ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Επανασύνδεση: Μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα βρεις τρόπο να επανορθώσεις για τα λάθη σου, με την τακτική που θα εφαρμόσεις, θα καταφέρεις να καταλαγιάσεις το θυμό ή την ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας η απόσταση σας λαμβάνει τέλος, η επιχειρηματολογία σου και οι διπλωματικές σου υποσχέσεις, θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Από τη μια η γοητεία σου, από την άλλη ο θερμός σου λόγος, θα καταφέρεις να το εντυπωσιάσεις το γοητευτικό πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου. Εύστοχος θα είναι ο τρόπος προσέγγισής σου, θα εντυπωσιαστεί από την ευγενική και άμεση πολιορκία σου. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατακτήσεις άτομο, που θα θελήσει μαζί σου σταθερή σχέση.

Σχέση – Γάμος: Συγκρατημένη και αποτελεσματική θα είναι η συμπεριφορά σου, αυτή τη φορά θα το καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Για ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρνητική στάση και δημιουργούσε εμπόδια, τώρα αλλάζει γνώμη, οι τεκμηριωμένες σου απόψεις θα σε βοηθήσουν να λάβεις το ‘‘ναι’’, που εδώ και καιρό περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΑΣΤΕΣ

Επανασύνδεση: Συγκαταβατικότητα και ερωτισμό θα εκδηλώσεις, στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου. Αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας και επειδή θα αποδειχτεί πως είναι δυνατά, γι’ αυτό θα καταφέρετε λύσετε τις διαφορές σας, θα ταχτοποιεί το ζήτημα που σας χώρισε. Εκτοπίζεται ο εγωισμός, τώρα θα εστιάσετε στην έλξη σας και θα σας βγει σε καλό.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σε εντυπωσιάσει, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς από τις πρώτες σας επαφές. Το παρουσιαστικό του θα είναι ελκυστικό, η προσωπικότητα του οικεία, θα πιαστεί στα δίχτυα της γοητείας σου. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα το ερωτευτείς, ξεκινάτε μαζί σχέση μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Μια χαρά θα πάει η εβδομάδα σου, φίλε μου Ταύρε, η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός σου θα προσκολλήσουν επάνω σου το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να σου φανερώσει ένα είδος εξάρτησης. Μεταξύ σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη, θα γίνουν πράξεις αγάπης, είναι πολύ πιθανό να ανοιχτεί συζήτηση μελλοντικής δεσμευτικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΕΛΟΣ

Επανασύνδεση: Προσπάθησε να σταθεροποιηθείς στις επιθυμίες σου, στην παρούσα φάση αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να φέρει μπέρδεμα και όχι ξεκαθάρισμα. Τα λόγια σου θα είναι αντιφατικά, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν θέλεις επανασύνδεση ή όχι.

Νέα γνωριμία: Θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς, δεν αποκλείεται να παθιαστείς και να οδηγηθείς προς νέα ερωτική κατεύθυνση. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα θελήσεις από την αρχή να το κερδίσεις, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις δυνατή έλξη. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τις διαθέσεις και τους στόχους σου, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να χαράξεις νέα ερωτική πορεία.

Σχέση – Γάμος: Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Πρόσεξε να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα. Σταθεροποίησε τα αισθήματά σου, δείξε αυτό που πραγματικά νιώθεις, αν υπάρχει κάτι μέσα στη σχέση σου που σε ενοχλεί, διατύπωσέ το ξεκάθαρα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Επανασύνδεση: Καλά έκανες και κράτησες στάση αναμονής, το πρώην ταίρι σου θα σε πλησιάσει, θα σε ικανοποιήσει η πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβεις. Με λογικό τρόπο θα προσπαθήσεις να σκεφτείς και θα τα καταφέρεις, αντισταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά θα είσαι σε θέση να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Νέα γνωριμία: Ένα εμφανίσιμο και καλοσυνάτο πρόσωπο θα εμφανιστεί μπροστά σου, θα βρει τρόπο να εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον. Με δυναμικότητα θα αντισταθείς στις ανασφάλειές σου, τολμηρή θα είναι η στάση σου, αυτό το άτομο θα καταφέρεις να το κερδίσεις, θα μείνει για πολλά χρόνια στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Ανησυχίες, φοβίες και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, μέσα στην εβδομάδα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα δοθούν εξηγήσεις, υποσχέσεις και όρκοι. Τα λόγια που θα γίνουν μεταξύ σας θα είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα, ετοιμάσου, περνάς σε στάδιο ριζικών δεσμεύσεων.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΣΕΛΗΝΗ

Επανασύνδεση: Κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σου, η αντίληψή σου θα είναι θολωμένη. Στην παρούσα φάση τα στοιχεία και οι πληροφορίες που θα έχεις, δε θα είναι αρκετές για να μπορέσεις να καταλάβεις τι σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι ακριβώς θέλει να γίνει μεταξύ σας. Δε θα υπάρξει για την ώρα καμία ευκρίνεια, προσοχή στις προσωπικές σου εικασίες.

Νέα γνωριμία: Καινούργιο πρόσωπο θα σε πλησιάσει, ωστόσο κάτι θα σε προβληματίσει, η συμπεριφορά του ίσως να σου δημιουργήσει κενά. Τη στάση του δε θα την νιώσεις απολύτως ξεκάθαρη, στο αρχικό στάδιο μάλλον θα διατηρήσεις επιφυλάξεις. Προσπάθησε να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα, ο χρόνος θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις, να καταλάβεις και να βρεις την άκρη του νήματος.

Σχέση – Γάμος: Προσοχή να μη διαστρεβλώσεις την ουσία κάποιων ενεργειών που θα κάνει το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να κρατήσει μυστική μια συγκεκριμένη του πράξη, αλλά μη το πάρεις στραβά, δείξε εμπιστοσύνη στα αισθήματα που τρέφει για σένα. Να ξέρεις πως ό,τι συμβεί, φανερό ή μη, θα είναι υπέρ σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΣΤΕΡΙ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Παρθένε, δε σε ξέχασε το πρώην ταίρι σου, σε σκέπτεται και θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή σου. Θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε εντελώς ανυποψίαστη στιγμή, η συνομιλία που θα έχετε θα αναπτερώσει το ηθικό σου, το ραντεβού που θα σου προτείνει θα φέρει κατάληξη επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει στη ζωή σου σταθερό ταίρι που θα αξίζει να το αγαπήσεις και να το εμπιστευτείς. Τα γεγονότα θα σταθούν στο πλάι σου, η τύχη θα σου φέρει την κατάλληλη στιγμή το κατάλληλο πρόσωπο. Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με άτομο που σταδιακά και σταθερά θα γίνει μεταξύ σας μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση – Γάμος: Θα σε εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσεις από το ταίρι σου, ανοίγεται δρόμος δέσμευσης και επισημοποίησης. Θα ακούσεις πρόταση που θα σε κάνει να πετάξεις από χαρά, ευχάριστα γεγονότα θα αλλάξουν τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής. Οι εξελίξεις θα σε ικανοποιήσουν, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα νιώσετε τυχεροί και ευνοημένοι.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, εσύ που προσφάτως χώρισες, θα χρειαστείς οπωσδήποτε μια παύση, ένα είδος συναισθηματικής ξεκούρασης. Στην αρχή της εβδομάδας θα ξεκαθαριστούν δυο-τρία πραγματάκια ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου και από εκεί πέρα θα θελήσεις να απομονωθείς για να σκεφτείς και να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα την επιδιώξεις την νέα γνωριμία, μέσα στην εβδομάδα ίσως να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές και τις διαφόρων ειδών παρέες. Σε χώρο που κινείσαι πολύ συχνά, άτομο που ήδη γνωρίζεις θα κάνει την προσπάθεια να σε πλησιάσει. Θα καταλάβεις πως έχει θερμές ερωτικές βλέψεις για εσένα, σε συμβουλεύω να μην ανακόψεις την πορεία των εξελίξεων.

Σχέση – Γάμος: Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, διαλλακτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σου. Στην παρούσα φάση αυτό που θα σε ενδιαφέρει θα είναι να ηρεμήσεις και να συνυπάρξεις με το ταίρι σου όσο γίνεται πιο ήρεμα και αρμονικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Επανασύνδεση: Μια τυχαία συνάντηση θα στρώσει έδαφος για να τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας. Θα αφήσετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως εσείς οι δυο δεν έχετε κανέναν λόγο να ζείτε χώρια.

Νέα γνωριμία: Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που θα έχει όλα τα προσόντα για να το ερωτευτείς. Θα είναι ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα, το παρουσιαστικό του ιδιαιτέρως ελκυστικό, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αγγίξει αμέσως την καρδιά σου. Αυτό το άτομο θα καταφέρει να γίνει το άλλο σου μισό, εσείς οι δυο ξεκινάτε πορεία μακροχρόνιας αγάπης.

Σχέση – Γάμος: Ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση. Καταλήγετε σε αποφάσεις δέσμευσης ή συγκατοίκησης, η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ικανοποίηση και χαρά που δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΕΙΑ

Επανασύνδεση: Σε πρόσωπο από τα παλιά θα επιστρέψει η καρδιά σου, το απρόοπτο τηλεφώνημα που θα λάβεις, θα αναποδογυρίσει αισθήματα και βλέψεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχετε μεταξύ σας προσωπική συνάντηση, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί, θα σου δημιουργήσει την επιθυμία να ολοκληρώσετε μαζί αυτό που στο παρελθόν είχατε αφήσει στη μέση.

Νέα γνωριμία: Σοβαρή θα είναι η καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση που θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή. Θα γνωριστείς με πρόσωπο ελκυστικό, ώριμης προσωπικότητας, αυτό το άτομο θα ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει για να σε κερδίσει.

Σχέση – Γάμος: Αυτά που θα μάθεις από το ίδιο σου το ταίρι θα σε καθησυχάσουν, μέσα από αναλυτικές και συναισθηματικές συζητήσεις θα καταλάβεις τι είναι αυτό που σας απομακρύνει και τι είναι αυτό που σας κρατά ενωμένους. Από εδώ και πέρα θα είσαι σε θέση να ρυθμίσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου, τώρα θα σταθεροποιηθούν αισθήματα και επιθυμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΑΡΜΑ

Επανασύνδεση: Αν έχεις αποφασίσει πως θέλεις επανασύνδεση, τότε μην κάθεσαι καθόλου, βγες μπροστά στα γεγονότα χωρίς επιπλέον καθυστερήσεις. Το ταίρι σου βρίσκεται σε αναμονή, περιμένει τις δικές σου κινήσεις, τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να το εκπλήξεις και να το ξανακερδίσεις. Κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις, ζήτα ξεκάθαρα αυτό που επιθυμείς.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αυτή η γνωριμία θα σε βοηθήσει να διαγράψεις και να ξεχάσεις το παρελθόν σου. Αν δείξεις την έλξη σου και αν αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσει, με σιγουριά σου λέω πως θα σου βγει σε καλό. Θα υπάρξει θετικό και απρόσμενο αποτέλεσμα, ανοίγεται προοπτική νέας σχέσης, με κατάληξη που θα καταφέρει να σε ανανεώσει.

Σχέση – Γάμος: Αν θέλεις να τουμπάρεις ή να καθοδηγήσεις το ταίρι σου, καλό θα είναι να το κάνεις με τρόπο διπλωματικό και μελετημένο. Έχεις την εξυπνάδα και την δυνατότητα να κατευθύνεις τις καταστάσεις, αν κινηθείς με μεθοδικό τρόπο θα φέρεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς, θα δοθεί η λύση που εσύ θα προτείνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΚΟΣΜΟΣ

Επανασύνδεση: Μοιραία θα είναι η αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν. Η χαρά και η έκπληξή σου θα είναι μεγάλη, μην ανακόψεις τον ενθουσιασμό σου, οι εξελίξεις δε θα σε απογοητεύσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας τα λόγια σας θα είναι αποκαλυπτικά, εσείς οι δυο θα επανασυνδεθείτε και θα δεσμευτείτε!

Νέα γνωριμία: Καρμική θα είναι η νέα γνωριμία που θα προκύψει και θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή. Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση, θα γνωριστείς με πρόσωπο που από την αρχή θα νιώσεις πως εσείς οι δυο θα χαράξετε μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, καταφθάνουν δεσμευτικά γεγονότα. Οι προσδοκίες σου θα βρουν άμεση ικανοποίηση, περνάς σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, τώρα θα πάρεις αυτό ακριβώς που επιθυμείς. Καταφθάνουν αισιόδοξα και ευτυχισμένα συμβάντα, θα νιώσεις ασφάλεια και ολοκλήρωση.

ΙΧΘΥΕΣ

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ: ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα επανασυνδεθείς με το ταίρι σου, η ξεκάθαρη συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα γεφυρώσει τις καρδιές σας. Αυτή τη φορά θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, έρχεται συμφιλίωση και οριστική λύση παρεξηγήσεων. Η επανένωσή σας θα δώσει διαφορετική μορφή στη σχέση σας, οι από εδώ και πέρα κινήσεις σας θα είναι δεσμευτικές.

Νέα γνωριμία: Σε φιλικό και οικείο περιβάλλον θα προκύψει νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα σου συστήσουν θα το συμπαθήσεις, αμέσως θα κερδίσει την καρδιά σου. Πολλά κοινά στοιχεία θα έχετε εσείς οι δυο, τα βασικότερα θα είναι γοητεία, ειλικρίνεια και διάθεση για σταθερή σχέση. Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, καταφθάνει έναρξη δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι εντάσεις, κλείνουν τα αδιέξοδα, έρχονται ξεκαθαρίσματα και ουσιαστικές υποσχέσεις. Το ταίρι σου θα σου κάνει πρόταση σοβαρή και ώριμη, που αν τη δεχτείς, θα μπεις σε πορεία δέσμευσης, θα αποκτήσει η ζωή σας ουσιαστικό νόημα.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!