ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα σε ενθαρρύνει το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, ανανεώνεται το σκεπτικό σου, ξεχνάς οτιδήποτε παρελθοντικό σε απογοήτευσε και παίρνεις την απόφαση να κινηθείς με απελευθερωμένη στάση. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, είναι πολύ πιθανό κάτι που θα ξεκινήσει από μια φιλία να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς άμεσα και αυθόρμητα, θα έχεις τη διάθεση να προσεγγίσεις και να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ζυγό αισιόδοξη ίσως και κάπως ανέμελη θα κάνει τη στάση σου, ωστόσο προσοχή στην αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά και στις διφορούμενες επιθυμίες. Ενδεχομένως να μην μπορέσεις να πάρεις οριστικές αποφάσεις, συνειδητά θα αποφύγεις την εσωτερική πίεση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη καλό θα είναι να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου, τα λόγια σου θα πρέπει να είναι συγκρατημένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, τα συμβάντα θα σε ενθαρρύνουν να προσεγγίσεις και να στοχεύσεις σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Προσπάθησε να ανανεώσεις την ψυχολογία σου και γενικότερα τη διάθεση σου θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα. Τα γεγονότα θα είναι ευχάριστα θα σε βοηθήσουν να εκδηλωθείς, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση, ουσιαστικά θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις πρακτική μορφή στις σκέψεις σου.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό καχύποπτη θα είναι η στάση σου, προσπάθησε με το ταίρι σου να βρεις συνεννόηση και να μην παγιδευτείς σε ζήλιες ή αμφιβολίες. Σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σου, αν βάλεις μπροστά τον ορθολογισμό και όχι την ανασφάλεια θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου χωρίς εντάσεις και ανησυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό φιλική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες που θα σου φέρουν ενθουσιασμό, γενικότερα θα έχεις τη διάθεση να γνωριστείς και να βάλεις καινούργια άτομα στη ζωή σου. Αν θέλεις να κάνεις νέα αρχή άρπαξε τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν μπροστά σου, θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσεις νέα σχέση, το θέμα είναι κατά πόσο θα μπορέσεις να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, με το ταίρι σου θα θελήσεις να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και το ενδεχόμενο να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μικρή εκδρομούλα. Η θετική σου διάθεση και οι προτάσεις που θα ακουστούν θα αναζωογονήσουν τις συνθήκες του δεσμού σου, θα καταφέρεις εσύ και το ταίρι σου να τονωθείτε και να βγείτε από τις συνηθισμένες επιλογές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό η διαίσθηση σου θα σε πείσει πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο τρέφει θερμά αισθήματα για σένα, οι υποψίες σου δεν θα πέσουν έξω. Δώσε προσοχή στις καταστάσεις, διατήρησε τη θετική σου σκέψη, θα υπάρξει άνοιγμα για προσεγγίσεις. Πολύ καλά θα κάνεις και δεν θα φρενάρεις τη πορεία των γεγονότων θα είσαι σε θέση να δώσεις τα κατάλληλα ανοίγματα. Είναι πολύ πιθανό η εβδομάδα σου να κλείσει με αποφάσεις και ουσιαστικές συναντήσεις.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Ζυγό συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις σου, ισορροπία και αρμονία θα θελήσεις μέσα στη σχέση σου, θα τα βρεις με το ταίρι σου, δεκτικότητα θα σε χαρακτηρίζει. Κοινωνική θα είναι η στάση σου, σαν ζευγάρι θα βγείτε έξω με φίλους ίσως να καλέσετε κόσμο στον δικό σας χώρο. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αισιόδοξα και δυναμικά, βγαίνεις από τις άτοπες και αγχωτικές ανησυχίες.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό και το τρίγωνο της με την Αφροδίτη είναι πολύ πιθανόν να λάβεις κάποιο κάλεσμα ή μια πρόταση για ραντεβού. Το πρόσωπο που θα έρθει σε επαφή μαζί σου θα σου ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις το περιθώριο να γίνει σχέση μεταξύ σας. Δώσε την ευκαιρία να προχωρήσουν οι συναντήσεις σας, θα έχεις τη δυνατότητα να βγεις από τη στασιμότητα. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να πάρεις τολμηρές αποφάσεις.

Σε σχέση. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και του Άρη με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου και θα τονώσουν την ανάγκη σου να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό ο αισθησιασμός σου θα σε βοηθήσει να φέρεις συναισθηματικά κοντά σου το ταίρι σου, αισθήματα έντονης έλξης θα εκδηλωθούν μεταξύ σας, πολύ καλά θα κάνεις και θα δείξεις αυτό ακριβώς που αισθάνεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη με ευχάριστη συνάντηση θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σου δώσει τη δυνατότητα να γίνει σχέση μεταξύ σας και μάλιστα σταθερή. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα βοηθήσει στο να κινηθούν τα νήματα και να προχωρήσουν οι επαφές σας. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα προοπτική σχέσης, αν ενδιαφέρεσαι η συμβουλή είναι να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τη Σελήνη εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε με ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση, θα εστιάσετε στις κοινές σας επιθυμίες. Ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες θα λύσουν τα προβλήματα, ο τρόπος επικοινωνίας θα είναι εποικοδομητικός. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα καλό θα είναι να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον του δεσμού σου.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανό να λάβεις κίνηση προσέγγισης από κάποιο πρώην ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό ελκυστική θα είναι η παρουσία σου, προσιτή η στάση σου, δεν αποκλείεται να προκύψει νέα γνωριμία. Προσπάθησε να αποφύγεις τον διχασμό, για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά, στην περίπτωση που μπερδευτείς καλό θα είναι να μη βιαστείς να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα θελήσεις επαφές ανέμελες και πρόσχαρες χωρίς εντάσεις και κόντρες. Ενθουσιώδης θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, θα στραφείς με το ταίρι σου σε φιλικές παρέες, γενικότερα ανάγκη σου θα είναι η χαλάρωση και η διασκέδαση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρεις αποφάσεις προσπαθήσεις να σκεφτείς με ορθολογισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν πήρες την απόφαση να διαγράψεις τα παλιά και αναζητάς καινούργια γνωριμία, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου κάνε το βήμα να φλερτάρεις. Στην περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου πέρνα σε άμεσες προσεγγίσεις θα βρεις ανταπόκριση. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, προσπάθησε να θα εκφραστείς ελεύθερα χωρίς επιφυλάξεις, το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα καταφέρεις να ανανεώσεις τους στόχους σου και να αλλάξεις την οπτική σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου εσύ που θέλεις να καταφέρεις κάτι συγκεκριμένο ή να κατευθύνεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά θα μπορέσεις να κινηθείς μελετημένα με στρατηγική σκέψη. Στην περίπτωση που θέλεις να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις θα βρεις το κλίμα ευνοϊκό, προχώρησε τις ενέργειες σου. Εσύ που είσαι στο ξεκίνημα της σχέσης σου θα βρεις πρόσφορο το έδαφος για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Απρόοπτα συμβάντα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να ερωτευτεί και να προχωρήσει σε νέο ξεκίνημα. Θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας που θα σου φέρει έντονο ενθουσιασμό, δεν αποκλείεται να γίνει έναρξη σχέσης. Θα ανανεωθείς, πολύ καλά θα κάνεις και θα τολμήσεις να προχωρήσεις διαγράφοντας τις παρελθοντικές αποτυχίες , η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό συνεννόηση θα υπάρξει στις επαφές σου, η επικοινωνία με το ταίρι σου θα είναι ευχάριστη χωρίς εκνευρισμούς και διάθεση για κόντρες . Συναισθηματικές θα είναι οι μεταξύ σας συζητήσεις, θα μιλήσετε ανοιχτά γι αυτά που αισθάνεστε δεν θα υπάρξουν ενδοιασμοί. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να περάσεις ανανεωτικά, θα αποφύγεις τις αγχωτικές σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στον Ζυγό και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη καλοδιάθετη θετική και προσιτή θα είναι η στάση σου, πολύ καλά θα πάει η συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν αποκλείεται να αφορά κάποιο πρώην ταίρι. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κινηθείς αποφασιστικά και στοχευμένα, θα σε ωθήσει σε άμεσες πράξεις. Μέσα στην εβδομάδα θα ακουστούν εξομολογήσεις, θα υπάρξουν άμεσες εκδηλώσεις, η εξέλιξη θα σε ενθαρρύνει.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θα έχεις θετικές εξελίξεις, με το ταίρι σου λύνετε ένα αρνητικό ζήτημα και βρίσκετε την ισορροπία σας. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα καταφέρεις να σκεφτείς αισιόδοξα, βγαίνεις από την ανασφάλεια και τη συναισθηματική αστάθεια. Επικεντρώσου στο πως μπορείς με το ταίρι σου να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα, θα υπάρξει διάθεση για κοινές δραστηριότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, προσπάθησε να προσανατολιστείς συναισθηματικά. Ενδεχομένως να μπερδευτείς και να αδυνατείς να λάβεις αποφάσεις, δώσε χρόνο στα γεγονότα απέφυγε την ανυπομονησία. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη η στάση σου θα γίνει ανατρεπτική, το ενδιαφέρον σου ίσως να στραφεί στις νέες γνωριμίες, καλό θα είναι να κινηθείς με ξεκάθαρες βλέψεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό διπλωματική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις αποφάσεις και τις τελεσίδικες απαντήσεις . Θα νιώσεις την ανάγκη να απελευθερωθείς και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, θα εστιάσεις στη διασκέδαση σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου ενδέχεται να παρεξηγήσεις κάποιες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις κοντά με φιλικούς κύκλους. Κινήσου και εκδηλώσου με αυθορμητισμό, συμπεριφέρσου με άνεση βγάλε στην επιφάνεια την οικειότητα που σε χαρακτηρίζει. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι δώσε το περιθώριο να σε πλησιάσουν, τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά για νέες γνωριμίες. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη θα υπάρξουν ανανεωτικά γεγονότα, προσπάθησε να κινηθείς απελευθερωμένα χωρίς άγχος και φοβίες.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη θετική και συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα σου δείξει ενδιαφέρον και κατανόηση, δεν θα υπάρξει διάθεση για εντάσεις. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει την ανάγκη σου να περάσεις ανέμελα χωρίς έγνοιες και προβληματισμούς. Θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου, με το ταίρι σου ίσως να μιλήσετε για κάποιο ταξιδάκι.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!