ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα σε τόνωση θα βρίσκεται η αισιοδοξία σου, ανανεώνεις τις διαθέσεις σου, οι σκέψεις σου θα είναι δυναμικές. Ο Άρης θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο βγαίνουν στην επιφάνεια τα δυναμικά στοιχεία της προσωπικότητας σου. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό με αμεσότητα και ενθουσιασμό θα αξιοποιήσεις τα ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα προκύψουν. Οι συναντήσεις που θα έχεις θα φέρουν άνοιγμα νέας αρχής, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπική σου ζωής.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο με σοβαρότητα θα σκεφτείς και θα πράξεις, νέες αποφάσεις θα πάρεις, πολύ πιθανόν να εστιάσεις στο πως μπορεί να γίνει δημιουργική η εξέλιξη του δεσμού σου. Η ειλικρίνεια σου σε συνδυασμό με την δυναμικότητα σου θα δημιουργήσει μια νέα βάση δεδομένων μέσα στη σχέση σου. Ξεκάθαρες κουβέντες και άμεσες προτάσεις θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στην πορεία του δεσμού σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα είσαι σε θέση να περάσεις σε αυθόρμητες προσεγγίσεις, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να πλησιάσεις καινούργια πρόσωπα. Για σένα που βιώνεις έναν πρόσφατο χωρισμό με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο συγκαταβατική θα είναι η στάση σου, θα θελήσεις να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις και να αναδομήσεις, θα μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα προσοχή στις εκκεντρικές ενέργειες και στις απότομες συναισθηματικές αλλαγές, καλό θα είναι να αποφύγεις τις πιέσεις, κινήσου με χαλαρότητα. Αν θέλεις να αλλάξεις κάποια δεδομένα μέσα στην σχέση σου κάνε μια ουσιαστική και σοβαρή κουβέντα με το ταίρι σου, ξεκαθάρισε σκέψεις και αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική και δραστήρια πλευρά του χαρακτήρα σου, θα νιώσεις την ανάγκη να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη διάθεση σου. Από φιλικά πρόσωπα θα υπάρξουν προκλήσεις και προτάσεις, η ανάγκη σου για κοινωνικοποίηση θα σε ωθήσει σε καινούργιες γνωριμίες. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σε ενθουσιάσει μια απρόσμενη συνάντηση, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις τον εαυτό σου να μιλήσει και να εκδηλωθεί αυθόρμητα χωρίς αναστολές, θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σχέση θα προσπαθήσεις να αναζωογονήσεις τις επαφές με το ταίρι σου και θα τα καταφέρεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Καρκίνο συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σου, οι προτάσεις που θα κάνεις στο ταίρι σου δεν θα απορριφτούν. Είναι πολύ πιθανόν μέσα στην εβδομάδα να προκύψει ένα ταξιδάκι ή μια ευχάριστη εκδρομή που θα καταφέρει να σας τονώσει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους ζωτικότητα θα σε χαρακτηρίζει, βγαίνει στην επιφάνεια η κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σου. Ο τρόπος προσέγγισης σου θα είναι αυθόρμητος και πρόσχαρος χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Η μεταξύ σας θερμή συνομιλία θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να φανερώσεις τα αισθήματα σου, θα είναι σωστή απόφαση να μην φρενάρεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο αυτοσυγκράτηση θα έχουν οι αντιδράσεις σου, αυτή τη φορά θα λείψουν οι υπερβολές, θα καταφέρεις να περιορίσεις την ανασφάλεια σου και να σκεφτείς λογικά. Αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, ωστόσο με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου και στη συνέχεια στον Λέοντα προσοχή σε τάσεις κτητικότητας. Κινήσου ήρεμα και χαλαρά, δεν θα υπάρξει κανένας λόγος εσωτερικής πίεσης.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ανατρεπτικά και θετικά θα είναι τα γεγονότα μέσα στην εβδομάδα. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειες σου, θα πλησιάσεις, δεν θα διστάσεις να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και στη συνέχεια με την εμφάνιση της στο ζώδιο σου πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν θέλεις να διαγράψεις τις παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν τώρα θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να δράσεις με αποφασιστικότητα.

Σε σχέση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα ενισχύσει τη δυναμικότητα σου ταυτοχρόνως θα σε αποτρέψει από τις υπερβολές, θα καταφέρεις να ελέγξεις τις αντιδράσεις και τις εσωτερικές σου τάσεις σου. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο σου βγαίνει στην επιφάνεια η ανέμελη και παιχνιδιάρικη πλευρά της προσωπικότητας σου, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από ανιαρές ή αγχωτικές καταστάσεις. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές ανανέωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα ενθαρρυντικά θα είναι τα συμβάντα για σένα που θέλεις να βγεις από τη στασιμότητα και προσμένεις την αλλαγή. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους επικοινωνιακά ανοίγματα και προσεγγίσεις θα πρέπει να βρουν προσιτή τη στάση σου. Μην ανακόψεις τα γεγονότα, κινήσου αυθόρμητα, μίλα με οικειότητα, άφησε στην άκρη τους δισταγμούς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου ανοίξει προοπτική νέας γνωριμίας, καλό θα είναι να δράσεις χωρίς καθυστερήσεις και αναστολές.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι συγκυρίες θα δώσουν την αφορμή σε εσένα και το ταίρι σου να ανοίξετε τις καρδιές σας και να αποκαλύψετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Φεύγουν οι αμφιβολίες και οι καχύποπτες σκέψεις, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ειπωθούν θα υπάρχει ειλικρίνεια. Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στην έλξη και στην έννοια της συντροφικότητας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους ανανεώνεσαι και προσεγγίζεις. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε ωθήσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις. Εκδηλωτική θα είναι η στάση σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα νιώσεις την ανάγκη να τρέξεις τα γεγονότα, βγαίνεις από την αναμονή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις που θα σε ανανεώσουν, θα χαρείς και θα βγεις από αμφιβολίες ή ανασφάλειες. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να τονώσεις την αυτοεκτίμηση σου.

Σε σχέση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να κινηθείς συνετά, θα αποφύγεις τις εντάσεις και τους ανούσιους τσακωμούς. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου το κλίμα θα είναι ισορροπημένο, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο συναισθηματική θα κάνει τη στάση σου, αυτό που θα επιδιώξεις θα είναι η σταθερότητα και η μελλοντική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σου φέρει απρόοπτους ενθουσιασμούς που ίσως να μην σε βοηθήσουν να πάρεις κατασταλαγμένες αποφάσεις. Τα γεγονότα θα έχουν γρήγορο ρυθμό θα καταφέρεις να ανανεωθείς, ωστόσο απέφυγε τα συμπεράσματα και τα πορίσματα. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε πρόσωπο επίπεδο με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί μεταξύ σας δίοδος επικοινωνίας.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα κλείνουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και καχύποπτες σκέψεις, θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε συναισθηματική τάξη. Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν θα φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές, θα μπορέσεις να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση και τον ορθολογισμό σου. Θα είσαι σε θέση να αντιληφτείς και να πράξεις με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την καχυποψία και την υπερβολή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους αφήνεις στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, χαλαρή θα είναι η στάση σου, η διάθεση σου θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις διαφόρων ειδών. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις που θα καταφέρουν να σε τονώσουν συναισθηματικά, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δραστηριοποιηθείς, εκδηλώσου και κινήσου με αμεσότητα. Ο ερχομός της Σελήνης στον Λέοντα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους εσύ και το ταίρι σου θα ανταλλάξετε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγει η σχέση σας από τη ρουτίνα, σαν ζευγάρι ανανεώνεστε και κοινωνικοποιήστε. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να οργανώσετε ένα ταξιδάκι απόδρασης, θα καταφέρετε να περάσετε ευχάριστα. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές, θα αποφευχθούν οι κόντρες και οι εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα ενεργήσεις με αυθόρμητο τρόπο, ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς θέλεις για να μην δημιουργήσεις μπερδεμένες καταστάσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τάσεις ανυπομονησίας, θα καταφέρεις να αποφύγεις τις σπασμωδικές ή παρορμητικές πράξεις. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό οι εξελίξεις θα είναι απρόοπτες, θα υπάρξουν απρόσμενες και ευχάριστες επαφές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείς και να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους δεν θα πρέπει να κινηθείς απερίσκεπτα ή βιαστικά, προσπάθησε να αποφύγεις τις άστατες ή αντιφατικές σκέψεις, αν μπερδευτείς συναισθηματικά τότε θα οδηγηθείς σε ανοργάνωτες ενέργειες. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς συγκαταβατικά και προσγειωμένα, θα είσαι σε θέση να κατασταλάξεις και να αποφασίσεις τι πρέπει να κάνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που θέλεις να ξεφύγεις από τα παλιά και αναζητάς νέο ταίρι με τη Σελήνη να εμφανίζεται στους Διδύμους και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα οι προσεγγίσεις και τα αποκαλυπτικά συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, ουσιαστικά θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις στην προσωπική σου ζωή ένα διαφορετικό άνοιγμα. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να προβάλεις τη γοητεία σου.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη αγχωτικές έγνοιες και προβληματισμούς. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να πράξεις με συγκρατημένη παρορμητικότητα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα κατάφερες να ανανεώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα του δεσμού σου, η πρόταση που θα κάνεις θα ενθουσιάσει το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους προσοχή στα συναισθηματικά σταυροδρόμια και στους εσωτερικούς διχασμούς. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να αποκαλυφτείς και να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου ανοίξει δίοδο επαφών, προσέγγισε με αμεσότητα, τα τυχαία συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Μέσα στην εβδομάδα προμηνύονται απρόσμενες επαφές που θα καταφέρουν να σε αναζωογονήσουν, απέφυγε τις ανασφάλειες και τους δισταγμούς.

Σε σχέση. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη σε τρίγωνο με τον Κρόνο σοβαρές και ώριμες θα είναι οι βλέψεις σου για την εξέλιξη του δεσμού σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θετική στάση θα έχει το ταίρι σου σχετικά με θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να αποφύγεις την πίεση, προσπάθησε να κινηθείς ανέμελα, εστίασε στις συναισθηματικές στιγμές.
Πηγή: myastro.gr