Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 12 ως 18/3/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω αναλαμβάνεις δράση, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν. Ελκυστικό θα φροντίσεις να γίνει το παρουσιαστικό σου , θα κινήσεις τα νήματα για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε συναρπάσει. Με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου παίρνεις την απόφαση να αφήσεις τον εαυτό σου να ενθουσιαστεί και να ερωτευτεί, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι η περιστασιακή περιπέτεια ή ο σταθερός δεσμός.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια σε μακροχρόνιο δεσμό, με τον Άρη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επαναστατήσεις και να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή στις νευρικές και απότομες αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να μην παραβλέψεις ή αγνοήσεις τα θετικά στοιχεία που σου προσφέρει ο σταθερός δεσμός.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Για σένα που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ή χωρίς κάποιο συγκεκριμένο ενδιαφέρον θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα ανοίγματα για προσεγγίσεις, ωστόσο το θέμα είναι κατά πόσο προσιτή θα είναι η στάση σου. Αν θέλεις να δώσεις ώθηση στην προσωπική σου ζωή προσπάθησε να αποφύγεις το απόμακρο ύφος, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα και θετική διάθεση. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα δημιουργήσει άνοιγμα νέας γνωριμίας, στο χέρι σου θα είναι το προσωπικό ραντεβού.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς το ταίρι σου θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε τις καρδιές σας, να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Τα λόγια που θα ακούσεις θα σε αγαλλιάσουν, σε περίπτωση που σε βασανίζουν αμφιβολίες τώρα θα απαλλαγείς από καχύποπτες σκέψεις. Δεν θα πρέπει να παγιδευτείς στις αρνητικές εικασίες, προσπάθησε να δείξεις εμπιστοσύνη, θα βρεις συναισθηματική συνεννόηση και κατανόηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η προοπτική της νέας γνωριμίας προϋποθέτει πως θα αφήσεις το περιθώριο να σε πλησιάσουν, άφησε ανοιχτή μια δίοδο προσεγγίσεις στο πρόσωπο που θα καταλάβεις πως θέλει να γνωριστείτε σε προσωπικό επίπεδο. Σου δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείς στο ενδιαφέρον που θα λάβεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό θα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις σχέση με καινούργιο πρόσωπο, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση που θα κρατήσεις και από τα δικαιώματα που θα δώσεις.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, ίσως να νιώσεις πως το ταίρι σου αδυνατεί να υποστηρίξει τις επιθυμίες σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθείς προσπάθησε οι σκέψεις και οι φαντασιώσεις σου να κυμαίνονται σε ρεαλιστικά πλαίσια. Αν θέλεις να μην χαθεί η ισορροπία της σχέσης σου θα πρέπει η στάση σου να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική ή απαιτητική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα την προσέξεις και θα την επιμεληθείς την εξωτερική σου εμφάνιση. στόχο θα βάλεις να βγει προς τα έξω η γοητεία σου, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σου. Η εμφάνιση του Άρη στον Αιγόκερω, θα σε ωθήσει στη δράση, θα επιχειρήσεις να εντυπωσιάσεις και θα τα καταφέρεις, ωστόσο πέρα από την εξωτερική εικόνα η επιτυχία θα απαιτεί και την σωστή προσέγγιση. Μη προσπαθήσεις να υιοθετήσεις ένα άλλο στυλ από αυτό που πραγματικά έχεις, δείξτε αυτό που όντως είσαι, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό ποικιλία θα έχει η εβδομάδα σου, ίσως να μην λείψουν οι αντιθέσεις. Αισθησιασμό και πάθος θα βγάλεις στο ταίρι σου, ωστόσο δεν θα λείψουν τα πείσματα και οι ζήλιες, προσοχή στις ανυπόστατες ανασφάλειες που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε να οριοθετήσεις την ορμητικότητα σου, βάλε σε τάξη τις κινήσεις και τις αντιδράσεις σου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο και τον Άρη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω, θα αναζητήσεις την περιπέτεια και την αλλαγή, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα φλερτάρεις με τρόπο δυναμικό. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα απελευθερώσει τον αισθησιασμό σου, θα τονώσει τη διαίσθηση σου. Θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Κριό δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις καινούργιο ειδύλλιο με κατάληξη που ουσιαστικά εσύ θα ορίσεις.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο προσοχή να μην κριτικάρεις αυστηρά το ταίρι σου. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθύς ίσως να νιώσεις πως πιέζεσαι μέσα στον δεσμό σου, θα αναζητήσεις ελευθερία και ανεξαρτησία, πρόσεχε να μην υποπέσεις σε παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή, το νου σου να μην παγιδευτείς σε αποφάσεις αντιδραστικές. Απέφυγε τα αρνητικά σχόλια, οριοθέτησε την απαιτητικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ελαφρότητα θα υπάρξει στις κινήσεις σου, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στην εικόνα και στην αύρα που αναδύεις, στόχο θα βάλεις να γοητεύσεις. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα ωστόσο καλό θα είναι να την συνδυάσεις και με μια προσιτή στάση. Αν θέλεις να καταφέρει κάποιο άτομο να σου πιάσει την κουβέντα θα πρέπει να δώσεις με τον τρόπο σου το πράσινο φως. Καλό θα είναι να μην βιαστείς να σνομπάρεις ή να απορρίψεις, κράτα σε ισορροπία εικόνα και συμπεριφορά.

Σε σχέση. Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα εβδομάδα σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά σε πιο σημείο θα βάλεις τον πήχη των απαιτήσεων σου. Σου δίνω τη συμβουλή να μην ζητήσεις περισσότερα από αυτά που εσύ μπορείς να προσφέρεις. Για να τερματίσουν τα εμπόδια ή οι εντάσεις που καθυστερούν την εξέλιξη της σχέσης σου, θα πρέπει με τον τρόπο σου να βοηθήσεις να βρεθεί η απαιτούμενη λύση και όχι να μεγαλώσεις το χάσμα που ενδεχομένως να υπάρχει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθείς και στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό ξεκινάς νέα αρχή, βάζεις στην άκρη τις απογοητεύσεις, τα κακώς κείμενα και τις εγωκεντρικές σκέψεις. Έρχονται συμβάντα και γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις και να εστιάσεις στη θετική όψη των καταστάσεων. Η εβδομάδα σου θα είναι καθοριστική, οι εξελίξεις θα καθοδηγηθούν από τις ενδόμυχες σου επιθυμίες και από τις δυναμικές σου αποφάσεις και προσεγγίσεις.

Σε σχέση. Η ανάγκη σου για βελτίωση και εξέλιξη θα ενισχύσει τη διάθεση σου για αλλαγές, δε θα λείψουν οι σοβαρές και δεσμευτικές προτάσεις και ενέργειες. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω ο δυναμισμός και η συναισθηματική σου κατάσταλαξη θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις μια σοβαρή κατάληξη στη σχέση με το ταίρι σου. Φεύγουν οι ανασφάλειες σου, οι ουσιαστικές και ώριμες κινήσεις σου θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα στον δεσμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Διαφόρων ειδών σκέψεις και αναμνήσεις θα σε απασχολήσουν, ενδεχομένως νοητά να προσκολληθείς στο πρώην ταίρι σου και σε αυτά που περάσετε μαζί. Αν βασική σου επιθυμία είναι η επανασύνδεση η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο τρόπο να προσεγγίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική της επανένωσης, αν κινηθείς με μεθοδευμένες ενέργειες και μιλήσεις με ειλικρίνεια, θα αποκτήσεις την δεύτερη ευκαιρία που θέλεις. Ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να κυνηγήσεις, παίρνεις δυναμικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο, εσύ που διατηρείς μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να νιώσεις ασφυκτική τη ρουτίνα της σχέσης σου. Επιθυμία σου θα είναι η ανανέωση και η διαφορετικότητα, σκέψου αναζωογονητικές προτάσεις και μίλα στο ταίρι σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα ενισχύσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να αναλάβεις τα ηνία του δεσμού σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Στην κατάκτηση θα στοχεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, σκοπός σου θα είναι να εντυπωσιάσεις. Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου την γοητεία και θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσεις την προσοχή του, ωστόσο η εξέλιξη θα πρέπει να αποφασιστεί από εσένα. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; ή θέλεις να κερδίσεις αισθήματα και μια σταθερή πορεία αμοιβαίας αγάπης; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σου ή την ανυπομονησία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Αν ο χωρισμός με το ταίρι σου προκλήθηκε από δικό σου λάθος τώρα με την Νέα Σελήνη στους Ιχθείς θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την αρνητική κατάσταση και να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει πρόσωπο αξιόλογο στο παρελθόν σου, με την εμφάνιση του Άρη στο ζώδιο σου και τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό κάνε το βήμα να προσεγγίσεις, πλησίασε καινούργια πρόσωπα, θα είσαι σε θέση να εντυπωσιάσεις και να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις και ως προς τον εαυτό σου και ως προς το ταίρι σου. Αν νιώθεις πως τα όρια είναι περιορισμένα και σε πνιγούν τότε κάνε μια καθοριστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου σχετικά με την πορεία που έχει πάρει η σχέση σας. Απέφυγε την αντιδραστική στάση, με την εμφάνιση του Άρη στον Αιγόκερω προσοχή να μην δημιουργήσεις κόντρες υπεροχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου και η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο θα αναστατώσουν και θα μπερδέψουν τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τη στάση σου. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία. Με τον Άρη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς με καινούργια άτομα όμως σίγουρα θέλεις να ξεκόψεις απ το παρελθόν σου; Μέσα στην εβδομάδα θα σου ανοιχτεί δίοδος νέων γνωριμιών αλλά πρώτα απ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Προσοχή στις κυκλοθυμικές σου αντιδράσεις, σκαμπανεβάσματα θα έχει η συμπεριφορά σου, τη μια θα νιώθεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς, την άλλη θα σε πνιγούν οι δεσμεύσεις και η ρουτίνα. Θα μπερδευτεί η καρδιά σου, διχοτομημένες θα είναι οι τις επιθυμίες σου, ωστόσο αν περάσεις σε αναλυτικές συζητήσεις με το ταίρι σου τότε θα καταφέρεις να βρεις την άκρη του νήματος. Η Ισορροπία του δεσμού σου θα απαιτεί ειλικρίνεια και ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα διαφοροποιήσει τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Κριό θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση. Αναστήλωσε την αυτοπεποίθηση σου, άφησε περιθώριο για καινούργια γνωριμία.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου στόχος να είναι η δέσμευση. Με τον Άρη να εισέρχεται στον Αιγόκερω αφήνεις στην άκρη τον ηττοπαθή τρόπο σκέψης θα κινηθείς άμεσα με απόλυτη ειλικρίνεια. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις δείξε εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου.