Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2021, ανά δεκαήμερα ζωδίων

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η ένταση που θα υπάρξει τον μήνα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και επικεντρώνει όλη σου την ενέργεια στον προϋπολογισμό και σε σχέδια που θέλεις να προωθήσεις. Πιθανό είναι να οδηγηθείς σε ακραίες συμπεριφορές, να ξέρεις όμως ότι αυτές θα ενοχλήσουν για αυτό καλά θα κάνεις να τις μετριάσεις. Είναι απαραίτητο επίσης να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν μέσα από το φιλικό περιβάλλον, ευκαιρίες που θα έρθουν ξαφνικά για να τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που θεωρούσες ότι σου δημιουργούν ασφάλεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Οι ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια αιφνιδιαστικά μπορεί να λειτουργήσουν σαν δυναμίτης στην σχέση σου, για αυτό είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί θα αιφνιδιάσεις και θα σε ξαφνιάσουν οι αντιδράσεις προσώπων που είναι πολύ σημαντικά για εσένα. 

2ο δεκαήμερο

Παίρνεις ανάσες μέσα στον Ιανουάριο καθώς έχεις την ευκαιρία να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά μπορείς να πραγματοποιήσεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει αναστάτωση που όμως δεν θα σε επηρεάσει άμεσα. Βέβαια μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα είναι πολύτιμα για τις μελλοντικές επιδιώξεις κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά σχέδιο και επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα σε βοηθά να αναδείξεις την πραγματική σου αξία στον επαγγελματικό χώρο εντυπωσιάζοντας τους ανωτέρους σου. Νέες γνωριμίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις προς το τέλος του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28.1 θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή και τον φιλικό περίγυρο. Οι επιλογές σου με γνώμονα την σταθερότητα και την ασφάλεια θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση και την επιθετικότητα σου για να μην υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο.

3ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι η επαγγελματική σου ζωή θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις τα προσόντα σου και να κατακτήσεις την θέση που θεωρείς ότι σου αξίζει. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία σημαντική με αρχή στο πεδίο της καριέρας πού όμως απαιτεί από εσένα να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που κινείσαι και πραγματοποιείς τις επιλογές σου. Παιχνίδια εξουσίας και χειρισμού μπορεί να προκύψουν που θα σε πιέσουν ψυχολογικά, όμως το πείσμα και η αντοχή σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς θα δείξεις ότι είσαι αποφασισμένος να πετύχεις σε ότι κι αν αναλάβεις. Η επικοινωνία δυσκολεύει προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου. Δεν θα είναι εύκολο να σε κατανοήσουν τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναλογιστείς ποια από αυτά μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι και ποιοι ήρθε η ώρα να μείνουν μακριά σου καθώς δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες που έχεις σε ότι αφορά τον φιλικό σου τομέα. Προσοχή σε συζητήσεις και συμφωνίες τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς είναι προτιμότερο να αποφευχθούν αφού το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι ο Ιανουάριος για εσένα θα είναι ένας μήνας που μπορεί να σηματοδοτήσει σημαντικές αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης περνάει στο ζώδιό σου στις 7/1 και αυξάνει κατακόρυφα την ενέργειά σου καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε πρωτοβουλίες και κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις εδώ και καιρό. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα μέσα του μήνα καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν στον επαγγελματικό τομέα, είναι απαραίτητο όμως να ξεχάσεις παλαιότερες συνήθειες και να προχωρήσεις σε έναν νέο και εναλλακτικό δρόμο. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 επηρεάζει σημαντικά την οικογένεια καθώς δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε οικεία πρόσωπα δημιουργώντας ένταση που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στον επαγγελματικό χώρο ώστε να αποφύγεις περιττές κόντρες. Είναι προτιμότερο να προστατεύσεις την επαγγελματική σου πορεία και να μείνεις μακριά από αντιπαράθεση που πιθανό είναι να σου στοιχίσουν. 

2ο δεκαήμερο

Αυξάνεται η ενεργητικότητά σου σε όλα τα επίπεδα και σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με γρήγορους ρυθμούς σε επιλογές που θα επηρεάσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Άλλωστε ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιό σου και δημιουργεί την ανάγκη για δράση και δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα σε βοηθά να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή και να νιώσεις αισιοδοξία και χαρά μέσα από τον σύντροφό σου και τις κοινές δράσεις μαζί του. Πνευματικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα σας φέρουν πιο κοντά καθώς σας βοηθούν να ανοίξετε νέους φιλοσοφικούς ορίζοντες μπροστά σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις κυρίως προς το τέλος του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς η ένταση μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές και συμπεριφορές που δεν θα είναι εύκολο να ανατρέψεις μετέπειτα. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής και ψύχραιμος σε κάθε ζήτημα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είτε στην οικογένεια είτε στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση που επικρατεί μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου και να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές και υπερβολικό εκνευρισμό που θα προκαλέσουν λάθη. 

3ο δεκαήμερο

Γεγονός είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ασχολείσαι με θέματα εκπαίδευσης, ζητήματα επικοινωνίας και εμπορίου, υποθέσεις που απασχολούν το ευρύτερο περιβάλλον σου. Είναι δεδομένο ότι θα επιδιώξεις να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα καθώς ήρθε η ώρα να αναγεννηθείς ασχολούμενος με φιλοσοφικές αναζητήσεις και πνευματικά αντικείμενα που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά και κυρίως να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω της 13/1 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις που θα παίξουν αναγεννησιακό ρόλο σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον σου ή θέματα και αντικείμενα παιδείας που θέλεις να ακολουθήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα και καθυστερήσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά στην καριέρα σου καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και η κατάληξη να είναι δυσάρεστη για εσένα. Φρόντισε επίσης να αποφύγεις συμφωνία αυτή την περίοδο καθώς αργότερα δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα και να απογοητευτείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και δημιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθείς σε θέματα του παρελθόντος και πληγές που σε έχουν στιγματίσει. Προσπάθησε να ξεφύγεις από φαντάσματα του παρελθόντος που ακόμα σε επηρεάζουν και επικεντρώσου κυρίως σε ότι αφορά την τέχνη και την δημιουργία που μπορούν να σε βοηθήσουν να ισορροπήσει και ψυχολογία σου. Πιθανό είναι να υπάρχει παρασκήνιο στον χώρο εργασίας που καλά θα κάνεις να αντιμετωπίσεις με σύνεση καθώς ο συναισθηματισμός δεν θα σε βοηθήσει να είσαι αντικειμενικός. Μέσα από την παιδεία και το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες στα μέσα του μήνα που καλείσαι να αξιοποιήσεις καθώς αυτές θα σε βοηθήσουν να αποκοπείς από πληγές και απωθημένα που ακούω κουβαλάς ακόμα μέσα σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα της 28/1 μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή μυστικά και παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Είναι προτιμότερο να αποφύγεις κόντρες και συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν και να λειτουργήσεις ρεαλιστικά ώστε να διαχειριστείς με ιδανικό τρόπο οποία θέματα σε απασχολήσουν.

2ο δεκαήμερο

Γεγονός είναι ότι η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς έρχονται στην επιφάνεια με αργούς ρυθμούς ζητήματα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις. Είναι απαραίτητο όμως να βρεις αντικείμενα μέσα από τα οποία μπορείς να εκφραστείς και να διοχετεύσεις την ενέργεια σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά τα πράγματα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα ενισχύει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή καθώς επικεντρώνεσαι στο ταίρι σου και στο πώς θα  συγχωνευθείς απόλυτα μαζί του. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι λόγω της καχυποψίας και των αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια διότι είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στη σχέση σου και να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 δεν αφήνει περιθώρια για ήρεμες συζητήσεις και συνεννοήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αποκαλύψεις μυστικών που θα σου δημιουργήσουν θλίψη και νευρικότητα.  Κράτησε χαμηλούς τόνους έτσι ώστε να αντιμετωπίσεις την όποια κατάσταση με απόλυτη ψυχραιμία και κατανόηση, διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις που θα τραυματίσουν σπουδαίες σχέσεις για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Οικονομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς δίνεις όλη σου την προσοχή σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές συμφωνίες και συναλλαγές που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στα οικονομικά σου δεδομένα. Πιθανό είναι να υπάρχουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που σε διακατέχουν. Αισθηματικά το πάθος είναι διακριτό στη σχέση σου, παράλληλα όμως υπάρχει εμμονή και ανάγκη ελέγχου του συντρόφου σου κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Προσοχή θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερα προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δημιουργώντας σημαντικά επικοινωνιακά προβλήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ταξίδια ή οριστικές αναβολές που μπορεί να σε απογοητεύσουν, φρόντισε να προσαρμοστείς με τα νέα δεδομένα αποφεύγοντας τις συζητήσεις και αντιπαραθέσεις που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Φιλικές σχέσεις και οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα μέσα στο μήνα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες που σου κεντρίζουν την προσοχή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε νέα αντικείμενα καθώς αυτά ικανοποιούν κυρίως την δική σου θεώρηση των πραγμάτων σε σχέση με την κοινωνία και την προσφορά. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να προκύψουν στα μέσα του μήνα καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που απαιτούν να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα πράγματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντας 28/1 κλείνει υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σου δημιουργούν αναστάτωση, είναι απαραίτητο όμως να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό καθώς οι ανατροπές είναι πιθανές και οφείλεις να τις αντιμετωπίσεις. Η κτητικότητα και η αδιαλλαξία μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή. Καλό είναι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό μακριά από έντονες τάσεις ανεξαρτησίας που θα επηρεάσουν το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να πάρεις ανάσες και να επικεντρωθείς σε αντικείμενα που μπορεί να σε γεμίζουν ψυχολογικά και σου δίνουν την ευκαιρία να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην κοινωνία και στον χώρο που κινείσαι. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να επηρεάζει το δεκαήμερο σου στα μέσα του μήνα σου δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Η ανάγκη για συντροφικότητα καθορίζει την σχέση σου και σε βοηθά να αποκτήσεις αρμονία και ισορροπία με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις να επιδιώξεις την ικανοποίηση και το δικό σου αναγκών αφού η υποχωρητικότητα μπορεί να οδηγήσει αργότερα σε δυσαρέσκεια. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 επηρεάζει σημαντικά την οικονομική σου κατάσταση και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν ξαφνικές εντάσεις ή ανατροπές που θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία σε όποια ζητήματα προκύψουν καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα προβλήματα θα είναι έντονα και δεν θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις με γνώμονα το ρεαλισμό και την λογική. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς μπορεί να αντιδράσεις υπερβολικά σε καταστάσεις που δεν πρέπει.

3ο δεκαήμερο

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις να παίξουν καθοριστικό ρόλο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποκτήσεις την απαραίτητη ισορροπία και ηρεμία τόσο στην επαγγελματική σου ζωή όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς καθώς μπορεί να είναι μεταμορφωτική σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν ξεκινήματα που θα σου στοιχήσουν κάπως καλείσαι να απομακρυνθείς από πρόσωπα και συνεργάτες που προσπαθούν να επιβάλλουν με τον τρόπο τους τα δικά τους θέλω. Παράλληλα καλό είναι να ισορροπήσει στην ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να προκύψει στην προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να την τραυματίσει. Προς το τέλος του μήνα η επικοινωνία δυσκολεύει και νιώθεις την εσωστρέφεια να κυριαρχεί καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 ενισχύοντας την καχυποψία και τις ανασφάλειες. Πιθανό είναι να υπάρχουν καθυστερήσεις και παρερμηνείες σε οικονομικά ζητήματα και συζητήσεις που καλό είναι να αντιμετωπίσεις με στωικότητα. Παράλληλα οι ανασφάλειές σου μπορεί να εκδηλωθούν με λάθος τρόπο στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν εντάσεις. 

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες. Είναι γεγονός ότι θα πρέπει να λειτουργήσεις με απόλυτο προγραμματισμό για να ανταπεξέλθεις σε ότι καλείσαι να διαχειριστείς στο πεδίο της καριέρας καθώς η ένταση θα είναι μεγάλη και το άγχος αυξημένο. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις την αδιαλλαξία και την απολυτότητα σε σχέση με τους ανωτέρους σου καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας που θα σου στοιχίσουν. Προς το τέλος του μήνα η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο αναστατώνει την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την κρίση σου και θα ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα. Είναι επιτακτική ανάγκη να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου αφού πιθανός αυθορμητισμός ή σπασμωδικές συμπεριφορές θα έχουν σημαντικό κόστος και πιθανές απώλειες σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθηματικά δεν αποκλείεται να κλείσουν καταστάσεις που απασχολούν τη σχέση σου με αιφνιδιαστικό τρόπο, να θυμάσαι όμως ότι η υπερένταση δεν θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά και ψύχραιμα τα πράγματα και οι κόντρες μπορεί να οδηγήσουν στα άκρα την προσωπική σου ζωή. 

2ο δεκαήμερο

Είναι γεγονός ότι αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή και νιώθεις το άγχος να επηρεάσει την κρίση σου. Είναι απαραίτητο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμά σου ώστε να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ευθύνες και αντικείμενα που πρέπει διεκπεραιώσεις. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα φροντίζει να ισορροπεί την κατάσταση στον εργασιακό χώρο και να δημιουργεί την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Βέβαια είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την επικριτικότητα που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου καθώς το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα δυσαρεστηθεί. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 28/1 ανατρέπει τα δεδομένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και δημιουργεί ξαφνικές αλλαγές και υπερένταση που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις τις ισορροπίες διατηρώντας χαμηλούς τόνους και αντιμετωπίζοντας τις όποιες δυσκολίες με ωριμότητα. Διαφορετικά οι κόντρες και οι συγκρούσεις που θα υπάρξουν θα παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο στις συνεργασίες σου όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Απέφυγε πιθανά ξεσπάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

3ο δεκαήμερο

Η εργασία και η καθημερινότητα θα σε απασχολήσουν για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις δεν σου επιτρέπουν να αφήσεις τίποτα εκτός προγραμματισμού. Γεγονός είναι ότι καλείται να ανταποκριθείς σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αυτό όμως σου δημιουργεί περαιτέρω άγχος που είναι πιθανό να εκτονώσεις τόσο σε συναδέλφους όσο και στο ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω της 13/1 σε οδηγεί σε  αναγεννησιακές αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις στον εργασιακό χώρο που θα συγκεντρώσουν την προσοχή και θα σε οδηγήσουν σε καταλυτικές επιλογές. Δεν αποκλείεται ακόμα να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τη διατροφή και την άσκηση βάζοντας ένα πρόγραμμα στη ζωή σου που θα αφήσει την ενέργεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 και με ευκολία μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις οι παρερμηνείες που θα έχουν κόστος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να τονίσουν την ανάγκη τους ώστε να βρεθούν και πάλι στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς είναι απαραίτητο να σκεφτείς πολύ καλά αν πραγματικά μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που είναι σημαντικά για εσένα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Βγαίνεις από μία μεγάλη περίοδο έντονης αναστάτωσης και ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου. Στρέφεις την προσοχή σου σε αντικείμενα που ικανοποιούν τις πνευματικές του αναζητήσεις και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις. Πιθανό είναι να προκύψουν ευκαιρίες από πρόσωπα του εξωτερικού που καλό είναι να αξιοποιήσεις καθώς θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου. Προσοχή απαιτείται μέσα στο μήνα σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την δουλειά αφού μπορεί να έρθουν ξαφνικές ευκαιρίες που θα είναι ιδανικές για να προχωρήσεις σε μία νέα προσωπική πορεία μακριά από τα συνηθισμένα και τα τετριμμένα, κάτι που δεν σου είναι ιδιαίτερα εύκολο. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 αναδεικνύει ζητήματα στο εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σου δημιουργήσουν αναστάτωση, όμως έχεις την ευκαιρία να τα ξεπεράσεις με αισιοδοξία και θετική διάθεση. Προσοχή σε εμμονές και εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο, είναι απαραίτητο να κατευνάσεις την έντονη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. 

2ο δεκαήμερο

Νιώθεις πια ότι μπορείς να ξεφύγεις από ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία σου. Σου είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις με γρήγορα βήματα προς το μέλλον αυξάνοντας τις γνώσεις σου και αλλάζοντας την κοσμοθεωρία σου ριζικά. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να αναδείξεις την γενναιοδωρία σου και τα ταλέντα σου σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η σχέση σου έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου και θα επιδιώξεις να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθος μαζί του που σε γεμίζουν χαρά. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 αυξάνει τον συναισθηματισμό κατακόρυφα και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στον εργασιακό χώρο. Ο εκνευρισμός είναι αυξημένος και μπορεί να υπάρξουν από την πλευρά σου σπασμωδικές κινήσεις που θα σοκάρουν και θα οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές τους γύρω σου. Προσοχή, είναι απαραίτητο να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις άκρως ρεαλιστικά οποία ζητήματα προκύψουν, διαφορετικά μπορεί να οδηγηθείς σε κινήσεις που αργότερα θα μετανιώσεις όμως δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. 

3ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς νιώθεις ότι μέσα από αυτήν μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να δείξεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με ταλέντα που θέλεις να καλλιεργήσεις καθώς μέσα από την τέχνη μπορείς να εκφραστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 μπορεί να φέρει αναγεννησιακές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της ήδη υπάρχουσας σχέση σου ή δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Το πάθος πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό σκηνικό που θα απογειώσει τα αισθηματικά σου. Προσεκτικός σε επικοινωνιακό επίπεδο θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 επηρεάζοντας την καθημερινότητα και τον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό στο χώρο της δουλειάς ή πιθανή είναι η ασυνεννοησία με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι που θα οδηγήσει σε λάθη και παρεξηγήσεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις τη συγκεκριμένη περίοδο καθώς δεν είναι η καλύτερη για κινήσεις, όμως είναι ιδανική για αναθεωρήσεις και βελτιώσεις που μπορεί να σκεφτείς ότι χρειάζεται το καθημερινό σου πρόγραμμα

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Μπαίνεις σε μία περίοδο όπου καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου. Οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να διαχειριστείς ζητήματα που μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για εσένα εμπιστεύομαι το ένστικτό σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από καχυποψία και αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε συνεργασίες και συμφωνίες και προχώρησε με γνώμονα το ένστικτό σου σε νέες καταστάσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα της 28/1 εγείρει ζητήματα σε φιλικό και προσωπικό επίπεδο καθώς αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά εν γένει τις σχέσεις σου. Είναι απαραίτητο να κατευνάσεις τη νευρικότητα που μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις και εκρηκτικές καταστάσεις, εμπιστευόμενος την κρίση σου και την φωνή που ακούγεται μέσα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε επεισόδια και σκηνές που θα τραυματίσουν βαθιά την σχέση σου.

2ο δεκαήμερο

Δεν αποκλείεται να υπάρχει αναστάτωση και εκνευρισμός ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα καθώς για εσένα αρχίζει μία περίοδος που θα σε απασχολήσουν έντονα συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω στα μέσα του μήνα σε βοηθά να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για δύο που θα ικανοποιήσει απόλυτα την προσωπική σου ζωή και θα σε βοηθήσει να βιώσεις στιγμές τρυφερότητας και ζεστασιάς. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την κυκλοθυμία σου και την ανάγκη να καθοδηγήσεις το ταίρι σου κατά το δοκούν καθώς αυτά θα είναι στοιχεία που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και προστριβές στην προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε υπερβολές και νευρικότητα που θα επηρεάσουν άμεσα φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν σημαντικά φιλίες καθώς είναι πιθανό να νιώσεις προδομένος από πρόσωπα που εμπιστευόσουν. Παράλληλα, προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα αισθηματικά σου καθώς η ζήλια και η ανασφάλεια μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου ώστε να μην υπάρξουν τις συμπεριφορές που θα έχουν σημαντικό κόστος και προσωπικό επίπεδο. 

3ο δεκαήμερο

Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς καλείσαι να δώσεις λύσεις που θα είναι καταλυτικές για την εξέλιξή τους. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δημιουργεί συνθήκες για μία νέα αρχή που θα είναι αναγεννησιακή σε σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον αφού είναι πιθανό να επιλέξεις την μετακόμιση ή την έναρξη της δίκης σου οικογένειας δρομολογώντας μία καταλυτική αλλαγή που θα επηρεάσει την πατρική οικογένεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Προς το τέλος του μήνα η επικοινωνία δυσκολεύει την προσωπική σου ζωή καθώς ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 και με ευκολία μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν καθώς είναι έντονη η ανάγκη να βρεθούν και πάλι δίπλα σου πρωταγωνιστώντας στη ζωή σου. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις καθώς είναι η καλύτερη χρονική περίοδος ώστε να σκεφτείς αν πραγματικά μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες σου και να σε καλύψουν απόλυτα σε συναισθηματικό επίπεδο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αυξάνονται οι προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ένταση κάνει την εμφάνισή της και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ανταγωνιστικές συμπεριφορές από συνεργάτες ή από το ταίρι σου που θα σε ενοχλήσουν έντονα. Ο Άρης περνάει τον Ταύρο στις 7/1 και δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα είναι εύκολο να δημιουργήσουν νευρικότητα και συγκρουσιακές καταστάσεις. Προσοχή καθώς με ευκολία μπορείς να αντιδράσεις απότομα σε προκλήσεις των άλλων και να προκληθούν προστριβές που θα κοστίσουν σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς αιφνιδιαστικά γεγονότα και συμπεριφορές συνεργατών και συντρόφου αλλάζουν τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα. Είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου καθώς θα κριθεί από την συμπεριφορά σου και από τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση πώς θα εξελιχθεί. Διαφορετικά πιθανό είναι να απομακρυνθούν με απότομο και συγκρουσιακό τρόπο πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη ευκαιρία για να κάνεις αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά, αποφεύγοντας κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

2ο δεκαήμερο

Περνάς σε μία περίοδο που θα σε απασχολήσει έντονα το ζήτημα των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς υπάρχει αυξημένη δράση και ένταση τόσο στις συνεργασίες όσο και στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δείξεις ψυχραιμία σε πιθανές επιθέσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να δεχτείς, διαφορετικά το πιθανότερο είναι να μπεις σε μία περίοδο αντιπαραθέσεων που θα πραγματοποιήσουν σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα φροντίζει να σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα και σκέψεις σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να στραφείς με το ταίρι σου σε ένα νέο αντικείμενο γνώσεων που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και να σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Άλλωστε για εσένα είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου και να αποφεύγετε τις προστριβές καθώς θέλεις να περνάς όμορφα μαζί του. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα στον επαγγελματικό και οικογενειακό χώρο που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Κόντρες και ανατροπές από συνεργάτες θα επηρεάσουν τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει καθοριστικά προβλήματα που θα είναι δύσκολο αργότερα να επιλύσεις. 

3ο δεκαήμερο

Μπορείς να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που σου δίνονται στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εμπόριο, το διαδίκτυο, την επικοινωνία καθώς ανοίγει μπροστά σου ένας νέος επαγγελματικός δρόμος που θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 θα οδηγήσει σε καταλυτικές αλλαγές τόσο στην φιλοσοφία σου όσο και στον τρόπο που εκφράζεσαι που θα επηρεάσουν σημαντικά το κοντινό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες εμπορικού και επικοινωνιακού χαρακτήρα που θα αποδώσουν οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρερμηνείες σε οικογενειακές συζητήσεις. Καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία, σου δίνουν όμως την ευκαιρία να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Οι αυξημένες υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να δημιουργήσουν νευρικότητα καθώς καλείσαι να διαχειριστείς περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες στον εργασιακό χώρο. Είναι απαραίτητο να είσαι απόλυτα μεθοδικός και με πολύ καλό προγραμματισμό ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα τα επίπεδα καθώς ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και είναι βέβαιο ότι θα δοκιμάσει τις αντοχές σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανό εκνευρισμό που μπορεί να προκύψει λόγω του άγχους για αυτό καλά θα κάνεις να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου ώστε να εκτονώσεις αυτή σου την ενέργεια. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 28/1 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν εμμονές και προκαταλήψεις από την πλευρά σου που μπορεί να έρθουν αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και να επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται παράλληλα να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι από τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν στον εργασιακό χώρο και να εγκλωβίζεσαι μη μπορώντας να προχωρήσει σε σχέδια που μπορεί να έχεις. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός και οι σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε σημαντικά λάθη.

2ο δεκαήμερο

Αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς οι υποχρεώσεις σου σε καθημερινό επίπεδο και αυτό είναι αρκετό για να σε γεμίσει άγχος. Οφείλεις να προγραμματίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την καθημερινότητά σου καθώς οι εργασιακές υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν ένα ασφυκτικό πρόγραμμα στο οποίο πρέπει να ανταποκριθείς. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο και να πάρεις μεγάλες ανάσες. Αισθηματικά μπορείς να επενδύσεις στην σχέση σου καθώς νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 δεν αφήνει περιθώρια για ψύχραιμες κινήσεις κυρίως σε ότι αφορά το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα έχει κόστος καθώς εκτονώνεις με ορμή την ένταση σε πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή σε αυτούς που βρίσκονται κοντά σου και θεωρείς ότι έχεις οικειότητα μαζί τους. Να θυμάσαι ότι οι αντιδράσεις θα είναι το ίδιο έντονες με τις δικές σου και οι κόντρες που θα προκληθούν δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν.

3ο δεκαήμερο

Σου δίνεται η ευκαιρία το μεγαλύτερο μέρος του μήνα να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα και υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά οικονομικά σχέδια και ζητήματα, όμως για να αποδώσει είναι απαραίτητο να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή στην έντονη κτητικότητα που μπορεί να δείξεις στο ταίρι σου καθώς είναι βέβαιο ότι θα κοστίσει σημαντικά στην σχέση. Η επικοινωνία προς το τέλος του μήνα δυσκολεύει αρκετά καθώς ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Υδροχόο στις 31/7 επηρεάζοντας σημαντικά τις κοντινές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις και εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακές συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη ευκαιρία για να διαπιστώσεις αν σε καλύπτουν απόλυτα ή αν πρέπει να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές και διορθώσεις που θα σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. Απέφυγε νέες συμφωνίες και συναλλαγές καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα που θα σε απογοητεύσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Αναστάτωση μπορεί να προκύψει στην προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Ο Άρης περνάει στον Ταύρο στις 7/1 και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς και πάθους με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου, αρκεί να αφήσεις στην άκρη φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τον τρόπο που αντιδράς. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που μπορεί να σε εκφράζουν καθώς μέσα από τα ταλέντα σου μπορείς να ισορροπήσεις και να νιώσεις καλύτερα. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα που πραγματοποιείται στις 28/1 ανατρέπει τα δεδομένα σε οικονομικό επίπεδο και ιδιαίτερα σε σχέση με συμφωνίες και συναλλαγές που αφορούν τρίτους. Προσοχή καθώς η ένταση αυξάνεται στο μέγιστο βαθμό και μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες που δεν θα ευνοήσουν τις οικονομικές επιδιώξεις σου. Ένταση μεταφέρεται και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και η καχυποψία μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου και να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που θα απογοητεύσουν το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις το απόλυτο πάθος μέσα από την σχέση σου και τον άνθρωπό σου. Στην πραγματικότητα τονίζεται η αυτοπεποίθησή σου και αυτό είναι κάτι που σε βοηθά να αντιμετωπίσεις πιθανές δυσκολίες και ζητήματα στην καθημερινότητα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις και να διεκδικήσεις με δυναμικό και παρορμητικό τρόπο την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών σε όλα τα επίπεδα. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό καθώς θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δώσεις χώρο στο ταίρι σου ώστε να εκφράσει τις δικές του επιθυμίες. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντας της 28/1 δημιουργεί αναστάτωση σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες θέλεις να συμμετέχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Είναι απαραίτητο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου που μπορεί να σε κατευθύνει στην καλύτερη λύση για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι αμφιβολίες θα δημιουργήσουν υπερένταση και θα προκαλέσουν σκηνές ζηλοτυπίας που θα πληγώσουν το ταίρι σου. 

3ο δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου εξέλιξη καθώς οι κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις από δω και στο εξής θα σε βοηθήσουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 13/1 λειτουργεί αναγεννησιακά σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς ήρθε η ώρα να πετάξεις από πάνω σου συμπεριφορές και νοοτροπίες που μπορεί να σε εμποδίζουν ώστε να εξελιχθείς στους τομείς που θα ήθελες. Καλά θα κάνεις να αποβάλλεις τάσεις έλεγχο και χειρισμού που μπορεί να εκδηλώσεις με ευκολία στους συνεργάτες ή το ταίρι σου καθώς θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε σκληρές κόντρες και ρίξεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 δυσκολεύοντας τις οικονομικές υποθέσεις. Τα εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σου δίνουν την ευκαιρία να επαναξιολογήσεις τα δεδομένα που έχεις και να προχωρήσεις σε διορθώσεις ή αλλαγές που θα ευνοήσουν περισσότερο τον προϋπολογισμό σου. Είναι προτιμότερο να μην επενδύσεις σε νέες συμφωνίες αυτήν την περίοδο καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να προκύψουν προβλήματα που μπορεί να σε απογοητεύσουν αλλάζοντας τα δεδομένα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις ζητήματα που έχεις αφήσει στο περιθώριο και αφορούν την οικογένεια. Είναι γεγονός ότι αυξάνεται κατακόρυφα ο εκνευρισμός και η ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμός από προηγούμενες καταστάσεις. Προσπάθησε να κατευνάσεις την νευρικότητα ασχολούμενος με άσκηση ή γυμναστική που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εργασίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία που θα σε φορτίσουν ψυχολογικά όμως θα πρέπει να είσαι ήρεμος ώστε να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 28/1 αγγίζει το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που επηρεάζουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου πορεία. Δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσεις με την συμπεριφορά και τα απωθημένα σου συνεργάτες και σύντροφο, καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν ανάλογα και αυτοί προσπαθώντας να υπερασπιστούν τη δική τους θέση. Οι ρήξεις θα είναι πολύ κοντά αν δεν καταφέρεις να κατευνάσεις την ένταση που κρύβεις μέσα σου αποφεύγοντας να ξεσπάσεις σε δικά σου πρόσωπα.

2ο δεκαήμερο

Η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κυριαρχούν και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιδράσεις που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Καλό είναι να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα που σε διακατέχει προσπαθώντας να προστατεύσεις τις σχέσεις με τον οικογενειακό περίγυρο. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα θα σε βοηθήσει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς μπορείς να δημιουργήσεις μία έντονα ρομαντική και ονειρική ατμόσφαιρα για δύο. Πιθανό είναι παράλληλα να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε απασχολήσουν έντονα, να θυμάσαι ότι είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις αυταπάτες ώστε να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 28/1 δονεί για τα καλά προσωπικές, επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις καθώς νιώθεις ότι αλλάζεις ριζικά νοοτροπία και προκαταλήψεις. Επιθετικές αντιδράσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου και να δημιουργήσουν ένα ανάλογο σκηνικό. Προσπάθησε όμως να συγκρατήσεις τα νεύρα σου γιατί η ένταση θα οδηγήσει σε ρήξεις που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις. 

3ο δεκαήμερο

Ζητήματα του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους μέσα σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για αναγεννησιακές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν σε ψυχολογικό επίπεδο να πάρεις σημαντικές ανάσες. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις σε βάθος όλα αυτά που σε έχουν στιγματίσει καθώς οφείλεις στον εαυτό σου να προχωρήσεις χωρίς βαρίδια από δω και στο εξής. Προσοχή σε παρασκήνιο που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσει την εργασιακή σου πορεία, οφείλεις να αντιδράσεις έξυπνα και χωρίς συναισθηματισμούς αν θέλεις πραγματικά να κερδίσεις το καλύτερο για εσένα. Η επικοινωνία δυσκολεύει προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιό σου και σε βάζει στην διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και τι θέλεις να αλλάξεις. Δεν είναι το κατάλληλο χρονικό διάστημα για να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες ή σύντροφο καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και κόντρες. Η επιθετική σου διάθεση μπορεί να ενοχλήσει, φρόντισε να μην συμπεριφέρεσαι παρορμητικά εκφράζοντας μονομιάς ότι σκέφτεσαι. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο στις 7/1 σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις καθώς είναι ένας τομέας που μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες μέσα στον συγκεκριμένο μήνα. Επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία και κυρίως σε ότι αφορά τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή μαζί τους θέλοντας να απολαύσεις χαλαρές στιγμές συζητήσεις και κοινωνικού σχολιασμού. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις αποφάσεις, τις κινήσεις, την συμπεριφορά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 αναδεικνύει παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε επηρεάσει έντονα. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τη νευρικότητα και να διαχειριστείς με ψυχραιμία ανατρέποντας τα δεδομένα στη δουλειά σου. Διαφορετικά, οι συνθήκες θα είναι έντονες και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες και αποφάσεις που μπορεί να είναι δυσάρεστες για εσένα σε όλα τα επίπεδα. Προστάτευσε τον εαυτό σου από κακοτοπιές που θα επηρεάσουν την εργασιακή σου πορεία και την παρουσία στο χώρο της δουλειάς. 

2ο δεκαήμερο

Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στο εμπόριο και την επικοινωνία καθώς ανοίγονται νέοι δρόμοι επαγγελματικού χαρακτήρα που μπορείς να ακολουθήσεις με μεγάλη επιτυχία. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τα μέσα του μήνα σου χαρίζει έντονη ανεξαρτησία που μπορεί να προβληματίσει το ταίρι σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσεις τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση. Πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για σένα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα στις 28/1 μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Πιθανό είναι να έρθεις αντιμέτωπος με παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν την πορεία και την ψυχολογία σου, όμως είναι απαραίτητο να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία αποφεύγοντας συγκρούσεις και εκρηκτικές συμπεριφορές που μπορεί να έχουν σημαντικό κόστος για εσένα. Παράλληλα, άφησε τον συναισθηματισμό και την γκρίνια στην άκρη και προσπάθησε να διαχειριστείς επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που σου δίνονται με πρωτοποριακό και ευφάνταστο τρόπο.

3ο δεκαήμερο

Το φιλικό σου περιβάλλον έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς μέσα από αυτό μπορείς να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται σε συλλόγους και μεγάλους οργανισμούς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σου με αρωγούς πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που πιστεύουν στα σχέδιά σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 13/1 δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συνθήκες αλλαγών καθοριστικών στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσεις μία νέα αρχή μακριά από πρόσωπα που προσπαθούν να σε ελέγξουν κατά το δοκούν. Αυτή η διαδικασία δεν θα είναι μία εύκολη υπόθεση για εσένα όμως είναι απαραίτητο να γίνει καθώς θα λειτουργήσει αναγεννησιακά σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Υδροχόο στις 31/1 ενισχύοντας την εσωστρέφεια και τον συναισθηματισμό. Τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά, φρόντισε όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να μην εκτεθείς. Πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο καθώς απαιτείται από εσένα να δώσεις λύσεις που θα σε απαλλάξουν από ψυχολογικά βάρη.

Πηγή:myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!