη της, σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα θα σου δώσει μεγάλη χαρά.

Σχέση- γάμος. Ουσιαστική και κατατοπιστική θα είναι η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσεις στην καρδιά του ατόμου που αγαπάς με στόχο να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται και ποιες είναι οι ενδόμυχες του επιθυμίες. Η σχέση σας περνά σε στάδιο γαληνής και αρμονίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Αν συνειδητά θέλεις την επανασύνδεση και όντως έχεις αισθήματα για το πρώην ταίρι σου, τότε μην κάθεσαι καθόλου. Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας βαλε μπρος για επανένωση, σε σκέπτεται, σε περιμένει, θα είναι λάθος αν δεν φανερώσεις ξεκάθαρα αυτό που νιώθεις και αυτό που θέλεις.

Νέα γνωριμία. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Δώσε εσύ το πράσινο φως και πολύ γρήγορα θα σε πλησιάσει το πρόσωπο που θα βάλεις στο στόχαστρο σου. Είσαι στην χρονική περίοδο που θα έχεις την ικανότητα να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αν έχεις διάθεση για νέο ξεκίνημα τότε μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Σχέση- γάμος. Θα επιβληθείς μέσα στη σχέση σου, αυτή την εβδομάδα θα εξωτερικεύσεις έντονο δυναμισμό, η δική σου άποψη θα υπερισχύσει.  Τα λόγια σου θα είναι σοβαρά και ώριμα, θα είσαι σε θέση να τηρήσεις τις υποσχέσεις που θα δώσεις, θα καταφέρεις να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του προσώπου που αγαπάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Για την ώρα αυτό που πρέπει πρώτα απ όλα να κάνεις είναι να προσανατολίσεις την καρδιά σου . Θέλεις όντως επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου; ή μήπως αυτό που ουσιαστικά αναζητάς είναι περαστικές επαφές αραιές χωρίς δεσμεύσεις; Θα έχεις μια ολόκληρη εβδομάδα να αποφασίσεις και κατόπιν αυτού, κινήσου αναλόγως.

Νέα γνωριμία. Εσύ που έχεις αποφασίσει ριζικά και αμετάκλητα να μην ξαναγυρίσεις πίσω στα παλιά , τώρα θα εμφανιστεί μπροστά σου ο άνθρωπος σου . Αυτός που θα σε βοηθήσει να κάνεις πράξη τις αποφάσεις σου, αυτός που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς και να χαράξετε μαζί ολοκαίνουργια πορεία με στόχο να μην υπάρξει επιστροφή στο παρελθόν.

Σχέση- Γάμος. Μπερδεμένα θα είναι τα πράγματα μέσα στην καρδιά σου. Από την μια θα θέλεις να φτάσεις με το ταίρι σου στην απόλυτη ένωση, από την άλλη όμως κάτι θα σου δημιουργεί τον φόβο μήπως αργότερα μετανιώσεις. Μη πιέζεις τον εαυτό σου, μην δημιουργείς προβληματισμούς για θέματα που στην πάροδο του χρόνου θα αλλάξουν απ μόνα τους όψη.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΥΡΓΟΣ

Επανασύνδεση. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις και να συνειδητοποιήσεις. Μια πράξη που θα κάνει το πρώην ταίρι σου, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τα πραγματικά σου αισθήματα. Τώρα θα καταλάβεις αν αυτό το άτομο το θέλεις πίσω στη ζωή σου από συνήθεια ή από πραγματική αγάπη.

Νέα γνωριμία. Την αποκάλυψη του θα κάνει άτομο που ως τώρα φοβούμενο να κινηθεί, φορούσε προσωπείο. Εσύ νόμιζες τόσο καιρό πως το ενδιαφέρον του ήταν φιλικό, αλλά τώρα θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις πως εκτός από πολύ καλός φίλος, μπορεί να γίνει για σένα και ταίρι ζωής. Στη δική σου επιλογή θα είναι αν θα προχωρήσετε σε δεσμό.

Σχέση – Γάμος. Τα λάθη, οι εγωισμοί, και οι παρορμητικές κινήσεις θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά στενοχώρια ή σύγχυση, αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα θα μάθετε  εσύ και το ταίρι σου τι πρέπει να αποφεύγετε και σε ποιο σημείο ακριβώς πρέπει να τοποθετηθούν τα σωστά όρια.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!