ΚΡΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αυτή την εβδομάδα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες της προσωπική σου ζωής, θα έχεις ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση. Οι συζητήσεις και οι φιλοφρονήσεις που θα ακουστούν θα δώσουν για άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις να δοθεί περεταίρω έκταση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για διαφοροποιήσεις και αναζωογονητικές αλλαγές. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου ενέργειες θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συνήθειες που σου δημιουργούν καταστολή. Ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να βγάλεις τη σχέση σου από την ρουτίνα, θα δημιουργήσεις άνοιγμα για ανανεωτική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν να το συμπαθήσεις το πρόσωπο με τον αυθόρμητο και πρόσχαρο χαρακτήρα που θα έχει. Ενδεχομένως να σας συστήσουν σε φιλικό περιβάλλον, οι φιλοφρονήσεις που θα σου κάνει θα είναι θερμές και δε θα τις βρεις καθόλου ενοχλητικές. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς αυθόρμητα, απελευθερωμένα και χωρίς άγχος ή αναστολές. Αξιοποίησε τα συμβάντα, προσπάθησε να σπρώξεις τα γεγονότα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Δεν αποκλείεται να βάλεις στόχο να σταθεροποιήσεις τον δεσμό σου, μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να περάσεις σε πράξεις και να μην μείνεις μονό σε θεωρητικό επίπεδο ωστόσο δε θα πρέπει να αγχωθείς ή να πιέσεις τις καταστάσεις. Χειρίσου με χαλαρότητα το ταίρι σου, απέφυγε τις βιασύνες και την απαιτητική συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Ριζική αλλαγή θα γίνει στη ζωή σου, τερματίζουν τα παλιά και τα άσχημα, παίρνεις την απόφαση να βγεις από την άρνηση ή την αναμονή. Θα καταφέρεις να προσεγγίσεις με τρόπο αυθόρμητο και ελκυστικό, θα βρεις τις κατάλληλες λέξεις που θα σου ανοίξουν προοπτική για καινούργιες και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες περιπέτειες.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Οι συζητήσεις που θα κανείς με το ταίρι σου θα σε βοηθήσουν να κλείσεις ένα αγχωτικό κεφάλαιο μέσα στη σχέση σου. Θα εντοπίσεις τι είναι αυτό που δημιουργεί το πρόβλημα και θα είσαι σε θέση να το αλλάξεις ή να το τερματίσεις μια και καλή. Η διορατικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις την αιτία, η εβδομάδα θα σε οδηγήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με ξεκαθαρίσματα και βάσιμες υποσχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Εσύ που ψάχνεσαι συναισθηματικά και αναζητάς νέο ταίρι, οι συγκυρίες και τα απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε προσωπική συνομιλία με άτομο ευχάριστης προσωπικότητας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε ωθήσουν στο να δώσεις στην προσωπική σου ζωή καινούργιο νόημα. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, αξιοποίησε τη γοητεία σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις με βάση τη λογική και όχι την καχυποψία. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου δίνονται εξηγήσεις, τερματίζουν τυχόν παρεξηγήσεις, θα χαλαρώσεις, θα αφήσεις στην άκρη φοβίες και προβληματισμούς. Δείξε στο πρόσωπο που αγαπάς τη θερμή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σου, προσπάθησε να ανανεώσεις τις συνθήκες και τα δεδομένα του δεσμού σου.

ΛΕΩΝ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Προσιτή θα είναι η στάση σου, ομιλητική θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η συμπεριφορά σου. Θα το κυνηγήσεις το ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Πριν κλείσει η εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να συναντηθείς με άτομο που το μεταξύ σας ενδιαφέρον θα αποδειχτεί αμοιβαίο. Σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις ώθηση στα γεγονότα, προχώρα με απελευθερωμένη διάθεση, πάρε δυναμικές αποφάσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς με ξεκάθαρο τρόπο, θα είσαι σε θέση να φανερώσεις αυτό που νιώθεις και σκέφτεσαι, επεξηγηματικές απαντήσεις θα δώσεις στο ταίρι σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και τις κόντρες υπεροχής, στην παρούσα φάση προσπάθησε να εστιάσεις στην ισορροπία του δεσμού σου και όχι στο ποιος απ τους δυο σας έχει το πάνω χέρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση, αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η αδράνεια δε θα οδηγήσει κάπου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σας απογοητεύουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Έντονες συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να ανανεώσετε όρκους και υποσχέσεις. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις για το μέλλον του δεσμού σου.

ΖΥΓΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αυτή την εβδομάδα θα αναπτερωθεί το ηθικό σου, θα στοχεύσεις και θα περάσεις σε προσεγγίσεις. Εσύ που είσαι καιρό χωρίς σχέση θα καταφέρεις να βγεις από τη στασιμότητα, ετοιμάσου θα προκύψει καινούργιο άνοιγμα. Θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα με το πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς απελευθερωμένα, ανταπόκριση θα βρει η θερμή σου στάση.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτή την εβδομάδα θα συζητήσεις με το ταίρι σου, θα βρεις λύσεις, θα κλείσεις τις υποθέσεις της σχέσης σου με συνεννόηση και ουσιαστικές υποσχέσεις. Θα είσαι σε θέση να σκεφτείς αντικειμενικά και ρεαλιστικά, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σου, θα καταφέρεις να επιδράσεις στις καταστάσεις και να στρώσεις έδαφος για μελλοντική εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Η εβδομάδα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, κάνε το βήμα να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, εξήγησε και μίλα με σαφήνεια. Σε περίπτωση που θέλεις να ξεκόψεις από το παρελθόν σου, τότε κινήσου με αποφασιστικότητα, ανταποκρίσου στο άνοιγμα που θα υπάρξει. Απέφυγε την αδράνεια, σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις θερμό ενδιαφέρον στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Ουσιαστική θα είναι η επικοινωνία με το ταίρι σου, ωστόσο σε περίπτωση που έχεις βάλει στόχο τη δέσμευση καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες. Προσπάθησε να οργανώσεις τις κινήσεις σου, πράξε μεθοδικά, απέφυγε τις σπασμωδικές ενέργειες. Προσοχή στις αντιδραστικές ενέργειες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συμπεριφερθείς με ευθύτητα και αυτοσυγκράτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αποφασίζεις να δώσεις άνοιγμα για νέα αρχή. Αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συνομιλίες που θα έχουν θετική κατάληξη, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσεις σε αποκαλυπτικές κουβέντες. Τα λόγια σας θα προσδίδουν άνεση και οικειότητα, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστική εξέλιξη. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για καινούργιο ξεκίνημα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου θα είναι δυναμικός και θα σε ωθήσει σε άμεσες διεκδικήσεις, κάτι θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για εξτρεμιστικές αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο προσοχή να μην πέσεις σε υπερβολές, προσπάθησε να αποφύγεις τις παρορμητικές αποφάσεις. Η εβδομάδα συνετή θα κάνει τη σκέψη σου, σοβαρές προτάσεις θα ακουστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Βασική σου επιθυμία και ανάγκη θα είναι να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή, να απαλλαγείς από την αβεβαιότητα και τις διακυμάνσεις. Η εβδομάδα μεθοδική θα κάνει την προσέγγιση σου, το ευπαρουσίαστο στυλ σου σε συνδυασμό με την ευγενική σου συμπεριφορά, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα έχεις τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά, μίλα ανοιχτά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, απέφυγε τις αναβολές και τις καθυστερήσεις.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Απελευθερωμένη και ταυτοχρόνως συνειδητή θα είναι η στάση σου. Θα αλλάξεις στόχους, είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις και να επανεξετάσεις τις απόψεις σας σχετικά με θέμα που συχνά πυκνά δημιουργεί πρόβλημα ή ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Θα σκεφτείς ρεαλιστικά, θα κινηθείς συγκαταβατικά. Αυτή την εβδομάδα, παίρνεις αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αυτή την εβδομάδα, ανανεώνονται οι επιθυμίες σου θα περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες. Επιπλέον, θα σε βγάλει από τη στασιμότητα, θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την τύχη σου. Η γοητεία σου δεν θα να περάσει απαρατήρητη, θα σε πλησιάσει ελκυστικό πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σου. Πρόσχαρη και οικεία θα είναι η προσέγγιση του, τα ανοίγματα θα σε ενθουσιαστούν, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα σου θα είναι ξέγνοιαστη και ζωτική, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Στο ενδιάμεσο των ημερών, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για το πώς μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να τονώσετε τη σχέση σας ίσως να οργανώσετε ή να μιλήσετε για κάποιο ταξιδάκι. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας θα βρείτε τρόπο να περάσετε ευχάριστα.

ΙΧΘΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ: Αυτή την εβδομάδα, βάζεις στόχους, συνειδητοποιείς και αναπροσαρμόζεις. Απελευθέρωση θα έχουν οι ενέργειες σου, θα τολμήσεις να προσεγγίσεις, να εκδηλωθείς και να προτείνεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις το ρίσκο να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου. Αν θέλεις να ανανεωθείς και να διαγράψεις τα παλιά τότε άσε τις αναβολές κινήσου με αποφασιστικότητα.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τον υπερβολικό ρομαντισμό και να σκεφτείς σε ρεαλιστικά πλαίσια. Θα σε αποτρέψει από υπερβολές, ισορροπημένη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις τις αντιδράσεις σου. Δεν αποκλείεται να προτείνεις στο ταίρι σου ταξιδάκι αναψυχής ή απόδρασης, θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!