Τι προβλέπει η αστρολογία για τα ζώδια και τα αισθηματικά τους την εβδομάδα 13 ως 19/5/2019.
ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και την είσοδο της Σελήνης στον Ζυγό θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, συναντήσεις, και προσωπικά ραντεβού. Δυναμικές και επικοινωνιακές θα είναι οι διαθέσεις, στις επαφές θα ανοιχτούν προσωπικές συζητήσεις, ίσως να ακουστούν και εξομολογήσεις. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί με τρόπο που ίσως να σε εκπλήξει ή να αιφνιδιάσει. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα αλλάξει τους στόχους και τις βλέψεις σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη η στάση σου θα είναι δυναμική και άμεση, θα μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια, οποιαδήποτε υπόσχεση δοθεί θα τηρηθεί. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στον Ταύρο θα ανοίξει θέματα μελλοντικής εξέλιξης, οι βλέψεις θα είναι σοβαρές θα αποσκοπούν στη σταθεροποίηση. Με την εμφάνιση του Άρη στον Καρκίνο ίσως να βγάλεις μια υπερπροστατευτική στάση προς το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις την έντονη ανησυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σου και ο Άρης περνά στον Καρκίνο, αυτό θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο η στάση σου πρακτικά θα είναι κάπως διστακτική και αρκετά σκεπτόμενη. Αν νιώθεις πως το έδαφος δεν είναι ακόμα κατάλληλο τότε δώσε χρόνο στα γεγονότα, καλό θα είναι να μην αγχωθείς. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα καταφέρεις να κινηθείς με ωριμότητα, δεν θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις σε επιπολαιότητες.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να θα χειριστείς το ταίρι σου με υπομονή και διπλωματία, ωστόσο με την εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου προσοχή να μην παρασυρθείς από τάσεις κτητικότητας. Το πάθος σου και η ανάγκη σου για αποκλειστικότητα δεν θα πρέπει να σε οδηγήσουν σε σκηνές ζήλειας. Κινήσου με χαλαρότητα, δείξε τα αισθήματα σου με ισορροπημένο τρόπο, βγες από τις άτοπες ανασφάλειες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και τη Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό τολμηρή και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σου, θα συναναστραφείς με καινούργια πρόσωπα και θα καταφέρεις να κερδίσεις τον ενδιαφέρον τους. Εσύ που θέλεις να αποκτήσεις καινούργιο ταίρι θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα γεγονότα και να δώσεις ώθηση στην εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην Πανσέληνο του Σκορπιού, εντόπισε τις ψευδαισθήσεις σου, βγες από τις αυταπάτες και τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέπτεσαι το θέμα της αποκλειστικότητας και της μελλοντικής σταθερότητας. Ανασφάλειες ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους, προσπάθησε να βγεις από την εσωτερική πίεση. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τις αδυναμίες σου και να λύσεις τους ψυχολογικούς σου κόμπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο έντονη θα είναι η ανάγκη σου να σταθμεύσεις δίπλα σε ένα σταθερό ταίρι. Είναι πολύ πιθανόν να στρέψεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που από καιρό γνωρίζεις, ίσως να αφόρα και πρώην ταίρι. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο οι σκέψεις σου θα είναι συνετές και προσγειωμένες, θα καταφέρεις να κινηθείς ισορροπημένα. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Με τον Άρη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου δυναμικότητα θα σε διακρίνει, ωστόσο θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στις διαθέσεις σου και αναθεωρήσεις στις απόψεις σου. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα ενισχύσει τόσο τις άμυνες σου όσο και τη διαίσθηση σου, θα καταφέρεις τελικά να ισορροπήσεις την ψυχική σου διάθεση. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ξεφύγεις από πιεστικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη τα συμβάντα θα σε βοηθήσουν να τονωθείς και να δράσεις. Θα έχεις τη διάθεση να εκδηλωθείς και να προσεγγίσεις αναζητώντας νέες περιπέτειες, πολύ πιθανόν να πάρεις τη δυναμική απόφαση να διαγράψεις το απογοητευτικό παρελθόν. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθηση σου θα σε ωθήσουν στο να προτείνεις και να κινηθείς με αμεσότητα. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και την ανυπομονησία.

Σε σχέση. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σε αιφνιδιάσουν κάποιες εξομολογητικές αποκαλύψεις, ωστόσο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τις αμφισβητήσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και κυρίως τις σκέψεις σου, στους εσωτερικούς σου προβληματισμούς εντόπισε τις αιτίες και προσπάθησε να βρεις λύσεις. Ενδεχομένως να γίνει κάπως κτητική η στάση σου, προσοχή στα πείσματα και στις σκηνές ζηλοτυπίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς και να αφήσεις ανοιχτή την πόρτα για προσεγγίσεις. Πολύ πιθανόν να σε ανανεώσει το άμεσο και θερμό ενδιαφέρον που θα σου δείξει πρόσωπο που πιθανότατα δεν θα σου είναι τελείως άγνωστο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως υπάρχει μεταξύ σας έλξη, καλό θα είναι να μην φρενάρεις την περαιτέρω εξέλιξη. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο ανοίγεται δίοδος για σταθερή σχέση.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, θα θελήσεις να εκδηλωθείς συναισθηματικά. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό προσοχή στις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, αν σκεφτείς αντικειμενικά με ορθολογισμό θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου σε ισορροπία, η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και σωστή. Προσπάθησε να εστιάσεις στην αισιόδοξη όψη των καταστάσεων, άσε στην άκρη τις σκοτεινές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονώσουν την αισιοδοξία και τον δυναμισμό σου, παίρνεις την απόφαση να προχωρήσεις σε καινούργιες αναζητήσεις και προσεγγίσεις. Επικοινωνιακή, πρόσχαρη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις με τον σωστό τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο αισθησιακή θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσεις την έλξη σου. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να εμβαθύνεις συναισθηματικά, ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σου αλλά και η διορατικότητα σου, θα καταφέρεις να διατηρήσεις τις καταστάσεις υπό τον έλεγχο σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη η εβδομάδα σου θα κλείσει με προτάσεις χαλάρωσης και ψυχολογικής ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο και την Πανσέληνο να σχηματίζεται στο ζώδιο σου θα εστιάσεις στο συναισθηματικό βάθος, θα είσαι σε θέση να κινηθείς σκεπτόμενα προσπαθώντας να ψυχολογήσεις τις καταστάσεις. Παίρνεις αποφάσεις σχετικά με την πορεία των επαφών που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στην έναρξη σταθερής σχέσης. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς στις βλέψεις και στις επιθυμίες σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό δοτική και ανέμελη θα είναι η στάση σου, ωστόσο σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να ταλαιπωρηθείς από διχασμούς ή τάσεις αναποφασιστικότητας. Η Πανσέληνος στο ζώδιο σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα καταφέρεις να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία και να κινηθείς με καθαρή σκέψη. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα έχεις την ικανότητα να πείσεις και να επηρεάσεις το ταίρι σου, όμως απέφυγε την κυριαρχική στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό δεν θα σε αφήσουν να κλειστείς στον εαυτό σου ή στο σπίτι σου, οι διαθέσεις σου θα είναι κοινωνικές, οι ενέργειες σου απελευθερωμένες. Με αμεσότητα θα προσεγγίσεις, ίσως να πλησιάσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ενθουσιασμός θα σε διακατέχει, ασυνήθιστες και αυθόρμητες θα είναι οι προτάσεις σου.

Σε σχέση. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη δυναμικές θα είναι οι εκδηλώσεις σου, ωστόσο προσπάθησε να ελέγξεις τις ψυχικές σου εξάρσεις. Προσοχή στην Πανσέληνο του Σκορπιού, ο καχύποπτος τρόπος σκέψης σου ίσως να φέρει στο προσκήνιο παλιά ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες. Με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση σου, όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις ανυπόμονες ή παρορμητικές ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη στις προσεγγίσεις σου αφήνεις τα κομπιάσματα και τους δισταγμούς, αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα ο τρόπος που θα μιλήσεις θα είναι θερμός και αποκαλυπτικός, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε προσωπικές συζητήσεις. Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη αποφασίζεις να τρέξεις τα γεγονότα, ενθουσιασμός θα σε διακατέχει , προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα.

Σε σχέση. Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο, η ανάγκη σου για κατοχύρωση και δέσμευση θα σε ωθήσει σε ειλικρινείς συζητήσεις στις οποίες θα δοθούν βάσιμες υποσχέσεις. Θα βρεις συναισθηματική ισορροπία και αμοιβαιότητα, εμπιστέψου και δείξε πρακτικά τα αισθήματα σου. Η εσωτερική σου ηρεμία θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με μελλοντικά θέματα, δεν αποκλείεται να μιλήσεις με το ταίρι σου για το θέμα της συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Άρη καθώς και η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τη διάθεση σου, οι προσεγγίσεις σου θα είναι αυθόρμητες και αρκετά δυναμικές. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό θα σε ωθήσει να ψάξεις τον συναισθηματικό σου κόσμο, θα καταφέρεις να καταλάβεις από ποια πρόσωπα ή σχέσεις θα πρέπει να απομακρυνθείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη θα νιώσεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέα αρχή, αξιοποίησε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ήρεμα, φεύγουν οι διαθέσεις κόντρας, ειρηνικό θα είναι το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Με την Αφροδίτη να καταφθάνει στον Ταύρο θα χαλαρώσεις συναισθηματικά, θα καταφέρεις να βγεις από τις πιεστικές σκέψεις και το άγχος. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα σε ωθήσει σε συζητήσεις σοβαρές που θα ορίσουν την πορεία του δεσμού σου, οτιδήποτε ειπωθεί θα είναι βάσιμο.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ζυγό επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σου, θα θελήσεις να βρεθείς με φίλους, θα συστηθείς με καινούργια πρόσωπα. Άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι προσεγγίσεις σου, η στάση σου θα είναι ιδιαιτέρως δεκτική και προσιτή. Ο ερχομός της Αφροδίτης στον Ταύρο θα σε φέρει συναισθηματικά πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να ξεκινήσετε συστηματικές και σταθερές επαφές.

Σε σχέση. Με τη Σελήνη να καταφθάνει στον Ζυγό και την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο θα εστιάσεις στην ειλικρίνεια, στην αγάπη και στην κατοχύρωση. Θα θελήσεις να προχωρήσει η σχέση σου σε δεσμευτικό στάδιο, η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο θα σε ωθήσει σε ανάλογες πράξεις. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα υπάρξει εσωτερική συναισθηματική ένταση, προσοχή στις ανασφάλειες και σε τάσεις κτητικότητας. Μην αφήσεις τους εσωτερικούς σου φόβους να σε κυριεύσουν, προσπάθησε να εμβαθύνεις στα ψυχολογικά σου συμπλέγματα.