Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 19 ως 25/3/2018.

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιο σου ελκυστική θα κάνει την εικόνα σου, έντονη θα είναι η ανάγκη σου να αφήσεις ελεύθερο τον αυθορμητισμό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση τα γεγονότα θα κυλήσουν υπέρ σου, θα ‘ρθεις πολύ κοντά με πρώην ταίρι σου, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σου. Αν θέλεις ουσιαστικό και άμεσο αποτέλεσμα καλό θα είναι να περιορίσεις τις αντιδραστικές σου τάσεις, βάλε σε τάξη τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου ανατρεπτική εξέλιξη θα πάρει η συζήτηση που θα έχεις με το αγαπημένο σου ταίρι, με απρόσμενο τρόπο θα κλείσει κεφάλαιο που σας απασχολεί από το παρελθόν. Με τον Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στην ατίθαση και εξουσιαστική πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις ακρότητες. Η σταθεροποίηση και η διατήρηση της ισορροπίας θα εξαρτηθεί από τη στάση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον Κριό σε σκέψεις θα μπεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου, ίσως να μπερδευτείς και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα σου φέρει καινούργια ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κανείς και μια νέα γνωριμία, ωστόσο για να υπάρξει θετική εξέλιξη και για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις να μείνεις στα παλιά ή να δοκιμαστείς με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Στην αρχή της εβδομάδας κάπως κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσοχή να μην μπερδέψεις το ταίρι σου. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα έγκειται στο ότι δε θα μπορείς να εντοπίσεις τι θέλεις και τι φταίει που δεν το έχεις αποκτήσει ως τώρα. Σου δίνω τη συμβουλή να δεις σφαιρικά και συλλογικά τις καταστάσεις, θα είναι λάθος αν εστιάσεις στα αρνητικά συμβάντα και παραβλέψεις τα θετικά στοιχεία. Προσπάθησε να κάνεις μια βαθιά βουτιά στον συναισθηματικό σου κόσμο, σκέψου λογικά και όχι εγωκεντρικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό και τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζητήσεις περιπέτεια και ποικιλία, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής χωρίς εξαναγκασμούς και προβληματισμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα και γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι προσεγγίσεις σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη, με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο βάζεις στο στόχαστρο ένα συγκεκριμένο άτομο.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη αλλάζεις οπτική τοποθέτηση, δεν αποκλείεται να αρχίζεις να σκέπτεσαι την πορεία και το μέλλον του δεσμού σου. Θα είσαι σε θέση να επικεντρωθείς και να κινηθείς αποφασιστικά , θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια ωστόσο με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη καλό θα είναι να περιορίσεις τις εξάρσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι απαιτητική ή επιβλητική. Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα υπάρξει μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία με αποφασιστικότητα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, επιθυμία σου θα είναι να τα ξαναβρείτε, στο χέρι σου θα είναι η επανένωση. Στην συνάντηση σας θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα, θα ακουστούν εξομολογήσεις, πάρε τις αποφάσεις σου και προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τις βλέψεις σου.

Σε σχέση. Δε θα λείψουν από πλευράς σου οι αντιδραστικές κινήσεις ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα να κυλήσει δημιουργικά εβδομάδα σου, όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ουσιαστικές, θα σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις για το μέλλον του δεσμού σου. Η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, πολύ καλά θα κάνεις και θα δώσεις θετικές απαντήσεις, θα είσαι σε θέση να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειες σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό και τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη οι προσεγγίσεις σου θα είναι δυναμικές, οι πράξεις σου θα έχουν αποφασιστικότητα. Έντονη θα είναι η γοητεία σου, το ελκυστικό σου παρουσιαστικό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν βάλεις στόχο να κατακτήσεις θα το πετύχεις. Η αυτοπεποίθηση που θα νιώθεις θα σε ωθήσει στο να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου. Το καινούριο πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει, τα γεγονότα θα φέρουν άνοιγμα για νέο ξεκίνημα.

Σε σχέση. Με αισθησιασμό και αμοιβαία έλξη θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στα καβγαδάκια, θα εμφανιστείς ως πνεύμα αντιλογίας, τα λόγια σου ίσως να είναι υπεροπτικά, το νου σου να μην θα δημιουργήσεις αρνητισμούς και δυσαρέσκειες. Στο κλείσιμο του εξαημέρου η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να βγάλεις την συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό και ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους, θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σου, άμεσες θα είναι οι προσεγγίσεις σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις την προσοχή του ατόμου που θα σε γοητεύσει. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναζητήσεις τη μεγάλη αλλαγή, θα είναι στο χέρι σου το εξαήμερο να κλείσει με προσωπικό ραντεβού. Το καινούργιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου τόλμησε να το ερωτευτείς, η έλξη θα είναι αμοιβαία, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Σε σχέση. Με την τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη και λίγο αργότερα με το γύρισμα του Ερμή στον Κριό σε ανάδρομη πορεία οι προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι συναισθηματικά έντονες. Προσπάθησε να φέρεις αρμονία μέσα στη σχέση σου, ο ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά αποφεύγοντας την αυστηρή κριτική. Σε περίπτωση που υπάρχει τσακωμός ή συναισθηματική απόσταση καταφθάνει συμφιλίωση, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Ο ερχομός του Ήλιου στον Κριό και λίγο αργότερα το γύρισμα του Ερμή στον Κριό σε ανάδρομη πορεία θα σου ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως ήρθατε σε ρήξη. Σε συνάντηση που θα έχετε θα διαπιστώσεις πως οι εξηγήσεις και τα ξεκαθαρίσματα μπορούν να σας ξανά ενώσουν, δε θα αποδειχτεί λάθος η επιλογή της δεύτερης ευκαιρίας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θερμές εξομολογήσεις θα στρώσουν έδαφος για επανένωση.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε σύνοδο με την Αφροδίτη αναστατώσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα συμπεράσματα που θα βγάλεις. Με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την άποψη σου ή δεν εναρμονίζεται με αυτό που θέλεις θα σου προκαλεί εκνευρισμό. Προσπάθησε να σκεφτείς αντικειμενικά και να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση. Σε συμβουλεύω να χαλαρώσεις και να εστιάσεις στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Κριό εσύ που αναζητάς καινούργια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις μπροστά, θα εμφανιστεί στον ορίζοντα πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Ελκυστικό και γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, κάνε το βήμα να προσεγγίσεις ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τις εξτριμ κινήσεις, ακολούθα την κλασική δοκιμασμένη μέθοδο. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα στρώσουν έδαφος για προσωπικές επαφές, το θέμα είναι εσύ πως θα χειριστείς τις καταστάσεις.

Σε σχέση. Ο Ήλιος στον Κριό και η Σελήνη στους Διδύμους θα σε ωθήσουν στο να αναζητήσεις περιπέτεια και ελευθερία κινήσεων, ωστόσο με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό προσοχή στις ενέργειες σου, μη βάλεις σε κίνδυνο την ισορροπία της σχέσης σου. Κινήσου με αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική πειθαρχία, θα είναι λάθος αν με κάποιες πράξεις σας θελημένα ή μη προσβάλεις το ταίρι σου. Προσπάθησε να τονώσεις και να ενδυναμώσεις τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη και όχι να την κλονίσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τον ερχομό του Ήλιου στον Κριό και τον Ερμή να γυρίζει στον Κριό σε ανάδρομη πορεία συμφιλιωτικά ανοίγματα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα σε θυμηθεί, εκδηλωτική θα είναι η στάση του, θα σε πλησιάσει με ξεκάθαρες προθέσεις. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Καρκίνο δε θα αρνηθείς τις προτάσεις που θα λάβεις, αν δεχτείς το ραντεβού που θα σου ζητηθεί η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

Σε σχέση. Εσωτερική ένταση και πείσμα θα σου φέρει η ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό, δε θα σε βοηθήσει να κινηθείς συγκαταβατικά, ίσως να μην λείψουν τα ξεσπάσματα και οι συγκρούσεις. Προσοχή στο τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη απέφυγε τις εγωκεντρικές ενέργειες, μη τεντώσεις το σκοινί. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα βρεις την ηρεμία σου αρκεί να θέλεις να επαναφέρεις την ισορροπία τόσο στον εσωτερικό σου κόσμο όσο και στη σχέση σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με τον Ήλιο να κάνει την εμφάνιση του στον Κριό καινούργια ανοίγματα θα σημειωθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα συναντηθείς, στο χέρι σου θα είναι αν θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Οι συνομιλίες σου θα γίνουν σε κλίμα οικείο, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός ή συμβάν που να σε εμποδίσει να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό αντιδραστική θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεση σου. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τα σωστά όρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Εσένα που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση η εμφάνιση του Ήλιου στον Κριό θα σε ενθαρρύνει να προσεγγίσεις ή να ανταποκριθείς χωρίς αναστολές στις προσεγγίσεις που θα σου γίνουν. Παίρνεις απόφαση να αλλάξεις ριζικά τα δεδομένα σου, διατήρησε την αυτοπεποίθηση, τη γοητεία και την αισιοδοξία σου, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου ανοίξει δίοδο για έναρξη σταθερής σχέσης, προσπάθησε να κινηθείς με ισορροπημένη διάθεση και συναισθηματική σταθερότητα.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό και τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Άρη ίσως οι αντιδράσεις σου να μην βρίσκονται υπό τον έλεγχο σου. Οι συναισθηματικές σου εξάρσεις θα σε ωθήσουν σε ασυνήθιστες πράξεις, το ταίρι σου ενδεχομένως να αδυνατεί να σε καταλάβει ή να σε ψυχολογήσει. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου, ίσως να σε βγάλουν από τα πλαίσια του ρεαλισμού. Τα λόγια σου θα είναι παρορμητικά, προσοχή στις κοφτερές κουβέντες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να αποκοπείς από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, είσαι σε θέση να καταλάβεις τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, ζύγισε τις καταστάσεις, υπολόγισε τα αρνητικά και τα θετικά που έζησες με το πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό προσοχή μέσα στην εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνιση του συναισθηματικά συμπλέγματα. Μπερδεμένος θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον καχύποπτο ή εγωκεντρικό τρόπο σκέψης.