ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου ανοίξει δίοδο καινούργιων προσεγγίσεων. Επικοινωνιακή, οικεία και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να βρεις τον σωστό τρόπο να μιλήσεις και να εκφραστείς, πέρνα σε άμεσες προτάσεις, θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω συναισθηματική και ώριμη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, ενδυναμώνονται τα μεταξύ σας αισθήματα, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου με δυναμισμό θα χειριστείς καταστάσεις που θεωρείς πως δεν πρέπει να ξεφύγουν από τον έλεγχο σου. Με την εμφάνιση του Ερμή στους Ιχθύς αν υπάρχει τσακωμός έρχεται συμφιλίωση, τακτοποιείς τα τυχόν αρνητικά ζητήματα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με προτάσεις χαλάρωσης και ανανέωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθύες θα εμβαθύνεις συναισθηματικά, ο ρομαντισμός σου θα πάρει έκταση, δεν αποκλείεται να δείξεις κατανόηση και να αναθεωρήσεις τελικά τη στάση σου σχετικά με το πρώην ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανόν να λάβεις πρόταση για ραντεβού, αλλάζει το σκεπτικό σου, η ανάγκη σου να διορθώσεις τα λάθη και να ανανεωθείς θα σε ωθήσει στο να δώσεις θετικές απαντήσεις.

Σε σχέση. Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύες θα σε ρίξουν σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σου ως προς το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις υπερβολές και τις εξιδανικεύσεις, καλό θα είναι να εστιάσεις στο άμεσο παρόν. Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική τόνωση, μην αφήσεις τις εσωτερικές σου αμφιταλαντεύσεις να σε οδηγήσουν σε βιαστικές ενέργειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και λίγο αργότερα με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις μια καινούργια αρχή. Οι απρόοπτες ευκαιρίες τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα, προσπάθησε να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα συζητήσεις και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανέρωσε με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα γίνει διπλωματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με την εμφάνιση της Σελήνης και του Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να γυρίσει η σκέψη σου πίσω στο παρελθόν, να αναπολήσεις και να εστιάσεις συναισθηματικά σε μια παλιά σου αγάπη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε βοηθούν να εξελιχτείς, εντόπισε τι είναι καλό για σένα και τι όχι. Για να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις σκέψου αντικειμενικά και ρεαλιστικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις εξιδανικεύσεις και τις συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Σε σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ίσως να διαφοροποιηθεί κάπως η στάση σου, θα εναντιωθείς στα στάσιμα. Ενθουσιώδης θα είναι ο εσωτερικός σου κόσμος, η εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό δεν αποκλείεται να βγάλει στην επιφάνεια την αντιδραστικότητα σου. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω αν προσπαθήσεις να σκεφτείς με ορθολογισμό θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την οπτική σου γωνία, θα είσαι σε θέση να απεγκλωβιστείς από τον ανασφαλή ή μπερδεμένο τρόπο σκέψης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζεις στόχους και αποφάσεις, θα εναντιωθείς σε αδυναμίες και ανασφάλειες. Έρχονται νέα ανοίγματα, θα γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα, τα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα βρεθεί το άτομο που θα σου ανοίξει πορεία σχέσης, ουσιαστικά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου είναι τι είδους πορεία θέλεις να έχει η προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Κριό με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα διεκδικήσεις και θα προσπαθήσεις να φέρεις στο ταίρι σου στα δικά σου νερά. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ουρανό η ανυπομονησία σου ίσως να σε οδηγήσει σε παρορμητικές ενέργειες. Σε γενικές γραμμές μέσα στην εβδομάδα έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις από τη στασιμότητα, καλό θα είναι να αποφύγεις τον αλλοπρόσαλλο ή άστατο τρόπο συμπεριφοράς, κινήσου μεθοδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο κοινωνικοποιείσαι, θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα συναναστραφείς, θα περάσεις ανέμελα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Κριό θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, αν κάνεις το βήμα να προσεγγίσεις δε θα απογοητευτείς. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Αιγόκερω μεθοδική θα είναι η στάση σου, θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Το άτομο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως σοβαρή προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και ουσιαστικές υποσχέσεις. Με τον Ερμή να εισέρχεται στους Ιχθύες θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σου φέρνει αλλαγές και απρόοπτα, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που θα πάρεις. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς για να μην παγιδευτείς στα ρίσκα και στις επιλογές σου.

Σε σχέση. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις σκεπτόμενη στάση, να αναζητήσεις ισορροπία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Η εμφάνιση του Ερμή στους Ιχθύες θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κινηθείς χαλαρά, καλό θα είναι οι σκέψεις σου να μείνουν εντός υπαρκτής πραγματικότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν αποφάσισες να ξεκόψεις από το παρελθόν σου η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σου δώσει το άνοιγμα να συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όμως θα πρέπει να είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα γεγονότα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς από ψευδαισθήσεις, καλό θα είναι να αποβάλεις τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, επικεντρώσου στο να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Αιγόκερω σε περίπτωση που βάλεις στόχο τη μελλοντική εξέλιξη και κατοχύρωση καλό θα είναι να κινηθείς άμεσα χωρίς χρονοτριβές. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την πίεση και την κατακτητική στάση. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο αλλαγές θα φέρει στον τρόπο σκέψης σου, θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για να διαφοροποιήσεις τα ανιαρά δεδομένα. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Αιγόκερω οι συνθήκες θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες σε συμβουλεύω να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Ίσως να γίνει κάπως ευάλωτη η ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, εύκολα θα σε παρασύρει ο συναισθηματικός σου κόσμος. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να ισορροπήσεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο σου θα εξετάσεις πολύ καλά τα καινούργια ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, συνειδητά θα αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις συναισθηματικά, βάζεις στόχο να στρώσεις την προσωπική σου ζωή και τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις, ξεκινάς νέα αρχή που δεν θα έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Κριό καλό θα είναι να αποφύγεις τις έντονες αντιδράσεις και τις πεισματικές εξάρσεις, στο ταίρι σου προσπάθησε να μην έχεις αρνητική ή εξουσιαστική στάση. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να λύσεις δύσκολα ζητήματα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν δεσμευτικές αποφάσεις. Με τον Ερμή να εισέρχεται στους Ιχθύες έρχονται συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα που θα καταφέρουν να βελτιώσουν τον δεσμό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Νέα Σελήνη να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις κοινωνικές επαφές, στόχο θα βάλεις να ανοιχτείς και να δημιουργήσεις επαφές με καινούργια άτομα. Θα καταφέρεις να παρουσιάσεις μια ιδιαιτέρως ελκυστική εικόνα που θα είσαι σε θέση να τη συνδυάσεις με μια προσιτή στάση. Προσωπική συνομιλία θα έχεις με ένα συγκεκριμένο άτομο, αμοιβαία θα είναι η συμπάθεια και η μεταξύ σας έλξη. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω επικοινωνία.

Σε σχέση. Αναστατώσεις θα υπάρξουν μέσα στη σκέψη σου, αν θέλεις να βρεις συνεννόηση με το ταίρι σου θα πρέπει να εστιάσεις στις εξηγήσεις και όχι στις εικασίες. Απέφυγε να μεγαλοποιήσεις και να δώσεις υπερβολική σημασία σε ανούσιες καταστάσεις. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω ο τρόπος σκέψης σου θα είναι ρεαλιστικός, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση σε περίπτωση που υπάρχουν θέματα σχετικά με την πορεία του δεσμού σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Αιγόκερω και τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, ίσως να είναι άτομο που ήδη γνωρίζεις, θα έχεις θετική στάση. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις, θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Με τον Ερμή να εμφανίζεται στο ζώδιο σου ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, κινήσου μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια, απέφυγε τις ρομαντικές εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα θελήσεις ηρεμία και ισορροπία, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα τη σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Αιγόκερω ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.