ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι.Έντονα θα είναι τα συμβάντα μέσα στην εβδομάδα. Οι αντιδράσεις σου ίσως να είναι κάπως εκρηκτικές, τα συναισθήματα σου θα ποικίλουν, η στάση σου θα έχει δυναμισμό. Οτιδήποτε αισθανθείς θα έχει ένταση και βάθος, είτε είναι έλξη, είτε πάθος, είτε δυσαρέσκεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις αισθήματα και αντιδράσεις σε ισορροπημένο επίπεδο.

Σε σχέση. Θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις παρορμητικές επιλογές, γι αυτό απέφυγε τις υπερβολές. Η ανάγκη σου για ελευθερία και ανεξαρτησία θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να βγεις από το κατεστημένο της σχέσης σου, οι επαναστατικές σου διαθέσεις θα είναι έντονες, προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Ρεαλιστικές θα είναι οι βλέψεις σου και οι επιθυμίες σου. Η εβδομάδα ίσως να σε ωθήσει να κινηθείς προς την επανασύνδεση ή σε προσεγγίσεις ατόμου που ήδη υπάρχει στη σκέψη σου. Ενθουσιασμός θα σε διακατέχει δεν θα δειλιάσεις να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τις προτιμήσεις σου. Βάθος θα έχουν τα συναισθήματα σου, βγαίνεις από τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε εφοδιάσουν με υπομονή, διευρύνονται τα όρια της ανεκτικότητας σου, η στάση σου δεν θα είναι απότομη ή νευρική. Οι επαφές με το ταίρι σου θα πορευτούν ήρεμα και χαλαρά, ωστόσο απέφυγε τις ανατροπές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, εύκολα θα αντιλαμβάνεσαι και θα καταλαβαίνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα βρεις τον δυναμικό και σωστό τρόπο για να προσεγγίσεις και να ανοιχτείς. Θα το κερδίσεις το ενδιαφέρον του προσώπου που θα πλησιάσεις, η αμεσότητα που θα υπάρξει μεταξύ σας θα ανοίξει δρόμο για ουσιαστικές εξελίξεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να περιορίσεις και από τι πρέπει να απεγκλωβιστείς.

Σε σχέση. Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, πρόσεξε να μην ταλαιπωρήσεις συναισθηματικά το ταίρι σου. Προσπάθησε να κινηθείς συνειδητοποιημένα, ισορρόπησε τον τρόπο σκέψης σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα που θα υπάρξουν αντιδράσεις καλό θα είναι να μην φτάσεις την κατάσταση στα άκρα, απέφυγε να τεντώσεις το σκοινί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που τις τελευταίες μέρες έχεις αποδυναμωθεί ψυχολογικά και δεν έχεις αισιόδοξη διάθεση για προσεγγίσεις, τώρα θα πάρεις τα πάνω σου και θα ανασυγκροτηθείς. Θα είσαι σε θέση να κινήσεις τα νήματα για να φέρεις εξελίξεις, ευχάριστα γεγονότα θα προκύψουν με πρόσωπο που από καιρό σε ενδιαφέρει και μονοπωλεί τη σκέψη σου. Οι συγκυρίες αλλά και ο δυναμικός χειρισμός σου θα δώσουν άνοιγμα προσωπικών και συνεχόμενων επαφών.

Σε σχέση. Θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με το ταίρι σου, οι διπλωματικές σου κινήσεις θα πιάσουν τόπο, θα καταφέρεις να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, η στάση σου θα είναι σκεπτόμενη. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με δυνατή και εύστοχη διαίσθηση, απέφυγε τον ανασφαλή τρόπο σκέψης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Σε αναζητήσεις και προσεγγίσεις θα σε ωθήσουν οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας. Θα θελήσεις να πλησιάσεις, να εκδηλωθείς και να εντυπωσιάσεις. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συνομιλήσεις, είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείς και να τολμήσεις να κινηθείς με τρόπο κάπως ασυνήθιστο. Η έλξη που θα νιώσεις γι αυτό το άτομο θα σε ωθήσει σε τολμηρές ενέργειες που θα έχουν θετική κατάληξη.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να ταραχτούν τα νερά της σχέσης σου και αυτό επειδή η αντιδραστικότητα σου ίσως να μην είναι ελεγχόμενη. Κτητική θα είναι η στάση σου, θα παθιαστείς και θα ζηλέψεις. Δώσε μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου καθώς και την ένταση που θα έχουν τα συναισθήματα σου θετικά ή αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Γοητευτικό και επιμελημένο θα φροντίσεις να διατηρήσεις το στυλ σου, ωστόσο η στάση σου στις προσεγγίσεις τρίτων θα είναι αρκετά επιφυλακτική. Δείξε ενδιαφέρον στα νέα πρόσωπα, απελευθερώνονται οι διαθέσεις, θα υπάρξει διάθεση για φλερτ. Πριν κλείσει η εβδομάδα, θα λάβεις πρόταση για μελλοντικό ραντεβού από άτομο που ενδεχομένως να γνωρίζεστε φυσιογνωμικά αρκετό καιρό.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, συγκαταβατική και διπλωματική θα κάνει τη στάση σου, ειρηνικό κλίμα θα διατηρήσεις μέσα στη σχέση σου. Ναι μεν θα είναι έντονη η διαίσθηση σου και οξυδερκής η αντίληψη σου, ωστόσο προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις, βάλε στην άκρη τις ανασφάλειες. Σε περίπτωση που προκύψουν αμφιβολίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα πρώτα να αναζητήσεις αποδείξεις και ύστερα να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης με πρώην ταίρι, θα καταφέρεις να κινηθείς συγκρατημένα και ώριμα. Αυτό που θα προκύψει στην παρούσα φάση θα είναι δυνατότητα ξεκαθαρίσματος. Σε σκέψεις θα σε βάλει η αλλαγή της στάσης που θα έχει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα πρέπει να αποφασίσεις πώς να χειριστείς τα νέα δεδομένα. Μίλα με ειλικρίνεια, θα καταφέρεις να λύσεις το ζήτημα που σας οδήγησε σε χωρισμό.

Σε σχέση. Αναθεωρήσεις θα προκύψουν. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτά σημεία μέσα στη σχέση σου ή νιώθεις πως υπάρχει συναισθηματική απόσταση, τώρα θα βρεις τον τρόπο να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις. Επιθυμία σου θα είναι να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, θα καταφέρεις να κατευθύνεις τα γεγονότα έτσι ώστε να δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για τις απαιτούμενες αλλαγές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δυναμισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, παίρνεις την απόφαση να τηλεφωνήσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με γεγονός που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά. Αμοιβαία έλξη θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπο που υπάρχει αρκετό καιρό στο στόχαστρο σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη διεκδίκηση, εσύ που αναζητάς συγκατοίκηση ή δέσμευση θα νιώσεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το μεγάλο βήμα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου, η σκέψη σου θα είναι θετική, στην επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα υπάρξουν δυσκολίες. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε τολμηρά βήματα, κινήσου οργανωμένα και με αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Εσύ ο δραστήριος και κοινωνικός Τοξότης μέσα στην εβδομάδα σε κόσμο θα βρεθείς, καινούργια άτομα θα σου συστήσουν, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο η μεταξύ σας οικειότητα θα καταλήξει σε έναρξη προσωπικών επαφών. Η συζήτηση σας από τυπική και φιλική γρήγορα θα εξελιχτεί σε προσωπική. Μέσα στην εβδομάδα τα γεγονότα θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για καινούργια γνωριμία με πρόσωπο που ο ενθουσιασμός σας θα είναι αμοιβαίος.

Σε σχέση. Εναλλαγές θα υπάρξουν στις διαθέσεις σου και στον τρόπο σκέψης σου. Με το ταίρι σου δεν θα θελήσεις προβληματισμούς για το μέλλον, θα ξεγλιστρήσεις από τις αγχωτικές καταστάσεις. Με διπλωματικό τρόπο θα αποφύγεις τους τσακωμούς και τις εντάσεις, σε περίπτωση που ήδη υπάρχει απόσταση θα κινηθείς με στόχο την άμεση επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνιση σου και στην κοινωνική σου εικόνα, ωστόσο προσοχή στην επιφυλακτική αλλά και σνομπ πλευρά του χαρακτήρα σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να κλείσεις τους δρόμους προσέγγισης, χειρίσου με θετικότητα τα καινούργια πρόσωπα με τα οποία θα συνομιλήσεις. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα είναι ανάλογες με τη διάθεση σου και κυρίως με τις προσδοκίες σου, δώσε το άνοιγμα στα ενδιαφερόμενα πρόσωπα να σε πλησιάσουν.

Σε σχέση. Οργανωτική και ορθολογική θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Εσύ που τον τελευταίο καιρό επιδιώκεις κάτι συγκεκριμένο τώρα θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες σου, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς διπλωματικά. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία ισορροπημένη και ώριμη θα είναι η συμπεριφορά σου, θα νιώσεις συναισθηματική ικανοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Στα μέσα της εβδομάδας, θα την κάνεις την αποκαλυπτική κίνηση, θα καταφέρεις να αιφνιδιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα κάνεις το βήμα να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά, θετική θα είναι η ανταπόκριση που θα λάβεις. Η κρίση σου και η διαίσθηση σου θα είναι απολύτως σωστή, θα έχεις την ικανότητα να αποφασίσεις για το πώς θα πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η συμπεριφορά σου θα έχει έντονα σκαμπανεβάσματα, προσοχή στις ανατροπές. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, η εβδομάδα θα σου φέρει προβληματισμούς προκειμένου να αποκτήσεις βλέψεις ή επιθυμίες κατασταλαγμένες. Απότομες θα κάνει τις αντιδράσεις σου σχετικά με θέματα ελευθερίας και ατομικότητας. Το νου σου να μην δημιουργήσεις εντάσεις και παρεξηγήσεις, κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα τολμήσεις να ανοιχτείς στα καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικό και περιποιημένο θα είναι το στυλ σου. Θα πάρεις την απόφαση να δώσεις ώθηση στις εξελίξεις, τα συναισθήματα σου θα είναι συνειδητά, οι επιθυμίες σου σταθερές. Η εβδομάδα σου θα έχει θετικές ανατροπές, κράτα δεχτική στάση.

Σε σχέση. Συναισθηματικές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου, θα ακουστούν εξομολογήσεις, στόχος σου θα είναι η ισορροπία και η ομαλότητα της σχέσης σου. Ίσως να ξεφύγουν λίγο οι αντιδράσεις σου, ενδεχομένως να υπάρξουν από πλευράς σου ξεσπάσματα. Απέφυγε τάσεις καχυποψίας, άλλαξε τρόπο σκέψης, καλό θα είναι να αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!