ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις λίγο από τον απόλυτο ρεαλισμό. Παλιές ή καινούργιες αισθηματικές υποθέσεις θα τις δεις από την αισιόδοξη τους πλευρά. Αλλάζουν οι σκέψεις και οι προθέσεις σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Η εβδομάδα σου θα σου φέρει απρόοπτα ανοίγματα θετικής κατάληξης. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης.

Σε σχέση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, χαλαρότητα θα επιδιώξεις. Είναι πολύ πιθανό να αδρανήσεις ή να προσπαθήσεις να επιβραδύνεις την εξέλιξη κάποιων συγκεκριμένων γεγονότων. Πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι, καλό θα είναι να μην πιεστείς. Η εβδομάδα σου θα τονώσει και πάλι τη ζωτικότητα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα μείνεις μακριά από τους προβληματισμούς και τις αρνητικές εικασίες. Ηρεμία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σου, θα αναζητήσεις επαφές χαλαρές. Πιθανή θα είναι η απρόοπτη εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, ενδεχομένως να νιώσεις πως τα αισθήματα σας δεν έχουν σβήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν επαφές που η κατάληξη τους θα οριστεί από τις διαθέσεις σου.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπημένη τη στάση σου, βγαίνεις από τα σκαμπανεβάσματα και την εσωτερική σύγχυση. Θα πρέπει να προσέξεις σε ποιες καταστάσεις θα επικεντρωθείς και τι εξηγήσεις θα δώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σε ενισχύσει με δυναμισμό, αναλαμβάνεις τα ηνία κάποιων καταστάσεων μέσα στη σχέση σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αποφύγεις την προσκόλληση, τη σοβαρότητα, και το ψυχολογικό στρες. Χαλαρός θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα επιδιώξεις επαφές ανέμελες ίσως και κάπως αόριστες. Θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις έστω και μέσω διαδικτύου, ωστόσο η στάση σου θα είναι γενική, οι προσεγγίσεις σου μπορεί να μην είναι συγκεκριμένες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα μπερδευτεί από τη συμπεριφορά σου.

Σε σχέση. Την ανάγκη σου για χαλαρότητα και φυγή από την πραγματικότητα θα ενισχύσει η εβδομάδα. Αν μέσα στη σχέση σου υπάρχουν εκκρεμότητες και ανοιχτά ζητήματα μάλλον θα τα αφήσεις να διαιωνίζονται, δεν θα είσαι σε θέση να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς δραστικά. Προσπάθησε τα λόγια σου να είναι ξεκάθαρα και όχι διφορούμενα ή αόριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να είναι επικεντρωμένη στην κατάληξη που πήρε μια πρώην σχέση σου. Προσπάθησε οι από εδώ και πέρα διαθέσεις σου να μην επηρεαστούν από το αρνητικό παρελθόν, οι συγκρίσεις που θα κάνεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Ίσως να περάσεις απ’ ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, μην αφήσεις τις σκέψεις σου να σε αποθαρρύνουν.

Σε σχέση. Δεν θα περάσεις σε διεκδικήσεις, ανασταλτική θα είναι η στάση σου. Ουσιαστικά θα χρειαστείς χρόνο για να εξηγήσεις κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις και συμπεριφορές, πολύ καλά θα κάνεις και θα αποφύγεις τις παρορμητικές αντιδράσεις. Βγαίνεις από την αδράνεια και τις απαισιόδοξες σκέψεις, θα νιώσεις την ανάγκη να τερματίσεις τα αρνητικά ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να χαλαρώσεις, να βγεις από την πίεση και την περιπλοκότητα. Θα εστιάσεις σε οτιδήποτε μπορεί να ενισχύσει τη ζωτικότητα σου και τη θετική σου διάθεση. Αυτή την εβδομάδα θα γίνει θερμή κουβέντα μέσα σε κλίμα ιδιαιτέρως ευνοϊκό. Θα καταφέρεις να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με αισθησιασμό και ανέμελη διάθεση. Καχύποπτη θα γίνει η σκέψη σου, το νου σου να μην δημιουργήσεις σκηνές ζήλιας. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τρόπο να χαλιναγωγήσεις τις αντιδράσεις σου για να μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Πολλά θα σκεφτείς, ωστόσο θα αποφύγεις για την ώρα να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες, πιθανότατα δεν θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Διάφορες συνομιλίες και επαφές θα τονώσουν τη συναισθηματική σου κατάσταση, αποκτάς διάθεση ανέμελη και αισιόδοξη. Έρχονται ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, κινήσου δυναμικά.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, με το ταίρι σου θα επιδιώξεις να περάσετε ξέγνοιαστα, θα εστιάσεις στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση σας. Δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα ανανεώσουν τις συνθήκες της σχέση σου. Μέσα στην εβδομάδα θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, θα βρείτε τρόπο να αναζωογονηθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να σταθμεύσει η σκέψη σου σε παρελθοντικά γεγονότα, θα πρέπει να προσέξεις σε ποιο πρόσωπο θα προσκολληθείς συναισθηματικά. Προσοχή να μην μπερδευτείς, η κρίση σου θα είναι επηρεασμένη από εικασίες και όχι από τα γεγονότα που συνέβησαν. Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις πως αν δεν κοιτάξεις μπροστά δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις και μπροστά.

Σε σχέση. Μη στηρίξεις τις αμφιβολίες σου μόνο στη διαίσθηση σου, αυτό θα οδηγήσει σε λάθη. Προσοχή στις κυκλοθυμίες, στις παρορμητικές αντιδράσεις, και σε τάσεις αναποφασιστικότητας. Απέφυγε να δώσεις μπερδεμένες απαντήσεις στο ταίρι σου, οι ασάφειες και οι αοριστίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για παρεξηγήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα προσπαθήσεις να εστιάσεις στα πρόσωπα και στις καταστάσεις που σε χαλαρώνουν. Ενδεχομένως να αλλάξεις γνώμη σχετικά με το άνοιγμα που έδωσες τις προηγούμενες μέρες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να κόψεις τη φορά των γεγονότων, μάλλον θα θελήσεις να το ξανασκεφτείς. Πολύ πιθανόν να αλλάξεις εντελώς τις αρχικές σου αποφάσεις.

Σε σχέση. Ήρεμα θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, η στάση σου θα είναι αισθησιακή, η διαίσθηση σου θα είναι αυτή που θα καθοδηγεί τα λόγια και τις πράξεις σου. Ίσως να θελήσεις να ξεφύγεις λίγο από τα γνωστά και τα συνηθισμένα, ωστόσο προσοχή στις κινήσεις σου, απέφυγε τα ξεσπάσματα και την απαιτητική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα θελήσεις να απεγκλωβιστείς από καταστάσεις άγχους. Δεν αποκλείεται να φρενάρεις ή να απομακρύνεις πρόσωπο που τη στάση του τη βρίσκεις μπερδεμένη ή αδιάφορη. Θα νιώσεις την ανάγκη να αποστασιοποιηθείς, σίγουρα δεν θα θελήσεις να τρέξεις τα γεγονότα. Αλλάζει η ψυχολογία σου, δεν θα ασχοληθείς με πρόσωπα που σε φθείρουν.

Σε σχέση. Θα φροντίσεις να περάσεις ήρεμα και χαλαρωτικά με το ταίρι σου. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσοχή στη διάσταση που θα δώσεις στις σκέψεις σου θετικές ή αρνητικές. Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να απογοητευτείς, κινητοποιείσαι και αναλαμβάνεις δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να υπάρξουν αναβολές και δισταγμοί, θα τρενάρεις τις προσεγγίσεις σου, τάσεις αναποφασιστικότητας θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ουσιαστικά θα νιώσεις την ανάγκη να ξανασκεφτείς τις προοπτικές και τα ενδεχόμενα, ίσως να φρενάρεις επαφές που είχαν ξεκινήσει τις προηγούμενες μέρες. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα καταφέρεις να εκδηλωθείς και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Χαλαρές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα βγει στην επιφάνεια η συγκαταβατική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει μέσα σε κλίμα ήρεμο και αισθησιακό, δεν θα θελήσεις κόντρες, θα αποφύγεις τα καβγαδάκια. Η ανασφάλεια θα καθορίζει τις σκέψεις σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις άμεσες πράξεις ή προτάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στους έντονους ενθουσιασμούς και στις ρομαντικές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα τα βιώσεις με έντονο συναισθηματισμό, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγεις τις εικασίες και τα βιαστικά συμπεράσματα. Η διαίσθηση σου μπορεί να σε παρασύρει, η κρίση σου ίσως να μην είναι σωστή. Οι προτάσεις που θα κάνεις θα είναι άμεσες.

Σε σχέση. Θα εστιάσεις στη συναισθηματική αξία της σχέσης σου, κατανόηση θα δείξεις στο ταίρι σου, η στάση σου θα είναι θερμή και συγκαταβατική. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί έντονος αισθησιασμός, οι επιθυμίες θα είναι κοινές, οι διαθέσεις θα είναι χαλαρές. Από την πλευρά σου δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εξομολογήσεις, τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να εμπιστευτείς το ταίρι σου και να ανοίξεις την καρδιά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να γυρίσεις λίγο τη σκέψη σου στα παλιά, θα αναπολήσεις, θα νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής αναστάτωσης που όμως θα έχει θετική μορφή, εστίασε στα θετικά και όχι στα αρνητικά. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις διέξοδο σε μια καινούργια γνωριμία.

Σε σχέση. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα είναι ήρεμος και χαλαρός, η στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου θα είναι τρυφερή και αισθησιακή. Τις καταστάσεις θα τις χειριστείς με συγκαταβατικότητα, θα προστατέψεις και να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Ήρεμες συζητήσεις θα κάνεις με το ταίρι σου, θα ακουστεί πρόταση που θα σε ενθουσιάσει.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!