Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 8 ως 14/10/2018.

ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνεσαι, αισιοδοξείς και δραστηριοποιείσαι. Ενθουσιασμός θα σε κυριεύει, θα νιώσεις την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου τη στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούργιο άτομο να βάλεις στο στόχαστρο σου. Τα λόγια που θα ακούσεις από πρόσωπο που νιώθεις έλξη θα μπερδέψουν την καρδιά σου, αν δεν κινήσεις τα νήματα για εξακριβώσεις τότε η μεταξύ σας κατάσταση ίσως να αργήσει λίγο να ξεκαθαριστεί. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να βρεις την άκρη του νήματος.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη σε συμβουλεύω να τον αποφύγεις τον τσακωμό με το ταίρι σου. Νεύρα και εκνευρισμοί εκρηκτικό θα κάνουν το μεταξύ σας κλίμα, καλό θα είναι να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να σκεφτείς χαλαρά, αφήνεις τα πείσματα και εστιάζεις στην ανανέωση. Απέφυγε τις πιέσεις, προσπάθησε να κινηθείς ξέγνοιαστα και ανέμελα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και τον Ερμή στον Σκορπιό είναι πολύ πιθανόν το πρώην ταίρι σου να επανέλθει και πάλι στη ζωή σου. Απρόοπτο τηλεφώνημα θα λάβεις, θα ακολουθήσουν επαφές που θα φέρουν οριστικά ξεκαθαρίσματα. Σε ραντεβού θα ακουστεί πρόταση επανένωσης, θα είναι καθαρά στο χέρι σου η περεταίρω εξέλιξη. Σε περίπτωση που αποφασίσεις να επανασυνδεθείς αυτή τη φορά η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση της Σελήνης και του Ερμή στον Σκορπιό θα σε αποτρέψουν από επιπολαιότητες, θα σου δημιουργήσουν τη διάθεση να συζητήσεις με ειλικρίνεια, να αναλύσεις και να εξηγήσεις προκειμένου να βρεθούν λύσεις και να κλείσουν τα ανοιχτά σημεία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη αναζωογονητικές συνθήκες θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου, έντονες θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τα συνηθισμένα και να προχωρήσεις με στόχο την ανανέωση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ίσως να εμφανιστεί στη σκέψη ή στη ζωή σου άτομο από το παρελθόν σου. Είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις να ολοκληρώσεις αυτό που έμεινε στη μέση, ωστόσο ο ενθουσιασμός σου καλό θα είναι να μην σε οδηγήσει στο να παραβλέψεις τα δεδομένα. Με τη Σελήνη και τον Ερμή να εισέρχονται στον Σκορπιό σε αναστάτωση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, οτιδήποτε αισθανθείς θα έχει βάθος και ένταση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να απολαύσεις τα θετικά της σχέσης σου, ρομαντισμός θα υπάρξει στις διαθέσεις και στις πράξεις σου. Προσοχή στο τετράγωνο της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη, απέφυγε όσο μπορείς τις απαιτήσεις και τις πιέσεις, εστίασε στα ξεκαθαρίσματα και στη συνεννόηση. Στις συζητήσεις με το ταίρι σου καλό θα είναι να κρατήσεις χαλαρή στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Σελήνη και τον Ερμή να εισέρχονται στον Σκορπιό φλέρταρε με αυθορμητισμό, ακολούθα τη διαίσθηση σου, θα υπάρξουν συγκύριες που δε θα πρέπει να τις αφήσεις να σου ξεφύγουν. Θα σου ανοίξει την κουβέντα ένα ελκυστικό πρόσωπο, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και προχώρα χωρίς ενδοιασμούς. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα ενδυναμώσει τη διάθεση σου για νέες περιπέτειες, ανανεώνεσαι συναισθηματικά, βγαίνεις από την αναμονή.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ίσως να γίνουν κάπως διφορούμενες οι επιθυμίες σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως επικριτική η στάση σου ως προς το ταίρι σου , το νου σου να μην προσκολληθείς στις λεπτομέρειες και χάσεις την ουσία. Σε περίπτωση που υπάρξουν ρήξεις και μπερδέματα προσπάθησε να καταλαγιάσεις την ένταση, αν μιλήσεις με το ταίρι σου ανοιχτά θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα περιορίσει την ανεκτικότητα σου, δε θα αφήσεις κανένα περιθώριο να εισβάλει ξανά στην προσωπική σου ζωή πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει, δεν αποκλείεται με κάθετο τρόπο να απορρίψεις πρόταση επανασύνδεσης. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω η εσωτερική σου δύναμη θα σε ωθήσει να κοιτάξεις μπροστά και να αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική. Ενθαρρυντικά συμβάντα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο Άρης θα βρίσκεται σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη προσοχή στις παρορμητικές ενέργειες και στις συναισθηματικές εναλλαγές. Ατίθαση, ζωηρή, και κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, η συμπεριφορά σου θα δυσκολέψει το ταίρι σου. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ελευθερία κινήσεων και αισθήσεων, θα νιώσεις πως κάτι σε πνίγει, θα εναντιωθείς στα δεδομένα, προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα φέρει αλλαγές στη σκέψη σου και στα αισθήματα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και η εμφάνιση του Ερμή στον Σκορπιό θα διαφοροποιήσουν τη σκέψη σου, ίσως να αλλάξεις οπτική και συναισθηματική γωνία. Είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να απαγκιστρωθείς συναισθηματικά από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη θα αναζητήσεις ανανέωση και αισθησιακή αφύπνιση, βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είσαι σε θέση να στρέψεις τις βλέψεις και τις προσδοκίες σου προς άλλη κατεύθυνση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ζυγό και στην συνέχεια στον Σκορπιό θα αναζητήσεις μέσα στη σχέση σου ουσιαστική και δημιουργική εξέλιξη, δεν αποκλείεται αυτή τη φορά ο βασικός σου στόχος να είναι η δέσμευση. Αφήνεις στην άκρη τον ηττοπαθή τρόπο σκέψης θα κινηθείς άμεσα με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο Ερμής στον Σκορπιό θα ενισχύσει το ένστικτο σου, στις περιπτώσεις που χρειάζεται να πάρεις σοβαρές αποφάσεις δείξε εμπιστοσύνη στη διαίσθηση σου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Μέσα στην εβδομάδα με την Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα την λάβεις πρόταση για ραντεβού. Πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε οδηγήσει σε αρνητικές απαντήσεις. Αυτό το άτομο θα σου δώσει τη δυνατότητα σταθερού δεσμού, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσεις. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στη ζωή σου και να βγεις από την στασιμότητα προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω ο πρακτικός τρόπος σκέψης σου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να ακουστούν προτάσεις που στόχο θα έχουν να προχωρήσει η σχέση σου ένα βήμα πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο Άρη το νου σου στις λεκτικές αντιπαραθέσεις και κόντρες, καλό θα είναι να μην αποπάρεις το πρώην ταίρι σου. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να έχεις κίνηση προσέγγισης από το προσφάτως χωρισμένο ταίρι σου ωστόσο ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεση απόφαση. Ακολούθα την καρδιά σου, εξωτερικεύεσαι το πάθος σου, ωστόσο προσοχή στα σκαμπανεβάσματα και στους εσωτερικούς σου διχασμούς.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιο σου η στάση σου θα είναι αισθησιακή και απελευθερωμένη, θα δημιουργήσεις μέσα στη σχέση σου κλίμα έντονου αισθησιασμού, θα υπάρξει αμοιβαία έλξη. Από την πλευρά σου δε θα λείψουν οι συναισθηματικές εξαρτήσεις, ωστόσο θα είσαι σε θέση να τις ελέγξεις, θα σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση. Πέρασε σε ουσιαστικές προτάσεις θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία της σχέσης σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα τονώσει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου. Τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πεδίο δράσης, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σου, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σε ωθήσουν στο να κυνηγήσεις και να εκδηλωθείς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα συνομιλήσεις θα ταιριάζει στις προσωπικές σου προτιμήσεις, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα το αφήσεις να σου φύγει μέσα από τα χέρια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό κυνηγάς τη δέσμευση, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου και μετέπειτα στον Αιγόκερω τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου θα είστε σε θέση να σκεφτείτε σοβαρά για το μέλλον σας. Μιλήστε ανοιχτά με ξεκάθαρους σκοπούς, θα βρείτε συνεννόηση, θα καταφέρετε να επικεντρωθείτε στους κοινούς σας στόχους. Ομαλότητα θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, η στάση σου θα είναι ισορροπημένη, προτάσεις ανανεώσεις που θα γίνουν απ πλευράς σου θα βρουν θετικές απαντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανανεώνεσαι συναισθηματικά, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις ανέμελα. Ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις δε θα απογοητευτείς. Μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως έντονη προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και ουσιαστικές υποσχέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη ενδεχομένως να κάνει κάπως απρόβλεπτη τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αν σε απογοήτευσε το παρελθόν σου είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις απόφαση να βάλεις τη γοητεία σου σε λειτουργία. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Με την ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις απότομες ή αντιδραστικές εξάρσεις. Αγχωτική, κτητική και ανασφαλή θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Σε περίπτωση που ο Ερμής στον Σκορπιό σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, κινήσου λογικά, απέφυγε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό τα γεγονότα ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Ναι μεν θα νιώσεις την ανάγκη να συγχωρέσεις, ωστόσο θα υπάρξουν διλλήματα, θα προβληματιστείς με διαφόρων ειδών εικασίες. Σε συμβουλεύω να κάνεις πέρα τις φοβίες σου, εντόπισε τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα υπάρξουν ουσιαστικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, δείξε εμπιστοσύνη στα τυχαία συμβάντα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό και του Ερμή στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, καταλαγιάσουν οι αρνητικές αντιδράσεις, βρίσκεις άμεσες λύσεις. Θα θελήσεις αγάπη, ασφάλεια, συναισθηματική θαλπωρή, αν κρατήσεις ισορροπημένη και συγκαταβατική στάση τότε όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις προσπάθησε να εκδηλωθείς με αμεσότητα.