Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 10 ως 16/8/2020

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Στόχος σου θα είναι να αλλάξεις, να τερματίσεις, και να ανακτήσεις. Κλείνεις παλιά αποτυχημένη σχέση, απομακρύνεις πρόσωπο που το βρίσκεις πληκτικό, και εστιάζεις την προσοχή σου σε καινούργιες γνωριμίες. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με οξυδέρκεια και σωστή κρίση, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις και στις αντιθέσεις, νευρικότητα θα έχει η στάση σου προσπάθησε να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Η εβδομάδα θα σου προκαλέσει ανησυχία, σε συμβουλεύω να αφήσεις στην άκρη τις ακραίες αναζητήσεις, επικεντρώσου στα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει το ταίρι σου. Η στιγμή ενδείκνυται για συζητήσεις και για λύσιμο επίμαχων ζητημάτων.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε φλερτάρει με τρόπο που θα σε ενθουσιάσει, ακολούθα το ένστικτο σου, δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου. Θα αναθεωρήσεις και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις, τα χαρακτηριστικά σου θα είναι ορθολογισμός και ανάγκη για ανανέωση, προχώρα με ουσιαστικές κινήσεις. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις ευκαιρία νέας αρχής με πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς.

Σε σχέση. Βασική σου επιθυμία θα είναι να κατασταλάξεις και να διασφαλίσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, και αν κρατήσεις μια ανάλογη στάση στο ταίρι σου, τότε όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο. Τις τελευταίες μέρες του επταημέρου, ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, με το ταίρι σου θα ζήσετε αρμονικές στιγμές αγάπης και έλξης.
 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Σε τόνωση θα βρίσκονται ο διαθέσεις σου, θα θελήσεις να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανάγκη σου θα είναι να βρεις το πρόσωπο που θα σε αναζωογονήσει. Επιμελημένο και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με απελευθερωμένο τρόπο, δε θα καμουφλάρεις το ενδιαφέρον και τη έλξη που θα νιώσεις για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε αναστατώσει συναισθηματικά, ζωηρές και ανήσυχες θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Επιπλέον, η εβδομάδα θα ενισχύσει τον συναισθηματισμό ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Ίσως να αναγκαστείς να διαφοροποιήσεις τις προτεραιότητες σου, θα υπάρξουν αλλαγές που ουσιαστικά θα στηρίζονται σε νεες αξιολογήσεις και σε επαναπροσδιορισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αρχές της εβδομάδας, κοινωνική θα είναι η στάση σου, κουβέντα θα πιάσεις με καινούργια πρόσωπα. Γενικά η εβδομάδα θα καταφέρει να ανανεώσει τις διαθέσεις σου, θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις ολοκαίνουργια γνωριμία και θα την έχεις. Θα βρεθείς εσύ και ένα ιδιαιτέρως γοητευτικό πρόσωπο, σε προσωπικό τετ α τετ.

Σε σχέση. Καταλαγιάζουν τάσεις ζήλειας, θα καταφέρεις να ελέγξεις την κτητικότητα σου. Ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, ρομαντικό κλίμα θα δημιουργηθεί ανανεώνοντας τα μεταξύ σας αισθήματα. Ανάγκη σου θα είναι να τακτοποιήσεις υποθέσεις και ζητήματα που σου προκαλούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευνοϊκά ανοίγματα που θα στρώσουν το έδαφος για ουσιαστικές αποφάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου, ελκυστικότητα θα αποπνέει η αύρα σου. Παίρνεις απόφαση να πλησιάσεις πρόσωπο που από καιρό έχεις στο στόχαστρο σου. Τώρα θα κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις με τρόπο εκδηλωτικό και θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα φέρεις τελεσίδικες εξελίξεις, καταφθάνει έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Ώριμη και σταθερή θα είναι η συμπεριφορά σου, πίστη και αφοσίωση θα δείξεις στο αγαπημένο σου ταίρι και εκείνο σε σένα. Θα θελήσεις να αναζωογονήσεις τις μεταξύ σας επαφές, πέρνα σε ανάλογες προτάσεις οι απαντήσεις δε θα είναι αρνητικές. Θα κινήσεις τα νήματα για ξεκάθαρες συζητήσεις, θα καταφέρεις να εξηγήσεις και να δώσεις ουσιαστικές λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις και με σιγουριά σου λέω πως δε θα απογοητευτείς. Ελκυστικό και εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση προσπάθησε να αποφύγεις τις καθυστερήσεις. Θα ξεκινήσεις μια έντονη σχέση με πάθος και ένταση, δεν αποκλείεται να αφόρα πρόσωπο με το οποίο στο παρελθόν είχατε επαφές ή ακόμα και δεσμό.

Σε σχέση. Ήρεμη θα είναι η στάση σου, αγάπη και κατανόηση θα υπάρξει μεταξύ σας. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για πράξεις και προτάσεις ανανέωσης. Όλα θα πάνε μια χαρά, η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή. Δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη δέσμευση, προχώρα με χαλαρότητα και όχι με άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, με ελκυστικότητα θα σε εφοδιάσει, θα τονώσει τον αυθορμητισμό και τον αισθησιασμό σου. Θετική θα είναι η σκέψη σου θα σου νιώσεις αισιοδοξία, αλλάζεις όνειρα και βλέψεις, τώρα θα αναζητήσεις την ανανέωση και όχι την ανακύκλωση των παλιών και των περασμένων. Θα βρεις τρόπο να ανατρέψεις τη στασιμότητα και να δραστηριοποιηθείς περνώντας σε άμεσες προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Ομαλά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου! Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αγάπη και τρυφερότητα θα δείξεις στο ταίρι σου. Θα προβείς σε θερμές πράξεις, δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πάθος στις ενέργειες σου. Βασική σου επιθυμία θα είναι να απαλλαγείς από προβληματισμούς και έγνοιες, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα δεν αποκλείεται να το λάβεις το αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα. Πρόσωπο που σκέπτεσαι θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, θα την ακούσεις την πρόταση για συνάντηση. Ίσως να περάσεις απ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει πάρεις τη σωστή απόφαση. Φεύγουν οι άτοπες ανασφάλειες, θα καταφέρεις να κινηθείς άμεσα και συνειδητά.

Σε σχέση. Βγαίνεις από τον αρνητισμό και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη για συναισθηματική απελευθέρωση, επιθυμία σου θα είναι να τονωθείς και να εκφραστείς ελεύθερα. Άμεσες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, δε θα βρεις απόρριψη. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να επαναξιολογήσεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Ανανεωτικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, επιπλέον, θα σε δραστηριοποιήσει, προσιτή θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις την εικόνα σου ελκυστική και ποθητή. Τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεγάλος, ευχάριστα συμβάντα θα ενισχύσουν τις προσδοκίες σου. Τυχερές συμπτώσεις θα σου ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας, προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου σε συνετά πλαίσια.

Σε σχέση. Ομαλά θα κυλήσει η σχέση σου μέσα στην εβδομάδα, θα βρεθεί λύση σε ένα προβληματάκι που συχνά πυκνά δίνει αφορμές για εντάσεις. Θα ταχτοποιηθούν εκκρεμότητες, θα τερματίσουν αρνητικά ζητήματα, η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσεις θα φέρει τάξη και ισορροπία. Εσύ και το ταίρι σου παίρνετε αποφάσεις που θα σχετίζονται με τη μελλοντικής σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Δυναμώνεις και δραστηριοποιείσαι. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούργιο άτομο να βάλεις στο στόχαστρο σου. Τα λόγια που θα ακούσεις από πρόσωπο που νιώθεις έλξη θα μπερδέψουν την καρδιά σου, αν δεν κινήσεις τα νήματα για εξακριβώσεις τότε η μεταξύ σας κατάσταση ίσως να αργήσει λίγο να ξεκαθαριστεί.

Σε σχέση. Σε συμβουλεύω να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου. Νευρά και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά και όχι εγωκεντρικά, αφήνεις τα πείσματα και εστιάζεις στην μεταξύ σας έλξη. Απέφυγε τις πιέσεις, προσπάθησε να κινηθείς ξέγνοιαστα και ανέμελα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, εκδηλωτική και θερμή θα είναι η στάση σου. Μέσα στην εβδομάδα, θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συναισθηματικές εξαρτήσεις, παύεις πλέον να νιώθεις προσκόλληση στο παρελθόν. Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς και να πορευτείς με σταθερά βήματα.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι ανέμελη, ερωτική, και ιδιαιτέρως εκδηλωτική. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, ανέλαβε πρωτοβουλίες. Εσύ που έχεις τσακωθεί ή υπάρχει θυμός θα δοθούν οι ανάλογες εξηγήσεις, διαλύονται οι κόμποι. Αν χειριστείς τι καταστάσεις με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα αναθερμανθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα βρείτε τη μεταξύ σας ισορροπία.
ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα υπάρξει ρομαντισμός στις διαθέσεις σου, θετική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει. Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς σε ηττοπάθειες και αρνητικές θεωρίες, θα τολμήσεις να κανείς το βήμα για νέο ξεκίνημα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σας απογοητεύσουν.

Σε σχέση. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις έντονες αντιθέσεις και τις πεισματικές εξάρσεις, με το ταίρι σου θα περάσετε όμορφες στιγμές, ανέμελες χαλαρές και αισθησιακές. Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου, τώρα προχωρείς ένα βήμα πιο μπροστά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!