ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση. Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η στάση σου και η γοητεία σου θα ανοίξουν δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία. Θα καρδιοχτυπήσεις και θα ερωτευτείς, σε απρόοπτη στιγμή βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση- γάμος. Απρόβλεπτη αλλά και θερμή θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τα αισθήματα , θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.
 

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΗΛΙΟΣ

Επανασύνδεση. Ηλιόλουστη θα είναι η εβδομάδα σου, χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου που σου είναι αδύνατον να το βγάλεις από τη σκέψη. Περασμένα ξεχασμένα θα πεις ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, θα δώσεις ευκαιρία επανένωσης και δεν θα απογοητευτείς .

Νέα γνωριμία. Εντυπωσιακό και λαμπερό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου αρκεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.

Σχέση- γάμος. Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση. Στη βράση κολάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα εντός εξαημέρου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δεν θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία. Δεν θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν δώσεις έκταση στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση- γάμος. Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά δεν θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε, και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βάλε τάξη στα γεγονότα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση. Κάποιος σε πλήγωσε και ήδη το έχει μετανιώσει. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στα μέσα της εβδομάδας να περιμένεις απρόοπτο τηλεφώνημα. Θα σου ζητήσει συνάντηση καλό θα είναι να μην την αρνηθείς, θα σου αποκαλύψει αισθήματα, θα σου εξηγήσει λόγους και αιτίες, εμπράκτως θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Νέα γνωριμία. Ίσως στο παρελθόν να εμπιστεύτηκες λάθος άτομα, γι αυτό η στάση σου στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα είναι επιφυλακτική. Λογικοί θα είναι οι ενδοιασμοί σου, ωστόσο σου φανερώνω πως αυτή η περίπτωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς δεν θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος. Αλλάζει τακτική το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως έγινε το θαύμα. Η στάση που θα κρατήσει απέναντι σου θα είναι συγκαταβατική, καθόλου εγωιστική. Δεν αποκλείεται να παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει που έσφαλε και που είχες απόλυτο δίκιο.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση. Πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμίa. Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να περάσει στην προσωπική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει την σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος. Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η θετική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, θα τα γυρίσεις τελικά όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ισορροπίας και σταθερότητας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση. Σκοτεινές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, το μυαλό σου θα πηγαίνει στο αρνητικό και όχι στο αισιόδοξο. Δεν σημαίνει πως επειδή δεν σου τηλεφωνεί έχει βρει άλλο πρόσωπο. Βγάλε από τη σκέψη σου το ενδεχόμενο της άλλης σχέσης. Εσένα θέλει, εσένα σκέπτεται, απλά αυτή τη στιγμή θεώρει πως δεν πρέπει να κάνει ακόμα κίνηση.

Νέα γνωριμία. Μυστήριο θα σου φανεί το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει κλειστό χαρακτήρα και δεν θα σε αφήνει να ανακαλύψεις τι θέλει και τι προθέσεις έχει. Θα σε φλερτάρει με ένα τρόπο κάπως διφορούμενο. Θα δείξεις ενδιαφέρον δεν θα θελήσεις να απομακρυνθείς, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβεις και να μπορέσεις να εξηγήσεις.

Σχέση- Γάμος. Στραβά θα πάρεις μια κουβέντα που θα σου πει το αγαπημένο σου ταίρι, ίσως η καχυποψία σου θα διαστρεβλώσει την ουσία της ενέργειας του, το νου σου να μην δημιουργήσεις αδίκως εντάσεις. Κατά πάσα πιθανότητα η κρίση σου θα είναι θολή, γι αυτό γενικά μέσα στην εβδομάδα μη πάρεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούσεις.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση. Θα είναι πολύ σωστή η απόφαση σου να αφήσεις τον χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματα σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία. Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί , πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος. Η νευρικότητα και η παρόρμηση δεν σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα γι αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκείμενη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση. Έρχονται απρόοπτα, θα χαρείς και θα ενθουσιαστείς. Μια σειρά από συμπτώσεις, συγκυρίες, και τυχαία γεγονότα, θα έχουν ως κατάληξη να ξανά βρεθείς στην αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου. Πολύ καλά έκανες και δεν ξέγραψες το πρώην ταίρι σου, έρχεται επανασύνδεση που θα έχει κατάληξη δέσμευσης.

Νέα γνωριμία. Νέος κύκλος αγάπης ξεκινά για σένα και μάλιστα με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Τώρα θα διαγράψεις παλιές αποτυχίες, νέος έρωτας θα σου ανοίξει πορεία για επιτυχημένο παρόν και μακροχρόνιο μέλλον. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα γίνει το μόνιμο σου ταίρι.

Σχέση – Γάμος. Θα σου δώσει μεγάλη χαρά αυτό που θα ακούσεις από το ταίρι σου, θα ενθουσιαστείς και θα ικανοποιηθείς. Γεγονότα πράξεις και πρόσωπα θα κινηθούν με στόχο να λάβεις αυτό που αναζητάς. Προχώρα άφοβα, δείξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο που αγαπάς, ό,τι σου υποσχεθεί θα το τηρήσει κατά γράμμα.
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση. Φίλε μου Τοξότη σίγουρα τη θέλεις την επανασύνδεση; ή μήπως είναι μια λύση ανάγκης; Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν που θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις αν όντως αγαπάς το πρώην ταίρι σου ή αν τα αισθήματα σου προκύπτουν από τις ανάγκες σου και υποκινούνται από τις ανασφάλειες σου.

Νέα γνωριμία. Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Η συμπάθεια θα είναι αμοιβαία, από τις πρώτες σας κουβέντες θα νιώσεις οικειότητα και έλξη, ωστόσο αν δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση, τότε καλό θα είναι να μην πιεστείς.

Σχέση – Γάμος. Συνειδητοποιήσεις έρχονται και αυτές με τη σειρά τους θα φέρουν αλλαγές, τόσο στον τρόπο σκέψης σου, όσο και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις το ταίρι σου. Τα συμβάντα θα σου δώσουν να καταλάβεις πως για να ελευθερωθείς από τις αμφιβολίες θα πρέπει να κάνεις μια ξεκάθαρη και ειλικρινή συζήτηση χωρίς μισόλογα και χωρίς αναστολές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση. Μάλλον δε θα έχεις διάθεση να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα χρειαστείς ένα διάλλειμα, μια παύση. Μέσα στην εβδομάδα θα αποφύγεις τις εντάσεις και τις εξάρσεις, με τη στάση που θα κρατήσεις δεν θα αφήσεις περιθώρια αλλαγών. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Νέα γνωριμία. Υπάρχει ένα πρόσωπο που ψάχνει εδώ και καιρό την αφορμή ή την δίοδο για να μπορέσει να σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά ίσως να βρει τη στάση σου απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει συχνά πυκνά, ωστόσο δεν θα καταφέρει, για την ώρα τουλάχιστον, να σου εκδηλωθεί.

Σχέση – Γάμος. Ούτε εντάσεις θα θελήσεις ούτε αλλαγές ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα έχεις ανάγκη μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δεν θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη ίσως και κάπως αδιάφορη.
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΜΑΓΟΣ

Επανασύνδεση. Πάρε τα πάνω σου, σου φανερώνω πως θα συμβεί η επανένωση και η αφορμή θα δοθεί από ένα εντελώς τυχαίο γεγονός. Μέσα στην εβδομάδα σε απρόοπτη συνάντηση θα ανοιχτεί διάλογος μεταξύ σας, θα αποκαλυφθούν κρυμμένα αισθήματα, θα βγάλετε στη φόρα ότι μέχρι τώρα το κρατούσε κρυφό λόγω ανασφάλειας.

Νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο εδώ και καιρό αναζητά τρόπο να σου αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για σένα, στα μέσα της εβδομάδας θα βρει την κατάλληλη ευκαιρία να σου εκδηλωθεί. Φυσιογνωμικά μάλλον θα το γνωρίζεις, ωστόσο αυτό που δεν θα γνωρίζεις και θα το μάθεις εντός των ημερών, θα είναι τα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα που τρέφει για σένα.

Σχέση- γάμος. Το αγαπημένο σου ταίρι θα έχει απέναντι σου στάση ήρεμη και συγκαταβατική, θα σου κάνει πρόταση που σου δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να την δεχτείς. Θα σου πρότεινε κάτι πολύ ευχάριστο που ουσιαστικά θα αποτελεί απόδειξη της αγάπης που έχει για σένα.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

Επανασύνδεση. Θα βρεις τη δύναμη να παραδεχτείς τα λάθη σου και αν κάνεις το βήμα να πλησιάσεις το ταίρι σου δεν θα βρεις κλειστή την πόρτα της καρδιάς του. Οι τολμηρές σου εξομολογήσεις θα ευαισθητοποιήσουν το πρόσωπο που αγαπάς, θα εκτιμηθεί η ειλικρίνεια σου, θα σου δείξει την αγάπη και την εμπιστοσύνη που αναμένεις.

Νέα γνωριμία. Ακμαίο θα είναι το ηθικό σου, έντονη η αυτοπεποίθηση σου, αεράτο το στυλ σου, θα βάλεις στόχο να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις. Θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που δεν θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο, από την αρχή θα υπάρξει αμοιβαία συμπάθεια. Η μεταξύ σας οικειότητα πολύ γρήγορα θα πάρει προσωπικές διαστάσεις.

Σχέση – Γάμος. Οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στην εβδομάδα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις τα ελαττώματα σου. Το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου θα εκφράσει παράπονα, θα σου ζητήσει αλλαγές. Θα βρεις τη δύναμη να αποδεχτείς, θα καταφέρεις για το καλό της σχέσης σου να αλλάξεις κάποιες αρνητικές ή ενοχλητικές για το ταίρι σου συνήθειες.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!