ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Βασική σου επιθυμία θα είναι να εντυπωσιάσεις τόσο με την εξωτερική σου εμφάνιση, όσο και με τα λόγια σου. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναρωτηθείς τι ακριβώς θέλεις από την προσωπική σου ζωή, είναι πολύ πιθανόν να διαφοροποιήσεις τους στόχους και τις βλέψεις σου. Το παρουσιαστικό σου θα είναι γοητευτικό, οι επιθυμίες σου ξεκάθαρες, πέρνα σε ουσιαστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα, το νου σου στις εξουσιαστικές σου διαθέσεις, θα προσπαθήσεις να επιβληθείς και να κυριαρχήσεις, προσοχή στις εντάσεις. Ανήσυχη θα είναι η σκέψη σου, ερωτήματα θα θέσεις, ουσιαστικές απαντήσεις θα αναζητήσεις. Εσώψυχες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, ετοιμάσου για συναισθηματικές αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου αυτή την εβδομάδα. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πεδίο δράσης, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις και να εκδηλωθείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Μιλήστε ανοιχτά με ξεκάθαρους σκοπούς, θα βρείτε συνεννόηση, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους. Η εβδομάδα, ομαλότητα θα φέρει μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, κόποι και προσπάθειες των τελευταίων ημερών τώρα θα καρποφορήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εντυπωσιακό θα φροντίσεις να γίνει το στυλ σου, γοητεία και αυτοπεποίθηση θα αναδύεις, η ελκυστικότητα σου θα βρει πρόσφορο έδαφος. Αν θέλεις νέο ξεκίνημα, θα είναι σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας και προσέγγισης. Σου δίνω τη συμβουλή να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, κράτα ακμαία την αισιοδοξία σου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για νέα αρχή.

Σε σχέση. Το νου σου στις αντιδράσεις σου, κάτι που θα σου αποκαλυφθεί ενδεχομένως να σε βάλει σε έντονες σκέψεις. Αυτό που θα μάθεις θα σε βγάλει από το σκοτάδι, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τις ψευδαισθήσεις σου. Συναισθηματικές κουβέντες θα ακουστούν, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου πει το ταίρι σου, προσπάθησε να εστιάσεις στα απτά γεγονότα και όχι στις εικασίες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ το παρελθόν. Θα αποκαλυφθούν κάποιες κρυμμένες καταστάσεις, ουσιαστικά θα βγει στην επιφάνεια ο μυστήριος ή ανεξήγητος λόγος που σας είχε οδηγήσει σε απομάκρυνση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξανασκεφτείς τα γεγονότα με άλλη πλέον οπτική. Η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις με αισιόδοξη διάθεση.

Σε σχέση. Με θερμές και αισθησιακές στιγμές θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η εβδομάδα θα κάνει τη στάση σου αποκαλυπτική, εκδηλωτική και ανέμελη. Η εβδομάδα θα σου δώσει την ώθηση να περάσεις σε ουσιαστικές προτάσεις, θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, θα οργανώσεις την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να βάλεις πρόγραμμα για άμεσες αλλαγές δεσμευτικής εξέλιξης. Προσοχή στις ανασφάλειες σου!!

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα νιώσεις έντονα την επιθυμία να ανανεωθείς, να ερωτευτείς, να βάλεις την καρδιά σου σε νέες δοκιμασίες και περιπέτειες. Θα σου δοθεί ευκαιρία νέας γνωριμίας, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς και να εκδηλωθείς χωρίς αναστολές, ωστόσο προσοχή στις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να περιορίσεις τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Μέσα στην εβδομάδα θα βγεις από τη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές και νεες ευκαιρίες.

Σε σχέση. Το βασικό θέμα που θα προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου θα είναι ποιος από τους δυο σας θα έχει το πάνω χέρι. Θέματα εξουσίας και κυριαρχίας θα βγουν στο προσκήνιο. Παρορμητική και κτητική θα είναι η στάση σου, προσοχή στα πείσματα, καλό θα είναι να μην παρατεντωθεί το σκοινί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Βασική σου επιθυμία θα είναι να ανανεωθείς και να προσεγγίσεις. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η θετική και ελκυστική σου αύρα θα προσελκύσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα σε ανανεώσουν. Θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση και δε θα χάσεις.

Σε σχέση. Στρώνεται το έδαφος για σχεδιασμούς μελλοντικής εξέλιξης. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικότητα και κατανόηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εβδομάδα θα σου φέρει ευνοϊκά συμβάντα, σε περίπτωση που κάποια εμπόδια καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να δώσεις ώθηση στα γεγονότα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρή θα είναι η στάση σου, διαισθητική η αντίληψη σου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σου ξεκαθαρίσει τι σκέπτεται και τι αισθάνεται για σένα. Θα αφόρα άτομο που ήδη γνωρίζεστε πολύ καλά, είναι πολύ πιθανό μέσα στην τωρινή εβδομάδα να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης. Θα σου δείξει την έλξη του, θα σε εμπιστευτεί, θα είναι καθαρά στη δική σου επιλογή αν θα το αφήσεις να εισχωρήσει στην καθημερινότητα σου.

Σε σχέση. Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, και εσύ και το ταίρι σου θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, συγκαταβατικότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σας. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα κάτι θα οργανώσετε οι δυο σας, ίσως να είναι ταξιδάκι, ίσως όμως να πρόκειται για μια γενικότερη αλλαγή στον ρυθμό και στο πλαίσιο του δεσμού σας με στόχο την ανανέωση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που αναζητάς καινούργιο ταίρι και δεν έχεις σκοπό να γυρίσεις πίσω στα παλιά, η εβδομάδα θα σου ανοίξει δίοδο προσεγγίσεων. Επικοινωνιακή, οικεία και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο να μιλήσεις και να εκφραστείς, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Αν υπάρχει τσακωμός έρχεται συμφιλίωση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Συναισθηματική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, αμοιβαία εμπιστοσύνη θα υπάρξει μεταξύ σας. Η εβδομάδα φέρνει γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να διεισδύσεις στα σκοτεινά σημεία της σχέσης σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς να βγεις ραντεβού με πρόσωπο αρκετά διαφορετικό από τις ως τώρα επιλογές σου. Δε θα φοβηθείς να ρισκάρεις, θα νιώσεις τη δύναμη να χαράξεις νέα πορεία και όπου σε βγάλει. Σε ασυνήθιστες ενέργειες θα σε ωθήσει η αυτοπεποίθηση σου, οι επαφές που θα ξεκινήσεις δεν αποκλείεται να καταφέρουν να αλλάξουν τον ρυθμό της ζωής σου.

Σε σχέση. Με θερμό και ρομαντικό τρόπο θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα καταφέρεις να διεισδύσεις και να κατανοήσεις την ψυχολογία του. Οι επαφές σας μέσα στην εβδομάδα θα φέρουν ένα άμεσο και πρακτικό αποτέλεσμα. Θα υπάρξουν απρόσμενες ανυποψίαστες αποκαλύψεις που ενδεχομένως να βγάλουν στην επιφάνεια την κτητική ίσως και ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσοχή στις συναισθηματικές εξαρτήσεις!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα διαφοροποιήσει τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση. Αναστήλωσε την αυτοπεποίθηση σου, άφησε περιθώριο για καινούργια γνωριμία.

Σε σχέση. Θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου στόχος να είναι η δέσμευση. Αφήνεις στην άκρη τον ηττοπαθή τρόπο σκέψης θα κινηθείς άμεσα με απόλυτη ειλικρίνεια. Η εβδομάδα θα ενισχύσει το ένστικτο σου, στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις δείξε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά για κοινωνικές επαφές και νεες γνωριμίες. Κάνε το βήμα να προσεγγίσεις ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τις εξτριμ κινήσεις, ακολούθα την κλασική δοκιμασμένη μέθοδο. Οι συγκυρίες θα στρώσουν έδαφος για προσωπικές επαφές, το θέμα είναι εσύ πως θα χειριστείς τις καταστάσεις και που ακριβώς θα στοχεύεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις περιπέτεια και ελευθερία κινήσεων, προσοχή στις ενέργειες σου, μη βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου. Κινήσου με αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία, απέφυγε τον εγωκεντρισμό, οριοθέτησε τις απαιτήσεις σου. Προσπάθησε να τονώσεις και να ενδυναμώσεις τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη, σκέψου λογικά.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις, τα κακώς κείμενα και τις σκοτεινές σκέψεις. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να εστιάσεις στη θετική όψη των καταστάσεων. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική, οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις ενδόμυχες σου επιθυμίες και από τις δυναμικές σου αποφάσεις και προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα ενισχύσει τη διάθεση σου για αλλαγές, δε θα λείψουν οι άμεσες και ανανεωτικές προτάσεις και ενέργειες. Ο δυναμισμός και η συναισθηματική σου κατάσταλαξη θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειες σου, οι ουσιαστικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στον δεσμό σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού