ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Απόμακρη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην δώσεις περιθώρια στο πρώην ταίρι σου να σε πλησιάσει, όμως αυτό θα βρει τρόπο να τρυπώσει στη ζωή σου. Κάτι θα σκηνοθετήσει, κάτι θα χειριστεί με ιδιαιτέρως δεξιοτεχνικό τρόπο και θα καταφέρει να προκαλέσει συνάντηση, που η κατάληξή της θα είναι στο χέρι σου.

Νέα γνωριμία: Σου δίνω τη συμβουλή να μη βαρεθείς να βγεις από το σπίτι σου. Άσε την αδράνεια, μην απορρίψεις καμία πρόταση και ετοιμάσου για δράση. Μέσα στην εβδομάδα, σε εντελώς τυχαία χρονική στιγμή, σε ανυποψίαστο χώρο, θα εμφανιστεί πρόσωπο της αρεσκείας σου. Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγεις από τη μοναχικότητά σου.

Σχέση – Γάμος: Στην παρούσα φάση το ταίρι σου ενδέχεται να μπερδέψει την αποστασιοποίηση με την αδιαφορία. Ναι μεν καλά θα κάνεις και δε θα έχεις καμία διάθεση για ανούσιες συζητήσεις και πολλά λόγια, ωστόσο αν δεν το πράξεις με το σωστό τρόπο, τότε το πρόσωπο που συνδέεσαι ερωτικά ενδεχομένως να πιστέψει πως έχασες το ενδιαφέρον σου.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε, θα βρεις το σωστό τρόπο να συνδυάσεις γοητεία και εξυπνάδα και θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το πρώην ταίρι σου. Λίγο οι διπλωματικές εξηγήσεις που θα δώσεις, λίγο η εντυπωσιακή σου εμφάνιση, θα βρεις τρόπο να λιώσεις τον πάγο και να επαναφέρεις τάξη και ισορροπία στις επαφές σας. Το νου σου στις υποσχέσεις που θα δώσεις, ό,τι πεις θα αναγκαστείς να το τηρήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το όμορφο πρόσωπο με την ελκυστική προσωπικότητα. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε τυπική συνομιλία, η μεταξύ σας συμπάθεια και οικειότητα θα οδηγήσει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο. Το ένα θα φέρει το άλλο και μέσα στο πενταήμερο θα γίνει ραντεβού, που σε διαβεβαιώνω πως θα έχει κατάληξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Ένα συμβάν θα σας βγάλει από ανασφάλειες και επιφυλάξεις, τώρα δυνατοί και ενωμένοι θα καταρρίψετε εμπόδια. Η συναισθηματική σας συμμαχία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, κάτι που επιθυμείτε από κοινού, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση: Θα τη βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σου δώσει ελπίδα επανασύνδεσης. Πρώτα θα συμβεί ένα τυχαίο γεγονός, μετά θα ακολουθήσει τηλεφώνημα, η κατάληξη του οποίου θα είναι ένα βραδινό και πολύ ευχάριστο ραντεβού. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε και πάλι αγκαλιασμένοι, ξεκινά δεύτερος γύρος αγάπης.

Νέα γνωριμία: Ένα τυχερό συμβάν θα κάνει την εμφάνισή του και θα αφορά γεγονός νέας γνωριμίας. Όμορφο παρουσιαστικό, γοητευτικό στυλ, αυτό το άτομο από την πρώτη στιγμή θα το εμπιστευτείς και θα το αγαπήσεις. Το ένστικτό σου θα σου λέει να το ακολουθήσεις πιστά, πολύ καλά θα κάνεις και θα ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου.

Σχέση – Γάμος: Αίσιο τέλος θα έχει μια συγκεκριμένη σου υπόθεση που την προηγούμενη εβδομάδα σου δημιούργησε άγχος και απαισιοδοξία. Ευχάριστη πληροφορία θα λάβεις μέσα στο εξαήμερο, θα ηρεμήσεις, θα σου φύγει το ψυχολογικό βάρος, θα περάσεις εσύ και το ταίρι σου σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ηρεμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Κάτι θα παρανοήσεις φίλε μου Καρκίνε, πρόσεξε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα όρια της καχυποψίας σου. Περίεργες πληροφορίες θα λάβεις για το πρώην ταίρι σου, ωστόσο θα υπάρχει ο κίνδυνος να τις ερμηνεύσεις με λάθος τρόπο. Σου δίνω τη συμβουλή να πιστεύεις μόνο στα μάτια σου, να εμπιστεύεσαι μόνο τα αφτιά σου.

Νέα γνωριμία: Τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις από ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο, ναι μεν θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, όμως θα αληθεύουν; Θα ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα ή θα είναι λόγια σκόπιμα; Το νου σου να μη σε τουμπάρουν τα λόγια τα παχιά και παγιδευτείς σε λάθος εξιδανικεύσεις.

Σχέση – Γάμος: Μη στηριχτείς στα επιφανειακά γεγονότα, θα καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα που θα είναι τελείως αβάσιμα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με ανεκτικότητα και όχι με κάθετη αυστηρότητα, η κρίση σου στην παρούσα φάση ίσως να είναι λανθασμένη.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Σε σκέψεις θα μπεις, μάλλον δε θα νιώσεις απόλυτα την επιθυμία για επανασύνδεση. Στα μέσα της εβδομάδας θα φυτρώσουν αμφιβολίες, ένα συγκεκριμένο γεγονός, που ίσως να πρόκειται για μια πληροφορία που θα λάβεις, θα κλονίσουν την σιγουριά σου, δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις αν θέλεις πίσω το πρώην ταίρι σου ή όχι.

Νέα γνωριμία: Μεγάλο τυχερό θα αποτελέσει η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις. Κελεπούρι θα είναι αυτό το πρόσωπο για σένα, σοβαρό, γοητευτικό, με στρωμένη ζωή και με σταθερές επιθυμίες, συμβουλή σου δίνω να μην το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια. Δε θα έχει στη στάση του κάτι επιλήψιμο ή απογοητευτικό, δε θα έχεις κανέναν λόγο να το απορρίψεις.

Σχέση – Γάμος: Προς το τέλος της εβδομάδας σε περίεργη στιγμή, κάτι θα σου αποκαλύψει το ταίρι σου και θα πάρεις μεγάλη χαρά. Σου το κρατούσε για έκπληξη θα θεωρήσει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σου το φανερώσει. Έρχεται ανανέωση, ικανοποίηση και αισιοδοξία. Το νου σου να μη σε πιάσει η καχυποψία σου, άσε τις ανασφάλειες, τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, το πρώην ταίρι σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να ξεχάσεις τα λάθη και τις πικρές στιγμές. Με την εκδηλωτική και θερμή του στάση θα σε πείσει, θα αναθεωρήσεις και θα προχωρήσεις σε δεύτερο ξεκίνημα. Καλό θα είναι η απόφασή σου να είναι συνειδητοποιημένη, πριν καταλήξεις στο οτιδήποτε ζύγισε πρώτα τα υπέρ και τα κατά.

Νέα γνωριμία: Νέα γνωριμία δε θα κάνεις, θα κάνεις όμως νέα σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βρει το θάρρος και θα σου ανοιχτεί ερωτικά πρόσωπο, που ως τώρα σου εμφάνιζε μόνο τη φιλική του πλευρά. Από καιρό έχει ερωτικές βλέψεις για σένα και το κρύβει, τώρα θα γραπωθεί από μια αυθόρμητη κίνηση σου, θα σου αποκαλύψει τι ακριβώς νιώθει και τι προσμένει.

Σχέση – Γάμος: Τυχαίο συμβάν θα δώσει το έναυσμα στο ταίρι σου να σου αποκαλύψει κάποιες κρυφές του σκέψεις. Θα ανακαλύψεις και θα εντοπίσεις καταστάσεις που ως τώρα ήταν μπερδεμένες και δεν μπορούσες να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβαινε. Με λίγα λόγια, θα εξηγήσεις τα ανεξήγητα με τελική κατάληξη την ηρεμία και την ισορροπία σας.

 

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Θα σε ξαφνιάσει το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρόσωπο που προσμένεις. Λήγει το μεταβατικό στάδιο, με τη συνάντηση που θα προκύψει μεταξύ σας ουσιαστικά θα τερματίσει ο χωρισμός και η απόσταση, θα γίνει ξεκίνημα δεύτερης αρχής. Η υπόσχεση που θα λάβεις θα είναι ειλικρινής και θα τηρηθεί.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που τυχαία θα σου συστήσουν, σου δίνω τη συμβουλή να μην περιορίσεις την έκταση που θα πάρουν τα αισθήματά σου. Αυτό το άτομο θα το ερωτευτείς και δε θα απογοητευτείς. Θα φέρει τύχη και χαρά στη ζωή σου, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία, η σχέση που θα γίνει θα έχει μακροχρόνια διάρκεια.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, κάτι που θα σου προτείνει θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως ανοίγεται ένας καινούργιος ορίζοντας στη ζωή σου. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου κρατάει χρόνια, δεν αποκλείεται η πρόταση που θα ακούσεις να αφορά επισημοποίηση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Μην την καθυστερείς την κίνηση, φίλε μου Σκορπιέ, επανασύνδεση θα γίνει από δική σου πρωτοβουλία και δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, όσο χρονοτριβείς, τόσο θα περνά ο καιρός χωρίς αποτέλεσμα και ουσία.

Νέα γνωριμία: Από πάνω μέχρι κάτω θα σε κοιτάζει και έντονα θα σε παρατηρεί ένα καινούργιο πρόσωπο, που ο συγκυρίες θα σας οδήγησαν εντελώς τυχαία στο ίδιο σημείο. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου, αυτή η καινούργια γνωριμία θα καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου μην το τραβάς άλλο το σκοινί, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα πού εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια, μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Ανατροπές θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αιφνιδιαστικά και ευχάριστα συμβάντα. Θα έχεις επαφή με το πρώην ταίρι σου, δε θα προκύψει από τηλεφώνημα, αλλά από μια τυχαία συνάντηση. Μόλις ιδωθείτε θα αναστατωθείτε, η έλξη σας θα είναι μεγάλη, προμηνύεται θερμή εβδομάδα.

Νέα γνωριμία: Τολμηροί θα είναι η στάση σου, η προσέγγισή σου θα φέρει θερμό αποτέλεσμα. Γοητευτικό θα βρει το στυλ σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα το γνωρίσεις σε γνωστό οικείο χώρο, εσύ θα τραβήξεις την προσοχή του και εκείνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου!

Σχέση – Γάμος: Στην παρούσα φάση θα τα αφήσεις τα πολλά λόγια και θα περάσεις σε πράξεις, και μάλιστα άμεσες και ιδιαιτέρως θερμές. Θα είναι σωστή η επιλογή σου να βγάλεις στην επιφάνεια την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, ηρεμία ισορροπία και έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, στην παρούσα φάση προσπάθησε να ρεγουλάρεις την ανυπομονησία σου. Κάποια πράγματα που έχουν υποστεί φθορά ή βλάβη, θέλουν χρόνο για να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση. Με λίγα λόγια, μη βιάζεσαι για επανασύνδεση, το πρόσωπο θέλει χρόνο να σκεφτεί, να αποφασίσει, να συνειδητοποιήσει τι θέλει και τι όχι.

Νέα γνωριμία: Με ένα συγκεκριμένο άτομο θα συνομιλήσεις, στην αρχή ενδεχομένως να μην κερδίσει την καρδιά σου, ούτε καν τη συμπάθειά σου, ωστόσο έχει ο καιρός γυρίσματα. Αλλιώς θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου μαζί του και αλλιώς θα τελειώσει. Μην εκπλαγείς αν ανατραπεί η κατάσταση και η αντιπάθεια ή η ουδετερότητα μετατραπεί σε ερωτική έλξη!

Σχέση – Γάμος: Όποιος βιάζεται σκοντάφτει και για να μην πέσεις, καλό θα είναι να περπατάς λάου-λάου, με μεγάλη προσοχή στο πού ακριβώς πατάς. Για να μην γυρίσεις την κατάσταση εναντίον σου και από πάνω βρεθείς ξαφνικά κάτω, προσπάθησε να αποφύγεις τις πιεστικές καταστάσεις, μη βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξή σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαημέρου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικών προδιαγραφών.

Νέα γνωριμία: Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με αυτό το άτομο από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια, η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το μεγάλο βήμα.

ΙΧΘΕΙΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Εσύ σιγουρέψου πως θέλεις πίσω το πρώην ταίρι σου επειδή πραγματικά το αγαπάς και θα δεις πως το σύμπαν θα δουλέψει υπέρ σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δε θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία: Ίσως να μην έχει εντυπωσιακή ομορφιά, σίγουρα όμως θα έχει ελκυστική γοητεία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης, θα έχει αυτό το ‘‘κάτι’’ που θα σε ιντριγκάρει, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Δε θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν, θα πάνε παραπάνω από καλά.

Σχέση – Γάμος: Χαρά και αισιοδοξία θα νιώσεις με αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις ασφάλεια, έντονη ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά. Τα αισθήματά του έχουν βάθος, αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!