ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οι υποχρεώσεις θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα όμως αυτό δεν θα σε πτοήσει στην περίοδο των διακοπών. Αντίθετα με τον γνωστό δυναμισμό σου θα βρεις τα πατήματα που χρειάζονται ώστε να κρατήσεις ισορροπία μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης. Ο Άρης στην Παρθένο στις αρχές του μήνα μπορεί να επιβαρύνει το πρόγραμμά σου, παράλληλα όμως σε βοηθάει να κατανοήσεις το σώμα σου και τις δικές του ανάγκες. Πιθανό είναι να στραφείς σε εναλλακτικές θεραπείες ή την ομοιοπαθητική επιδιώκοντας να αυξήσεις σε σημαντικό βαθμό την ενέργειά σου. Καλά θα κάνεις βέβαια από τα μέσα του μήνα και μετά να αφοσιωθεί στο ταίρι σου καθώς οι περιστάσεις το απαιτούν με την Αφροδίτη να περνάει στον Ζυγό. Η ανάγκη για απόλυτη συντροφικότητα και ρομαντικές στιγμές είναι βέβαιο ότι θα βρουν ανταπόκριση από το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνεις παραπονεμένος αφού είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Πολλές θα είναι οι κατακτήσεις που θα σε ενθουσιάσουν, φρόντισε να βρεις το κατάλληλο πρόσωπο για να βιώσεις μία ήρεμη και αρμονική σχέση χωρίς υποχωρήσεις και ανασφάλειες. 

2ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή μπορεί να πάρει ανεξέλεγκτη τροχιά ιδιαίτερα την περίοδο της Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 καθώς οι ανατρεπτικές καταστάσεις και η ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου ανασφάλειες θα επηρεάσουν σημαντικά την σχέση σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες καθοριστικές γνωριμίες που έρχονται για να σου δείξουν την ουσία της ζωής και να σε βοηθήσουν να απεξαρτηθείς από αγαθά και νοοτροπίες πού ήσουν προσκολλημένος μέχρι τώρα. Τα παιδιά επίσης έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο δείχνοντας σου ότι οι αλλαγές σε σκέψη και νοοτροπία είναι επιβεβλημένες ώστε να τα διαχειριστείς. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα και μετά επηρεάζει από την Παρθένο το δεκαήμερο σου αυξάνοντας με γοργούς ρυθμούς στις υποχρεώσεις και την ανάγκη να κινητοποιηθείς στο πεδίο της καθημερινότητας. Ο σωστός προγραμματισμός και η απόλυτη προσήλωση στον εργασιακό χώρο θα σε βοηθήσουν να ξεφύγει από το άγχος και την επικριτική στάση που μπορεί να εκδηλωθούν μέσα στον εργασιακό περίγυρο. Να θυμάσαι ότι δεν θα βρεις κανένα διαθέσιμο για να ανεχτεί τα νεύρα σου. 

3ο δεκαήμερο

Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σου δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσεις προτάσεις που είχες δεχτεί το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Επιλογές που αφορούν σχήματα, ομάδες και συλλόγους με άκρως ενδιαφέρον αντικείμενο για εσένα επανεξετάζονται καθώς μέσα από πιθανή εμπλοκή σου θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα και καταστάσεις που σε εκπροσωπούν και σε εκφράζουν. Κοινωνικές ευαισθησίες, πολιτικές αντιπαραθέσεις, αδύναμα πρόσωπα που δεν μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους βρίσκουν σε σένα ένα πρόσωπο στο οποίο μπορούν να στηριχτούν. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 επαναφέρει ζητήματα που αφορούν φιλικές σχέσεις, προσωπικές επαφές και μελλοντικά σχέδια. Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς οι εξελίξεις θα οδηγήσουν στην απόλυτη ισορροπία και την χρυσή τομή μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Αναγνωρίζεις την ανάγκη του άλλου για προσωπικό βηματισμό, όπως διεκδικείς και τον δικό σου χώρο καθώς αυτό σε βοηθά να νιώσεις ότι δεν βρίσκεσαι σε μία σχέση που σε καταπιέζει και περιορίζει τις κινήσεις σου. Δεν αποκλείεται να διευρυνθεί σημαντικά το φιλικό περιβάλλον με πρόσωπα που μπορούν να σε στηρίξουν σε μελλοντικές επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τα μέσα του μήνα βοήθα να έχεις ενεργητικότητά, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σε όλα τα επίπεδα. Επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή καθώς τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδια που έχεις ώστε να χαρείς στιγμές διασκέδασης, χαλάρωσης και εκτάσεις με τον σύντροφό σου. Η επιθυμία να έχεις την απόλυτη προσοχή μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που πρέπει να μετριάσεις σεβόμενος τις ανάγκες του προσώπου που έχεις στο πλευρό σου. Με την Αφροδίτη να περνάει στο Ζυγό στα μέσα του μήνα αφιερώνεις χρόνο στην καθημερινότητά της σχέσης σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βελτιώσεις την ρουτίνα που μπορεί να βαλτώνει την προσωπική σου ζωή. Μέσα από αυτήν την διαδικασία δεν αποκλείεται να εκφράσεις παράπονα γκρινιάζοντας στο ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τέτοιου είδους συμπεριφορές που θα ωθήσουν σε μικροπροβλήματα και αντιπαραθέσεις εν μέσω διακοπών και χαλάρωσης. Μην αφιερώνεις χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν καμία σημασία και δες με ωριμότητα την ουσία των πραγμάτων και αυτά που σου προσφέρει το ταίρι σου.

2ο δεκαήμερο

Νιώθεις ότι ασφυκτιείς και θέλεις να επαναστατήσεις αλλάζοντας άρδην τον βηματισμό σου από δω και στο εξής. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 να επηρεάζει τον τομέα της οικογένειας δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις με αμεσότητα τη διαφοροποίηση σε σημαντικά ζητήματα που σου εκφράζονται μέσα στο οικείο περιβάλλον. Σπασμωδικές συμπεριφορές και εκρήξεις δημιουργούν ένα δύσκολο πεδίο ώστε να επικρατήσει η συνεννόηση και η κατανόηση που θα ρίξουν τους τόνους. Γρήγορες αποφάσεις για μετακινήσεις ή την μετακόμιση από την πατρική εστία είναι πολύ πιθανό να προκύψουν. Με τον Άρη από τα μέσα του μήνα και μετά στην Παρθένο να σε επηρεάζει άμεσα δεν χάνεις το κουράγιο σου καθώς αντιλαμβάνεσαι την δυναμική που κρύβεις μέσα σου και διεκδικείς αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Στιγμές φωτιά θα βιώσεις με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις τις χαρές της ζωής και την παρουσία του συντρόφου σου. Βέβαια είναι γεγονός ότι και εσύ δεν θα διστάσεις να δείξεις με μεγαλοθυμία και γενναιοδωρία τα συναισθήματα που τρέφεις για εκείνο. 

3ο δεκαήμερο

Η επιστροφή του Δία στον Υδροχόο θα σημάνει για το δεκαήμερο σου την επαναφορά στο προσκήνιο σημαντικών επαγγελματικών ευκαιριών που είχαν προκύψει στις αρχές του χρόνου. Ίσως τότε δεν ήσουν έτοιμος να κάνεις το απαραίτητο βήμα που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις με γοργά βήματα. Τώρα ήρθε η στιγμή να επανεξετάσεις κάθε δεδομένο και λεπτομέρεια που σου δίνεται, χωρίς αλαζονικές συμπεριφορές και έπαρση που δεν σε βοηθούν να αφοσιωθείς στην ουσία. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 επιβεβαιώνει το κλείσιμο μίας επαγγελματικής συμφωνίας που σε απασχολεί εδώ και καιρό και σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις επιλογές που σου δίνονται. Επιλογές που είναι άκρως ευνοϊκές για εσένα. Παράλληλα οι συνθήκες είναι εξαιρετικές για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία συμφωνία που θα σε βοηθήσει να πάρεις οικονομικές ανάσες και να αξιοποιήσεις τα ακίνητα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μία μετακόμιση ή η συγκατοίκηση με τον σύντροφό σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν εν μέσω αισιοδοξίας και θετικής διάθεσης. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο εκνευρισμός που σου προκαλεί ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τα μέσα του μήνα έχει ως πηγή κυρίως το οικογενειακό περιβάλλον. Ζητήματα που απασχολούν έντονα την οικογένεια επανέρχονται στο προσκήνιο και σκαλίζουν τραύματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχεις ξεπεράσει. Η συγκρουσιακή διάθεση που εκδηλώνεις ενίοτε θα αιφνιδιάσει τους γύρω σου καθώς πιθανό είναι να μην είχαν αντιληφθεί τις πληγές που κρύβεις μέσα σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την οργή και τον θυμό που σιγοβράζει, διαφορετικά οι συγκρουσιακές συνθήκες που δημιουργούνται δεν θα επιτρέψουν να παραμείνει η όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα γεμάτη θαλπωρή και τρυφερότητα. Η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα στον Ζυγό σε βοηθά να ξεφύγεις από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια και να διεκδικήσεις την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Το ταπεραμέντο και η επικοινωνιακή σου δεινότητα εκδηλώνονται αβίαστα και κατακτούν νέα πρόσωπα που θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σου. Ονειρεμένες διακοπές μπορείς να περάσεις με τον σύντροφό σου αφού τα συναισθήματα ρέουν και το πάθος εκτοξεύει την σχέση στα ύψη.

2ο δεκαήμερο

Η επικοινωνία είναι στο φόρτε της και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα σε κοντινές και προσωπικές σχέσεις. Αποκαλύψεις από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν και να διαταράξουν το στενό περιβάλλον καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 φέρνει στο φως κρυφά μυστικά που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν δυσάρεστα. Παρόλα αυτά η ψυχραιμία που οφείλεις να επιδείξεις τι εκλογίκευση των πραγμάτων θα σε βοηθήσουν να αντιδράσεις με ωριμότητα και να αποφύγεις επιθετικές κινήσεις που θα βάλουν φωτιά στο περιβάλλον που κινείσαι. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες και συναλλαγές που αφορούν το εμπόριο ή την γνώση που θα σε αναστατώσουν, πάρε απόσταση από κάθε κατάσταση για να λειτουργήσεις όσο πιο ψύχραιμα και μεθοδικά γίνεται. Ο Άρης από την Παρθένο από τα μέσα του μήνα και μετά σε βάζει σε αντιδικίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ο εκνευρισμός που έχεις εκδηλώνεται με απότομο και εριστικό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αντιληφθείς μέσα σου ότι καταπιέζεις σημαντική ποσότητα οργής που οφείλεις να ξεπεράσεις εκφράζοντας τα παράπονά σου με ήρεμο τρόπο σε οικεία πρόσωπα που μπορούν να κατανοήσουν τα θέλω σου 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας είχε επιστρέψει ανάδρομος στον Υδροχόο και σε βοηθά να βρεις και πάλι την αισιοδοξία που είναι απαραίτητη σε μελλοντικά σχέδια και επαγγελματικές επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Η ενασχόληση με την φιλοσοφία και με πρόσωπα που μπορούν να σε τροφοδοτήσουν με νέες γνώσεις θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία και να επαναπροσδιορίσεις τι είναι σημαντικό για εσένα ώστε να εξελιχθείς και να διευρυνθείς. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόος στις 22.08 προμηνύει θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά υποθέσεις και προτάσεις που αφορούν το εξωτερικό ή νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρει άμεσα η εξέλιξή τους. Η τύχη είναι με το μέρος σου καθώς κλείνεις κεφάλαια που σε έχουν απασχολήσει στο παρελθόν με θετικές προοπτικές και εξελίξεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που σε βοηθούν να αφουγκραστείς και να γνωρίσεις μία νέα κουλτούρα. Η διαφορετικότητα είναι αυτή που σε μαγνητίζει και σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι μακροπρόθεσμα θα σου αλλάξουν τη ζωή. Διασκέδαση, διακοπές, ταξίδια μακρινά έχουν την τιμητική τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η κινητικότητα που επιδεικνύεις σε όλα τα επίπεδα είναι εντυπωσιακή καθώς καταπιάνεσαι με πολλά και ενδιαφέροντα αντικείμενα ταυτόχρονα. Ο Άρης στην Παρθένο μέχρι τα μέσα του μήνα σε βοηθά να κινηθείς με ταχύτητα πολυεπίπεδα, διασκεδάζοντας και επικοινωνώντας στην προσωπική σου ζωή, περνώντας καταλυτικές και πρωτοποριακές πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά σου. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψη που δείχνεις θα ενθουσιάσουν τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείς και συζητάς καθώς μέσα από τις ιδέες σου μπορεί να υπάρξουν εξαιρετικές νέες διαδρομές στο πεδίο της καριέρας που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα. Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στα μέσα του μήνα και αλλάζει εντελώς την διάθεσή σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς πια ο ρομαντισμός, το χάδι, ο χρόνος που αποκλειστικά σου αφιερώνει το ταίρι σου λειτουργούν ευεργετικά σε ψυχολογικό επίπεδο και σε βοηθούν να νιώσεις ασφαλής και σίγουρος δίπλα του. Έξοδα σε σχέση με τον προσωπικό σου χώρο και τη διακόσμηση είναι πιθανό να υπάρξουν, φρόντισε να μην χαθεί το μέτρο λόγω της ανάγκης να δημιουργήσεις ένα ιδανικό χώρο υποδοχής των αγαπημένων σου ανθρώπων. 

2ο δεκαήμερο

Η ύλη και η ασφάλεια που παίρνεις μέσα από αυτήν φαίνεται να διαταράσσεται σε σημαντικό βαθμό με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 να ανοίγει μπροστά σου μία περίοδο αστάθειας σε οικονομικό επίπεδο που θα σε βοηθήσει να βρεις την ουσία της ζωής. Οι φόβοι που μπορεί να προκαλούνται μέσα από ξαφνικά έξοδα ή γεγονότα που αλλάζουν τα σχέδια σου θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταλάβεις σε βαθύτερο επίπεδο ότι η ύλη και το χρήμα είναι απαραίτητα για να υπηρετούν τις ανάγκες μας και όχι για να στηρίζουν την αυτοπεποίθησή μας. Άλλωστε η προσωπική σου αξία δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τον προϋπολογισμό σου. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα δεν σε αφήνει παραπονεμένο καθώς φροντίζει να σε κρατάει σε φόρμα, άκρως ενεργητικό και δραστήριο. Κοντινές αποδράσεις με μεγάλες παρέες και τον σύντροφό σου θα ομορφύνουν την καθημερινότητά και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την ρουτίνα που σε έχει κουράσει σε απίστευτο βαθμό. Απόλαυσε τις διακοπές σου με τους ανθρώπους που αγαπάς γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και να επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σου μπορείς να επανεξετάσεις και πάλι οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές προτάσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Βέβαια η συγκεκριμένη συνθήκη σε βοηθά ακόμα να ξεπεράσεις αμφιβολίες και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου και οδηγούν σε κατώτερα συναισθήματα και σκέψεις. Ενισχυτικά θα λειτουργήσει για εσένα σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 αφού σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις με βάση βαθύτερα ένστικτα και επιθυμίες στην οριστικοποίηση υποθέσεων οικονομικού χαρακτήρα που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις ότι σε φοβίζει. Αισθηματικά, η εξομολόγηση των βαθύτερων συναισθημάτων σου θα αγγίξει το ταίρι σου και θα βοηθήσει την σχέση να ισορροπήσει. Οι αμφιβολίες μένουν στο περιθώριο και έρχονται στο προσκήνιο πια η έξαρση, ο πόθος, τα μοναδικά και πρωτόγνωρα συναισθήματα που έχει προκαλέσει το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις την αγάπη της ζωής σου, μία αγάπη που θα έρθει για να ταρακουνήσει συθέμελα την ύπαρξή σου. Στρέφει την προσοχή σου σε εσωτερικό επίπεδο και σε όλα αυτά που σε μπλοκάρουν ώστε να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η προσωπικότητά σου είναι αυτή που κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα και σε βοηθά να εμπλακείς σε προσωπικές και επαγγελματικές καταστάσεις προκλητικές και άκρως ενδιαφέρουσες. Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τα μέσα του μήνα σε καλεί να ισορροπήσεις αντίρροπες ενέργειες καθώς δεν είναι στη φύση σου να είσαι συντηρητικός στην σπατάλη των χρημάτων. Οι συνθήκες όμως το απαιτούν για αυτό φρόντισε να δείξεις την απαραίτητη εγκράτεια και ωριμότητα σε οικονομικές αποφάσεις ή εκκρεμότητες που θέλεις να κλείσεις. Έξοδα που δεν περιμένεις μπορεί να προκύψουν, φρόντισε με επιμονή και αυτοσυγκράτηση να διαχειριστείς κάθε έκτακτο γεγονός που σε βγάζει από τα πλάνα σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα του μήνα σπάει την μονοτονία και αυξάνει σημαντικά τις προσκλήσεις σε κοινωνικό επίπεδο. Παράλληλα διεγείρει την ανάγκη για επιβεβαίωση στον υπέρτατο βαθμό, σε σημείο που μπορεί να βρεθείς εμπλεκόμενος σε παράλληλες καταστάσεις που είναι πιθανό να σε εκθέσουν. Τα καινούργια πρόσωπα που γνωρίζει είναι απαραίτητο να κεντρίζουν το μυαλό και την ψυχή γιατί ο μεγαλύτερος φόβος σου σε μία σχέση είναι η πλήξη.

2ο δεκαήμερο

Νιώθεις ότι έχεις την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλα τα επίπεδα και μπορείς να κινήσεις τα νήματα σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα που είναι φλέγοντα για εσένα αυτή την περίοδο. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 08.08 σε καλεί να ανατρέξεις την γνωστή πεπατημένη που έχεις επιλέξει εδώ και καιρό και να αντισταθείς σθεναρά και ότι συντηρητικό και παρωχημένο επηρεάζει την ζωή σου. Βέβαια αν επαναστατήσεις χωρίς αιτία δεν θα είναι προς όφελός σου για αυτό συγκράτησε τα νεύρα σου γιατί οι προκλήσεις κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι πολλές και θα δοκιμάσουν την υπομονή σου. Νέες προτάσεις μπορεί να εκτοξεύσουν την δημοφιλία σου στα ύψη και να σε βοηθήσουν να ασχοληθείς με αντικείμενα και επιστήμες που ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία σου. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα στην Παρθένο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια και συμφωνίες με γνώμονα αυτό που σε εξυπηρετεί. Δείχνεις υπομονή και επιμονή, παράλληλα όμως δείχνεις και ξεροκεφαλιά που θα εγείρει έντονες αντιδράσεις από πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι σε οικονομικό επίπεδο. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να επιστρέφει ανάδρομος στο πολικό σου ζώδιο, τον Υδροχόο νιώθεις την αισιοδοξία να επανέρχεται και πάλι στη ζωή σου σε έντονο βαθμό. Πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δείχνουν και πάλι την διάθεση να σε στηρίξουν σε κάθε προσπάθεια και επιλογή σου. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς την σημαντικότητα ενός θετικού ανθρώπου στην προσωπική σου ζωή. Τα συναισθήματα γίνονται εντονότερα και η ανάγκη για συντροφικότητα πιο απαιτητική από ποτέ. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, αξιοποίησε κάθε πρόταση χωρίς υπερβολές και αλαζονική διάθεση. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο στις 22.08 σε βοηθά να κλείσεις θετικές και προσοδοφόρες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς στην επαγγελματική σου ζωή. Αισθηματικά νέα πρόσωπα έρχονται για να ομορφύνουν κάθε στιγμή και να σε βοηθήσουν να εκτιμήσεις αυτά που μπορεί να σου προσφέρει μία σχέση. Βέβαια και εσύ πια είσαι έτοιμος να δώσεις και να αφήσεις στο περιθώριο υποκειμενισμό και εγωκεντρικές συμπεριφορές που τραυμάτισαν τις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα βοηθώντας έτσι να εκδηλώσεις με αμεσότητα επιθυμίες και σχέδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις άμεσα. Τα γεγονότα του προηγούμενου χρονικού διαστήματος φαίνεται να σε απασχολούν ακόμα, προσπάθησε μόνο να μην γίνεις επιθετικός και ιδιαίτερα ερειστικός με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που κινούσαν τα νήματα υπόγεια εις βάρος σου και σε στεναχώρησαν βαθύτατα. Αντίθετα επικεντρώσου σε δημιουργικές προσπάθειες στον επαγγελματικό χώρο που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά χωρίς να χάσεις χρόνο σε περιττές αντιδικίες που θα σε εκνευρίσουν. Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στα μέσα του μήνα και ενισχύει την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Ο σύντροφός σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε καθημερινό επίπεδο καθώς μαζί του απολαμβάνεις μικρές χαρές της ζωής που σε ικανοποιούν. Η ξεροκεφαλιά σου πολλές φορές μπορεί να ενοχλήσει καθώς θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο που σου αρέσει. Η διαλλακτικότητα θα σε βοηθήσει να χαρείς και να απολαύσεις περισσότερα χωρίς μικροεντάσεις που θα χαλάσουν την ρομαντική ατμόσφαιρα που υπάρχει. 

2ο δεκαήμερο

Το παρελθόν επανέρχεται στο προσκήνιο με απότομο και αιφνιδιαστικό τρόπο για να τονίσει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσεις λύσεις και να προχωρήσεις σε μία νέα αρχή που θα σε απελευθερώσει. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 αναδεικνύει καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους ανεξίτηλο στην ψυχή σου με εμφατικό τρόπο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την μεμψιμοιρία και την κατήφεια που σε κρατούν όμηρο κάποιων καταστάσεων και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα οδηγήσουν την απαγκίστρωση σου από πρόσωπα και υποθέσεις που σε φορτίζουν συναισθηματικά. Σε αυτό θα σε βοηθήσει και ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα του μήνα καθώς ενισχύει την αποφασιστικότητα, την διάθεση να πρωτοπορήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα και σκοτεινά σημεία της ζωής σου. Η ένταση που φέρεις από το προηγούμενο χρονικό διάστημα λόγω των υπόγειων και υπονομευτικών καταστάσεων που είχες εντοπίσει δεν πρέπει να εκδηλωθεί με συγκρουσιακό τρόπο γιατί είναι βέβαιο ότι θα χάσεις το δίκιο σου. Αφιέρωσε τον πολύτιμο χρόνο σου σε στόχους επαγγελματικής φύσεως και σε όμορφες στιγμές που θα ευχαριστήσουν το ταίρι σου στην προσωπική ζωή αφού αυτό θα σε βοηθήσει να βρεις ψυχική ισορροπία και αρμονία. 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και επηρεάζει το δεκαήμερο σου, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό στον εργασιακό χώρο καθώς επιφορτίζεται σε μεμιάς περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που σου προκαλούν άγχος και αναστάτωση. Σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός ότι σου χαρίζει εύνοια και προστασία σε μία πραγματικά δύσκολη εποχή για αυτό φρόντισε να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει στην δουλειά σου χωρίς μουρμούρα και παράπονα. Άλλωστε προς το τέλος του χρόνου είναι βέβαιο ότι η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί πλήρως και θα νιώσεις απόλυτη ικανοποίηση για ότι έχεις πετύχει. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 δίνει ευκαιρίες στο επαγγελματικό πεδίο που οφείλεις να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθει στο φως παρασκήνιο που υπάρχει εις βάρος σου. Παρά την αρχική αναστάτωση θα είναι εύκολο να ξεπεράσεις κάθε άδικη μεταχείριση καθώς το περιβάλλον που κινείσαι εκτιμά τις προσπάθειές σου, την προσφορά και την εργατικότητα σου. Πιθανό είναι οι εξελίξεις να φέρουν και οικονομική βελτίωση, κλείνοντας έτσι μία σειρά αιτημάτων που υπήρχαν από παρελθόντα χρόνο και δεν είχαν ακόμα ικανοποιηθεί. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Υπάρχει μία ενδόμυχη αναστάτωση που πολλές φορές σε οδηγεί στην εσωστρέφεια και δεν είναι εύκολο να την ελέγξεις. Ο Άρης από την Παρθένο μέχρι τα μέσα του μήνα επηρεάζει την ψυχολογία σου σε σημαντικό βαθμό καθώς ανακινεί ζητήματα που σε έχουν στιγματίσει και δεν έχεις ξεπεράσει. Μέσα από την τέχνη θα βρεις πατήματα και ισορροπία αφού σου δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με ένα κομμάτι του εαυτού σου που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεις. Είναι αυτό της εσωτερικής δύναμης που δεν πιστεύεις ότι έχεις όμως είναι υπαρκτό και σε δύσκολες στιγμές φροντίζει να σε κρατήσει όρθιο μακριά από κακοτοπιές, παρασκηνιακές διεργασίες και τάσεις αυτοϋπονόμευσης. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου στα μέσα του μήνα λειτουργεί εκτονωτικά καθώς σε ωθεί στην κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια με μεγάλη ευκολία. Η ανάγκη να διεκδικήσεις κάθε τι που σε ικανοποιεί εντυπωσιάζει τόσο το ταίρι σου όσο και τα πρόσωπα με τα οποία εμπλέκεσαι. Πολλές φορές όμως θα πρέπει να αφήσεις στο περιθώριο συμπεριφορές που θυμίζουν κακομαθημένο παιδί που θέλει να τα έχει όλα δικά του. Αυτή η διαχείριση θα σε βοηθήσει να χαρείς τις κοινωνικές επαφές χωρίς ένταση που μπορεί να προκύψουν λόγω μικροπαρεξηγήσεων. 

2ο δεκαήμερο

Ανακαλύπτεις πράγματα που θα σε θορυβήσουν ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και θα επηρεάσουν καταλυτικά σχέσεις με φιλικά πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 φέρνει με απότομο και αποκαλυπτικό τρόπο μυστικά και πληροφορίες που δεν γνώριζες στην επιφάνεια. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι σε αδικούν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό θα οδηγήσει την καχυποψία να ενταχθεί σε υπερβολικό βαθμό και να οδηγήσει σε σπασμωδικές και επιθετικές συμπεριφορές. Οι κόντρες μπορεί να γίνουν ανεξέλεγκτες αν δεν επικρατήσει η λογική και η διάθεση να χειριστείς με την γνωστή σου διπλωματία κάθε τι που σου φέρνει δυσκολία. Ο Άρης στην Παρθένο από τα μέσα του μήνα σκαλίζει με έντονο τρόπο κρυφά σημεία της προσωπικότητάς σου που θέλεις να αφήσεις σκοτεινά. Όμως πια δεν σου το επιτρέπει καθώς τα αναδεικνύει με εμφατική διάθεση ώστε να πάρεις αποφάσεις και να ξεπεράσεις ότι λειτουργεί σαν βαρίδι στα πόδια σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον εργασιακό χώρο καθώς πρόσωπα που εμπιστεύεσαι δεν αποκλείεται να κινούνται εις βάρος σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου φέρνοντας και πάλι εξαιρετικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπα που δείχνουν έντονο ενδιαφέρον έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να εξελίξεις τον τρόπο σκέψης σε σχέση με την αγάπη και το τι μπορεί να σου προσφέρει. Τα παιδιά σε βοηθούν να περάσεις όμορφα και να ξαναβρείς την χαμένη παιδικότητα. Έτσι αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ευκολία πιθανά ζητήματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο καθώς δείχνεις κατανόηση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σε καλεί να επιστρατεύσεις όλη σου την γοητεία γιατί μπορείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα. Ρομαντισμός, πάθος, η χαρά της δημιουργίας και της ζωής επανέρχονται και σε βοηθούν να αλλάξεις ψυχολογία. Μπορείς να διακρίνεις τελικά ποια σημεία και στοιχεία έχουν πραγματικά άξια και ποια είναι επιφανειακά και δεν σου προσφέρουν απολύτως τίποτα σε προσωπικό επίπεδο. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου μπορείς να επενδύσεις καθώς περνώντας σε επόμενο στάδιο έρχεται η στιγμή σημαντικών εξελίξεων, πιθανή είναι η επισημοποίηση ή η συγκατοίκηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η διάθεση να συμμετέχει σε σχήματα και ομαδικές προσπάθειες είναι πασιφανής με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Βρίσκεις νόημα και ουσία σε κοινές δράσεις που μπορεί να αφορούν την κοινωνία ή ενδιαφέροντα που ξέρουν και ασχολούνται μόνο συγκεκριμένοι. Η ομαδικότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό σου και σε βοηθά να ενταχθείς άμεσα βοηθώντας πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Παράλληλα οι διακοπές με φιλικά πρόσωπα θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και θα δώσουν μοναδικές στιγμές που θα σε βοηθήσουν να ξεκουραστείς από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχες. Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό στα μέσα του μήνα και ενισχύει απίστευτα τις ευαισθησίες και τα συναισθήματα που περιβάλλουν το ταίρι σου. Αποτελεί το μοναδικό άτομο την παρούσα χρονική περίοδο στη ζωή σου που μπορεί να κάνει τη διαφορά και το δείχνεις με κάθε τρόπο. Παρελθούσες καταστάσεις επίσης έρχονται και πάλι τονίζοντας αυτά που νιώθεις και το γεγονός ότι δεν έχεις ξεπεράσει πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

Η επαγγελματική πορεία και καταξίωση έχει πρωτεύοντα ρόλο στη ζωή σου καθώς η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 λειτουργεί ανατρεπτικά για τα μέχρι τώρα δεδομένα της καριέρας σου. Συνεργάτες μπορεί να σε αιφνιδιάσουν με την απομάκρυνση τους ή είναι πιθανό να προτιμήσεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι πια δεν εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς σκοπούς. Παράλληλα ξαφνικές και πρωτοποριακές προτάσεις έρχονται για να τονίσουν ότι ήρθε η ώρα μιας σημαντικής αλλαγής στην πορεία της επαγγελματικής ζωής που είναι απαραίτητη για να λάμψεις και να δείξεις τις πραγματικές του δυνατότητες. Ο Άρης από τα μέσα του μήνα στην Παρθένο επηρεάζει το δεκαήμερο σου και σε βοηθά να ενταχθεί σε ομάδες που προσπαθούν για σκοπούς που σε αφορούν άμεσα. Σου δίνει ακόμα την δυνατότητα να χαρείς τις διακοπές με τις παρέες σου και να απολαύσεις στιγμές ξενοιασιάς που θα σε αποφορτίσουν από δύσκολες στιγμές και υποχρεώσεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το ζήτημα των στόχων σου έρχεται και πάλι στο προσκήνιο καθώς είσαι αποφασισμένος να πάρεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς με γνώμονα πάντα την επίτευξη τους. Φιλικά πρόσωπα και σημαίνουσες προσωπικότητες θα είναι δίπλα σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου δίνοντας τις ευεργετικές του ιδιότητες σε όλους τους τομείς και κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Επανέρχονται ζητήματα του πρώτου τριμήνου της χρονιάς που αφορούν την οικογένεια και οφείλεις να λύσεις. Η αυτοπεποίθηση και η πίστη στον εαυτό σου θα σε βοηθήσουν να σταθείς όρθιος σε όποιες δυσκολίες και να πάρεις τις καλύτερες αποφάσεις που θα ικανοποιήσουν τόσο εσένα όσο και τους οικείους σου. Αγορά σπιτιού ή μετακόμιση είναι πολύ πιθανόν να προκύψει με άκρως ευνοϊκούς όρους για εσένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 επαναφέρει επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο. Καταλυτικό ρόλο θα παίξει το γεγονός ότι δεν απομονώνεις τα συναισθήματά σου και λειτουργείς με κατανόηση και συγκαταβατικότητα επιφέροντας ισορροπίες και βρίσκοντας την χρυσή τομή. Θέματα της οικογένειας κλείνουν με αισιοδοξία και σε βοηθούν να πάρεις σημαντικές ανάσες. Αξιοποίησε ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, ευκαιρίες που αν καταφέρεις να τις εκμεταλλευτείς με τον κατάλληλο τρόπο θα αποδώσουν τόσο οικονομικά όσο και ψυχολογικά οφέλη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Τρέξιμο και πολλή προσπάθεια χρειάζεται να καταβάλεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς ο Άρης βρίσκεται στην Παρθένο και επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πολλές φορές την ένταση να κατακλύζει το μυαλό σου λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την αδιαλλαξία και την απολυτότητα που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου και να επιδείξεις συγκαταβατικότητα και διάθεση για συνεργασία που θα σε βγάλουν από μπελάδες. Οι δυνατότητες και οι ικανότητες σου αναδεικνύονται και εντυπωσιάζουν, για αυτό να είσαι σίγουρος. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και να διασκεδάσεις μαζί τους εκτονώνοντας την κούραση και την ένταση. Το ταίρι σου βρίσκεται εκεί για να ακούσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις και να κατανοήσει την ένταση που βιώνεις σε καθημερινό επίπεδο. Φρόντισε να μην απομακρύνεσαι από τον άνθρωπό σου λόγω μιας ακατάληπτης τάσης για ανεξαρτησία που και εσύ ο ίδιος δεν μπορείς να προσδιορίσεις. 

2ο δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα να ξεκολλήσεις από εμμονές και προκαταλήψεις που δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις τα φτερά σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά στη ζωή σου που σε καλεί να ανατρέψεις την ρουτίνα και την καθημερινότητα που σε έχει βαλτώσει. Προτάσεις από το εξωτερικό είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν καθώς ήρθε η ώρα να δείξεις αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις ακολουθώντας ένα νέο και αισιόδοξο δρόμο. Η γνώση και η εκπαίδευση θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις επιλογές σου. Με τον Άρη να βρίσκεται στην Παρθένο και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τα μέσα του μήνα οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε ξεσπάσματα που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό χώρο. Τα νεύρα είναι τεντωμένα από την κούραση και το άγχος που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις. Οφείλεις όμως να δείξεις ότι εξελίσσεσαι και ωριμάζεις στο επαγγελματικό στερέωμα και μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία καθώς αυτό θα οδηγήσει στην απόλυτη καταξίωση. 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει ανάδρομος στον Υδροχόο και επηρεάζει θετικά το δεκαήμερο σου καθώς σε βοηθά να διευρύνεις τις κοινωνικές σου επαφές και να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε ωθήσουν σε νέα αντικείμενα, επαγγελματικά και γνωστικά. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επανεξετάσεις την αγορά ενός οχήματος που θα σε βοηθήσει στις αποδράσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Η πραγματικότητα είναι ότι θέλεις να ξεφεύγεις από την ρουτίνα και να λειτουργείς πολυεπίπεδα καθώς αυτό σε βοηθά να αποφύγεις την άνοια και την βαρεμάρα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 οδηγεί σε σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, την γνώση, τις μετακινήσεις. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να πατήσεις επαγγελματικά σε νέους δρόμους με θετικό τρόπο. Η εύνοια είναι με το μέρος σου αρκεί να πιστέψεις στις δυνατότητες, τα επιχειρήματα που έχεις και την εκφραστική σου ικανότητα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη κάθε επαγγελματικής συνεργασίας. Νέες γνωριμίες αυξάνουν την διάθεση για να ασχοληθείς με γνωστικά αντικείμενα που σου κεντρίζουν την προσοχή και μπορούν να εξελίξουν σε σημαντικό βαθμό την προσωπικότητά σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Δεν χάνεις την αισιοδοξία και το κέφι σου παρ’ όλες τις πιθανές δυσκολίες της συγκεκριμένης περιόδου και σε αυτό σε βοηθάει σημαντικά ο Άρης από την Παρθένο. Σου δίνει δύναμη, θετική ενέργεια, αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Παράλληλα ενισχύει την διάθεση να ξεπερνάς με μεγάλη ευκολία πιθανά εμπόδια που μπορεί να προκύπτουν στην προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή με γνώμονα το μέλλον και τα καλά που μπορεί να φέρει. Ταξίδια στο εξωτερικό ή ακόμα και στην ύπαιθρο μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς αναζητάς την διαφυγή από μία σκληρή καθημερινότητα και την ανανέωση. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να αυξήσεις σημαντικά τον κύκλο στον επαγγελματικό περίγυρο καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτι και συνεστιάσεις που παρευρίσκονται σημαίνοντα πρόσωπα. Προσπάθησε μόνο να διατηρήσεις τις ισορροπίες με την προσωπική σου ζωή καθώς η αμέλεια και το έλλειμμα χρόνου θα ενοχλήσει τον σύντροφό σου και μπορεί να οδηγήσει σε ζήλεια ή πιθανές αντιδικίες που θα θορυβήσουν τη σχέση σου. Αν σε ενδιαφέρει να επισημοποιήσεις την σχέση σου οι συνθήκες είναι ιδανικές.

2ο δεκαήμερο

Η εσωστρέφεια και η έντονη περιέργεια για τις κινήσεις των άλλων και κυρίως των συνεργατών σου μπορεί να αυξήσουν την υπερένταση και την καχυποψία. Ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις κινήσεις προσώπων που θεωρούσες ότι μπορούσες να ελέγξεις. Οικονομικές συμφωνίες είναι εύκολο να ανατραπούν λόγω έντονων διαφωνιών και συγκρούσεων. Η ώριμη σκέψη και η μεθοδικότητα που σε διακρίνει θα βοηθήσουν να αποφύγεις αντιδικίες που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις. Στην προσωπική σου ζωή οφείλεις να προστατεύσεις την σχέση σου από τις δικές σου ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την κρίση σου. Ο Άρης από την Παρθένο στα μέσα του μήνα και μετά φροντίζει να ενισχύσει με χαρά, διασκέδαση, χρόνο για διακοπές και ξεκούραση. Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να περάσεις όμορφα αφήνοντας πίσω έννοιες και σκοτούρες της καθημερινότητας και της δουλειάς. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου ενισχύοντας το πάθος και την διάθεση να σε οδηγήσουν σε νέους δρόμους, πνευματικούς και αισθηματικούς. 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να επανεξετάσεις σχέδια που είχαν προκύψει το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς καθώς τώρα οι συνθήκες είναι καταλληλότερες και μπορείς να αξιολογήσεις με το καλύτερο δυνατό τρόπο που μπορεί να σε οδηγήσουν και τι μπορεί να σου προσφέρουν. Η αυτοπεποίθησή σου αποκαθίσταται και νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις τα πάντα, προσπάθησε μόνο να περιορίσεις περιττά έξοδα και σπατάλες στα οποία οδήγησε λόγω της ανάγκης να καλύψεις κάθε επιθυμία για απόλαυση. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 ανακινεί οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε αγχώνουν, όμως είναι βέβαιο ότι έχεις τον τρόπο να διαχειριστείς πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Οι οποίες υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο μπορούν να εξελιχθούν όσο καλύτερα γίνεται για εσένα αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου και στην έντονη διαίσθηση που σε οδηγεί εξαιρετικά. Έχεις τον τρόπο να αποφύγεις παγίδες και λάθη καθώς η εύνοια είναι με το μέρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Νιώθεις τα συναισθήματα να σε πνίγουν καθώς η εσωτερική ένταση έρχεται με ορμή στην επιφάνεια λόγω του Άρη που κινείται στην Παρθένο και επηρεάζει μέχρι τα μέσα του μήνα το δεκαήμερο σου. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει τις βαθύτερες επιθυμίες στον σύντροφό σου χωρίς επικριτικότητα και συγκρουσιακή διάθεση αρκεί να ελέγξεις την υπερένταση που σε διακρίνει. Οικονομικά μπορείς να προχωρήσεις αθόρυβα και μεθοδικά σε επιτυχημένες συμφωνίες ή επιχειρηματικές δράσεις καθώς σου είναι εύκολο να κινηθείς παρασκηνιακά χωρίς να δώσεις το πραγματικό στίγμα των προθέσεων σου. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα του μήνα σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου ψυχολογικά, να νιώσεις ότι αποβάλλεις βαρίδια και ανασφάλειες που επηρεάζουν κυρίως την προσωπική σου ζωή. Μπορείς να δημιουργήσεις τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου σε ένα εξωτικό μέρος. Η ανάγκη για περιπέτεια και εγρήγορση θα βρει σύμφωνο και τον άνθρωπό σου και θα οδηγήσει σε επιτυχημένες διακοπές και έντονα αισθησιακές στιγμές. Σε ικανοποιεί απόλυτα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης και τις πνευματικές σου ανησυχίες.

2ο δεκαήμερο

Η διάθεση να πραγματοποιήσεις ρηξικέλευθες αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορεί να αιφνιδιάσει το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 αλλάζει τα δεδομένα στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς είσαι έτοιμος να συγκρουστείς με πρόσωπα που μέχρι το πρότινος συμβιβαζόσουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν είναι σημαντικά για εσένα, απλά πια δεν συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα και θέλεις κάτι καινούργιο και ανατρεπτικό για να σε ανανεώσει. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν από το πουθενά και να δημιουργήσουν μία κατάσταση κεραυνοβόλα που θα σας ενθουσιάσει, οφείλεις όμως να είσαι συγκρατημένος και να κρατήσεις χαμηλές προσδοκίες μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση. Ο Άρης στην Παρθένο από τα μέσα του μήνα και μετά σε βοηθά να κινηθείς αθόρυβα και διακριτικά σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να μην επιτρέψεις στην ανάγκη να ελέγξεις τα πράγματα να σε ωθήσει σε χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους συνεργάτες σου. Ανανεώνεσαι μέσα από την σχέση σου καθώς το πάθος που εκδηλώνεται σε βοηθά να ξεπεράσεις φόβους και αμφιβολίες.

3ο δεκαήμερο

Ευνοϊκές είναι οι συνθήκες για σχέδια που έχεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο Δίας έχει επιστρέψει στο ζώδιό σου και επηρεάζει καθοριστικά το δεκαήμερο σου. Ενισχύεται η εύνοα και η τύχη καθώς έρχονται ευκαιρίες που πάντα επιθυμούσες να είχες στη ζωή σου. Καλό είναι βέβαια να μην κωλυσιεργήσεις πιστεύοντας ότι θα επαναληφθούν καθώς με αυτήν την στάση μπορεί να χαθούν σημαντικές επιλογές και προσφορές που σου δίνονται. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και προχώρησε με δυναμικές πρωτοβουλίες σε στόχους που θεωρείς ότι μπορούν να σε εξελίξουν σε όλα τα επίπεδα. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 22.08 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Οι εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές αρκεί να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι ή το ταίρι σου. Νέες γνωριμίες θα έρθουν στη ζωή σου για να σου δείξουν ότι είναι απαραίτητο να είσαι ανοιχτός σε μία σχέση που μπορεί να σου προσφέρει αρκεί να είσαι διατεθειμένος να δώσεις για να ικανοποιήσεις και τον άλλον. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Προβληματισμός επικρατεί σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου λειτουργούν ανταγωνιστικά απέναντι σου. Με τον Άρη στην Παρθένο να επηρεάζει το δεκαήμερο σου μέχρι τα μέσα του μήνα οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και συγκαταβατικός στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορεί οι σχέσεις να πάρουν φωτιά και να οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις. Αντιδικίες λόγω ζήλιας ή υπόγειων χτυπημάτων που δεν μπορείς να χωνέψεις μπορεί να προκύψουν, καλά θα κάνεις να μην επιτρέψεις σε κατώτερα συναισθήματα να έρθουν στην επιφάνεια που θα σε οδηγήσουν να αντιδράσεις με ανάλογο τρόπο. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα του μήνα ενισχύει τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που μπορεί να κρύβεις μέσα σου. Μην επιτρέψεις να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις εντάσεις χωρίς επί της ουσίας λόγο. Δείξε ενδιαφέρον σε οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις καθώς οι συνθήκες είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξες και θα σε βοηθήσουν να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα σου επιτρέψει να ησυχάσεις. 

2ο δεκαήμερο

Αλλαγές μπορεί να υπάρξουν σε καθημερινό επίπεδο λόγω των ανακατατάξεων που συμβαίνουν στη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 08.08 σε καλεί να αποτινάξεις μία ρουτίνα που πια δεν εξυπηρετεί την προσωπικότητά σου και να αξιοποιήσεις νέες εργασιακές ευκαιρίες που έρχονται αιφνιδιαστικά για να σε ξεβολέψουν. Αρχικά μπορεί να νιώσεις ταραχή λόγω των αιφνιδιαστικών αλλαγών που μπορεί να προκύψουν όμως η πορεία της ζωής θα σου δείξει ότι επέλεξες σωστά ρισκάροντας σε κάτι καινούργιο που είναι απαραίτητο αυτό το χρονικό διάστημα. Με τον Άρη στην Παρθένο από τα μέσα του μήνα να επηρεάζει το δεκαήμερο σου αναλαμβάνεις δράση στο πεδίο των συνεργασιών που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη επαγγελματικών στόχων. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ενοχλήσεις με τις κινήσεις σου τους συνεργάτες και να φέρεις στην επιφάνεια τον ανταγωνισμό που υποβόσκει αλλά δεν είχες αντιληφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία πρέπει να δείξεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς η νευρικότητα που διακατέχει το ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να εκτονωθεί πάνω σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας έχει επιστρέψει στον Υδροχόο και σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα βαραίνουν την ψυχή σου. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συμβιβαστείς με τις πληγές σου και να αναγνωρίσεις ότι έχουν αποτελέσει σημαντικά μαθήματα για εσένα. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανό να επανέλθουν θέλοντας και πάλι να αποκτήσουν επικοινωνία και σχέση μαζί σου. Έχεις την διάθεση να συγχωρήσεις και να συμφιλιωθείς μαζί τους καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεπεράσεις αδικίες και παγίδες που σου είχαν στήσει στο παρελθόν. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 22.08 σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο σε ζητήματα που εκκρεμούν και ακόμα επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Οι επιλογές που σου δίνονται είναι αισιόδοξες καθώς παρόλο τον συναισθηματισμό νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις αποφασιστικά κλείνοντας τις υποθέσεις αυτές. Παράλληλα προτάσεις από το παρελθόν που αφορούν τον χώρο της δουλειάς επανέρχονται και μπορούν να εξελιχθούν θετικά καθώς νιώθεις έτοιμος να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που θα αγγίζει την ψυχή σου και θα σε ικανοποιεί βαθύτερα. Η ισορροπία στον εργασιακό χώρο αποτελεί στοίχημα για εσένα.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!