ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Σίγουρα τη θέλεις την επανασύνδεση ή μήπως δεν είναι μέσα σου ξεκάθαρα τα πράγματα; Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, θα σου τηλεφωνήσει και θα σου ζητήσει συνάντηση, το θέμα όμως είναι τι απάντηση θα δώσεις. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις, διφορούμενη θα είναι η στάση σου.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό και χαρά θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και μάλιστα τόσο έντονα, που μάλλον οι κινήσεις σου θα είναι ανεξέλεγκτα παρορμητικές. Το νου σου να μην σε χτυπήσει ο έρωτας… κατακούτελα και κάνεις ενέργειες επιπόλαιες ή σπασμωδικές. Θα σου δοθεί η ευκαιρία της νέας ερωτικής αρχής, ωστόσο απόφυγε τις υπερβολές.

Σχέση – Γάμος: Μπαϊράκι θα σηκώσεις, επαναστατική θα είναι η στάση σου, τα πάνω κάτω θα φέρεις μέσα στη σχέση σου. Αυτή τη φορά θα εναντιωθείς στα δεδομένα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, όμως θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά την τακτική και τη μέθοδο που θα εφαρμόσεις. Οι απότομες ή αλλοπρόσαλλες ενέργειες θα σου δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Θα χαρείς, θα λάβεις τηλεφώνημα και πρόταση για συνάντηση, που θα φωτίσουν τον ψυχολογικό σου κόσμο, θα αρχίσεις να ελπίζεις στην επανασύνδεση και δε θα απογοητευτείς. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις λόγια ευχάριστα από το πρώην ταίρι σου, στο ραντεβού σας θα γίνει οριστική επανένωση.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα, στην αρχή τυπική και μετά προσωπική. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως αληθινή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει πορεία δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, όμορφη θα είναι η εβδομάδα σου, αν περιμένεις απάντηση ή αποτέλεσμα θα χαρείς, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που είσαι πολλά χρόνια με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ακουστεί εντελώς ξαφνικά πρόταση επισημοποίησης!

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η ερωτική σου στάση και γοητεία θα ανοίξουν δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία: Θα καρδιοχτυπήσεις, θα νιώσεις την ένταση να ανεβαίνει στα ύψη. Εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνα και ήσυχα, ερωτικό βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση – Γάμος: Ισορροπημένη και ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τον ερωτισμό σας, θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη, που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση: Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου, δε θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνειά σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία: Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθησή σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος: Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα, θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματά σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Ελπιδοφόρο θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφασή σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Μη προσπαθήσεις να μαντέψεις τι θέλει το πρώην ταίρι σου, θα πέσεις έξω. Στην προκειμένη φάση οι καταστάσεις θα είναι σκοτεινές, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Για την ώρα προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή, οι αποκαλύψεις θα αργήσουν λιγάκι, θα ‘ρθουν στο επόμενο στάδιο.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, όμως η στάση του θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και απορίες. Το νου σου να μην ξεγελαστείς και παρασυρθείς σε σενάρια και προσωπικές εικασίες. Σου δίνω τη συμβουλή πρώτα να βεβαιωθείς για το τι ακριβώς θέλει και ύστερα να περάσεις σε ουσιαστικές πράξεις.

Σχέση – Γάμος: Επιρρεπής στις παρεξηγήσεις θα είσαι, γι’ αυτό προσοχή στο τι θα υποθέσεις. Θα υπάρχει κίνδυνος να συνδυάσεις τα γεγονότα με έναν αρνητικό τρόπο σκέψης, κάποια πράγματα δε θα είναι έτσι ακριβώς όπως θα νομίζεις. Άκου με προσοχή τι θα σου πει το ταίρι σου, καλό θα είναι να μη διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Ένα γεγονός θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.

Νέα γνωριμία: Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά. Θα είναι τυχερό άνοιγμα, που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα σου φέρει ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις, δε θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Επανασύνδεση: Μετανιωμένο έρχεται το πρόσωπο που αγαπάς και που έκανε το λάθος να σε αδικήσει. Ετοιμάσου, μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις μια συγγνώμη και μια πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα θα αναποδογυρίσουν με τέτοιο τρόπο, που θα αποκαλυφτεί μια αλήθεια. Τώρα θα αποδειχτεί στο ταίρι σου πως κακώς σε κατηγόρησε ή σε κακολόγησε.

Νέα γνωριμία: Θα σου αξίζει και θα σου ταιριάζει το πρόσωπο που θα βρεθεί τυχαία στο δρόμο σου. Μπορεί να άργησε η νέα γνωριμία στη ζωή σου, αλλά αυτό που θα προκύψει, θα δικαιώσει την αναμονή σου. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με ένα πρόσωπο και αυτή τη φορά δε θα φτάσεις στο σημείο να μετανιώσεις για τις επιλογές σου.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που το πολυαγαπημένο σου ταίρι σε χαρακτήρισε με λόγια άστοχα, που δεν αρμόζουν στις πράξεις ή στις βλέψεις σου, τώρα θα παραδεχτεί την εσφαλμένη του κριτική, αλλάζει στάση. Θα δικαιωθείς, θα ηρεμήσεις και αν κρατήσεις συγκαταβατική στάση, τότε θα ξαναβρείτε την παλιά, καλή σας ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία: Αυτό δε θα είναι μια απλή περαστική γνωριμία, θα πρόκειται για μελετημένη συμπαντική συνομωσία. Όλα θα κινηθούν με στόχο εσύ και ένα συγκεκριμένο, γοητευτικό πρόσωπο να συναντηθείτε, να ερωτευτείτε και να προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, μάλλον θα βρεις το μόνιμο ταίρι σου.

Σχέση – Γάμος: Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση γάμου ή επισημοποίησης, ίσως να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Είσαι στη χρονική στιγμή που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καθίσεις με σταυρωμένα χέρια, τα γεγονότα θα τρέξουν με ταχύτητα πρέπει να αναλάβεις τα ηνία. Σε παροτρύνω να κυνηγήσεις το πρώην ταίρι σου, σε διαβεβαιώνω πως υπάρχει ακόμα ερωτική φλόγα μεταξύ σας, ζήτα επανασύνδεση και θα την έχεις.

Νέα γνωριμία: Το νου σου να μην πιαστείς στον ύπνο, η γνωριμία που θα προκύψει δεν πρέπει να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, θα σου δώσει το σινιάλο να πλησιάσεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσεγγίσεις χωρίς ενδοιασμούς.

Σχέση – Γάμος: Φταις και εσύ για το καβγαδάκι που δημιουργήθηκε, αν βγάλεις την ουρά σου απ’ έξω δε θα κερδίσεις κάτι. Για να λυθεί η παρεξήγηση θα πρέπει να αναλάβεις το μερίδιο της ευθύνης σου. Η ισορροπία θα επιτευχθεί με τη δική σου παρέμβαση, γι’ αυτό καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα, στην προκειμένη φάση από σένα θα δοθεί η απαιτούμενη λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Αν τη θέλεις την επανασύνδεση τότε ετοιμάσου, ο τροχός θα γυρίσει υπέρ σου. Τα γεγονότα θα εξελιχτούν με τέτοιον τρόπο, που θα σημειωθεί αναποδογύρισμα στη σκέψη του πρώην ερωτικού σου συντρόφου. Μην εκπλαγείς αν η αδιαφορία που έδειχνε, μετατραπεί σε έντονο πόθο.

Νέα γνωριμία: Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου άτομο ικανό να σε βγάλει από την απαισιοδοξία και να σε οδηγήσει στη σταθερή σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαράξεις καινούργια ερωτική πορεία, μείνε σε ετοιμότητα έρχονται τυχερά συμβάντα!

Σχέση – Γάμος: Ανοίγει ο δρόμος για δέσμευση, λύνεται πρόβλημα που καθυστερούσε τα σχέδιά σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα πάρει τέτοιου είδους εξέλιξη, που πλέον εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι θα είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Αυτή τη φορά, ό,τι προγραμματίσετε θα υλοποιηθεί και μάλιστα άμεσα.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Θα βγεις από τη στενοχώρια και το αδιέξοδο, θα γίνει μια ουσιαστική συζήτηση ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου, που θα βγάλει στο φως πολλές αλήθειες. Υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, τώρα θα τολμήσετε να τα παραδεχτείτε, θα μιλήσει με ειλικρίνεια, θα αναγνωρίσετε σφάλματα και θα καταλήξετε σε θερμή επανένωση.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα αποδεχτεί η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα τολμήσω να πω πως θα είναι τυχερή και καθοριστική για το μέλλον σου. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς τη δύναμη για να ξεχάσεις πίκρες και απογοητεύσεις, τώρα θα γνωριστείς με το κατάλληλο πρόσωπο. Θα σου ανοίξει πορεία νέα ερωτικής σχέσης, θα διαγράψεις μονομιάς το παρελθόν σου.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς πως το ταίρι σου σε αγαπάει και νοιάζεται για σένα, δε θα έχεις κανέναν λόγο να σκέπτεσαι με τρόπο καχύποπτο. Με αφορμή ένα τυχαίο και ευχάριστο γεγονός, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα ακούσεις πρόταση που θα φέρει δεσμευτική κατάληξη.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!