ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Δε θα λείψουν το φλερτ και οι προσεγγίσεις, αισιοδοξία θα διακατέχει τις διαθέσεις σου, δε θα σταθείς σε υποσυνείδητες αναστολές. Βάζεις τέλος στα παλιά, η παρορμητικότητα σου θα σε οδηγήσει σε αυθόρμητες κινήσεις που θα σου βγουν σε καλό. Τόλμησε να κάνεις το βήμα της νέας αρχής, η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει, ωστόσο οι προσδοκίες σου καλό θα είναι να πατούν στο έδαφος.

Σε σχέση. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σου, θα εκφραστείς με αμεσότητα, δεν θα έχεις σκοπό να κρύψεις αυτό που αισθάνεσαι. Θα προσπαθήσεις να βγεις από ανασφάλειες και φοβίες, ανάγκη σου θα είναι να δώσεις νέα ώθηση στη σχέση σου. Ξεκαθαρίζεις επιθυμίες και βλέψεις, περνάς σε άμεσες προτάσεις και ριζοσπαστικές ενέργειες που ουσιαστικά θα δηλώνουν πως μπορείς να χειριστείς τις αδυναμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις παραποιήσεις. Αν συνομιλήσεις ή γνωριστείς με κάποιο καινούργιο πρόσωπο σου δίνω τη συμβουλή να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, ελλοχεύει κίνδυνος να αγχωθείς και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Θα υπάρξει το άνοιγμα να δώσεις νέα ώθηση στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το αν καταφέρεις να σκεφτείς ισορροπημένα.

Σε σχέση. Προσοχή στις εξάρσεις!! Πεισματική αντίδραση θα βγάλεις σε θέματα περιορισμών ή συμβιβασμών, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις την παρατραβηγμένη στάση. Προσπάθησε να περιορίσεις τα παρορμητικά ξεσπάσματα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ώριμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα δώσεις τέλος στις παλιές κακές ιστορίες, θα αναζητήσεις το καινούργιο, θα διεκδικήσεις το διαφορετικό. Οι απρόοπτες ευκαιρίες τολμηρή θα κάνουν τη δράση σου, η απόφαση σου να προσεγγίσεις και να ενθαρρύνεις το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Σου δίνω τη συμβουλή να προχωρήσεις σε νέο ξεκίνημα δεν θα απογοητευτείς, προσπάθησε να κινηθείς αποφασιστικά και συνειδητοποιημένα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις μονότονες συνθήκες, στόχο βάζεις να ανανεώσεις τον δεσμό σου. Θα εκδηλωθείς και θα αποκαλύψεις τα πραγματικά σου αισθήματα, φανέρωσε με αμεσότητα σκέψεις και επιθυμίες. Η ανάγκη σου για αλλαγή και αναζωογόνηση θα σε ωθήσει σε ανατρεπτικές ενέργειες, στις μικρό δυσκολίες η στάση σου θα πρέπει να γίνει διπλωματική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου θα πρέπει να αποφύγεις τις αγχωμένες ενέργειες, προσπάθησε να περιορίσεις τις αντιφατικές σκέψεις. Αν υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις δε θα πρέπει να οδηγηθείς σε σπασμωδικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πράγματα θα στρώσουν, απέφυγε την εσωτερική πίεση.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, προσοχή στα αντιδραστικά λόγια καλό θα είναι να λείψουν οι υποβολές. Απέφυγε το επικριτικό ύφος, ενδέχεται η στάση σου να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να αποφύγεις και που αξίζει να εστιάσεις.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως απρόβλεπτη τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, αν σε απογοήτευσε το παρελθόν σου είναι πολύ πιθανόν να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, παίρνεις απόφαση να βάλεις τη γοητεία σου σε λειτουργία. Θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και στις απότομες ή αντιδραστικές εξάρσεις. Αγχωτική, κτητική και ανασφαλή θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να κρατήσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου σε ισορροπία. Η εβδομάδα σε ωθεί σε ανατρεπτικές ενέργειες, σκέψου λογικά, απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Καινούργια ανοίγματα θα σημειωθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα συναντηθείς, στο χέρι σου θα είναι αν θα δοθεί δυνατότητα περαιτέρω επαφών. Οι συνομιλίες σου θα γίνουν σε κλίμα οικείο, δε θα υπάρξει κάποιο γεγονός ή συμβάν που να σε εμποδίσει να προχωρήσεις μπροστά.

Σε σχέση. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεση σου. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα σωστά όρια.

 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μπερδέματα και αρνητισμοί θα εμφανιστούν στις διαθέσεις σου, ενδεχομένως να μην μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις και αναζητάς. Από την μια θα θελήσεις να βγεις από τις στάσιμες και μονότονες καταστάσεις, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να ξεπεράσεις κάποιες παρελθοντικές υποθέσεις. Προσπάθησε να βρεις την άκρη του νήματος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποκαλύψεις κρυμμένες πτυχές των καταστάσεων.

Σε σχέση. Θα βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, αγχωμένες θα είναι οι σκέψεις σου. Ένα συμβάν θα βγάλει την αντιδραστική πλευρά του χαρακτήρα σου, κάτι που θα σε προβληματίσει θα δώσει τροφή στις ανασφάλειες σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, κινήσου με αυτοσυγκράτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Άσε το άγχος στην άκρη, προσπάθησε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να αποστασιοποιηθείς. Η εβδομάδα θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεφύγεις από τις παλιές ψυχοφθόρες καταστάσεις και να κοιτάξεις μπροστά. Ανανεώσου, βάλε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου σε τάξη, δώσε προτεραιότητα στις πραγματικές σου ανάγκες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια, ότι σου φανερώσει θα το πιστεύει, δώσε την απαιτουμένη βάση.

Σε σχέση. Προσοχή στις διαστρεβλώσεις. Ανατροπές θα υπάρξουν στη συμπεριφορά σου, επαναστατικές θα γίνουν οι διαθέσεις σου. Προσοχή να μην σου δημιουργηθούν ανασφάλειες, αρνητικές μνήμες ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα καβγαδάκια αντίδρασης. Συζήτησε με το ταίρι σου ανοιχτά και ξεκάθαρα, μη παγιδευτείς στον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Περνάς σε δυναμική και αποφασιστική δράση, με πράξεις θα αναζητήσεις την αλλαγή. Η σκέψη σου θα είναι θετική και τολμηρή, τώρα θα απελευθερωθείς συναισθηματικά, θα νιώσεις τη δύναμη να διεκδικήσεις και να προσεγγίσεις. Η τυχαία γνωριμία που θα κάνεις με πρόσωπο ταιριαστό στα γούστα σου θα δώσει καινούργιο νόημα στη ζωή σου.

Σε σχέση. Επιθυμία σου θα είναι να τονώσεις τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, οι πράξεις σου στόχο θα έχουν να βγεις από την ανία, ωστόσο, ίσως να υπάρξουν κάποιες μικρό δυσκολίες. Η εβδομάδα θα φέρει ισορροπημένα αισθήματα, ειλικρίνεια θα υπάρξει στις συζητήσεις με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό αν επιθυμείς δέσμευση θα βρεις τον σωστό τρόπο να την διεκδικήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να ενεργήσεις με απερίσκεπτο τρόπο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές πράξεις. Σου δίνω τη συμβουλή να επιχειρήσεις να διορθώσεις παλιές λανθασμένες ενέργειες. Οι εξελίξεις θα έρθουν από εκεί που δε θα το περιμένεις, μην αφήσεις το άγχος σου να σε ακινητοποιήσει.

Σε σχέση. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εξηγήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις. Οι άστατες σκέψεις ίσως να κάνουν κάπως ανοργάνωτες τις κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες της προσωπική σου ζωής, θα έχεις ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα τηλεφωνηθείς και θα συναντηθείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανεβάσει την ψυχολογική σου διάθεση. Οι συζητήσεις και οι ξεκάθαρες κουβέντες που θα ακουστούν θα δώσουν για άνοιγμα για προσωπικές συναντήσεις, θα είναι στο χέρι σου αν θα αφήσεις να δοθεί περαιτέρω έκταση.

Σε σχέση. Διαφοροποιείται ο τρόπος σκέψης σου, θα τονωθεί την ανάγκη σου για αναζωογονητικές αλλαγές, δε θα λείψουν οι ουσιαστικές εξομολογήσεις. Προς το κλείσιμο της εβδομάδας στη δυναμική πρόταση που θα κάνεις στο ταίρι σου θα λάβεις θετική απάντηση. Με δικές σου ενέργειες θα καταφέρεις να απεγκλωβιστείς από συνήθειες που σου δημιουργούν καταστολή. Ουσιαστικά θα βρεις τρόπο να βγάλεις τη σχέση σου από την ρουτίνα, θα δημιουργήσεις άνοιγμα για ανανεωτική εξέλιξη.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στην έκταση της σκέψης σου, ίσως να φανταστείς πράγματα που ουσιαστικά δεν υπάρχουν, ελλοχεύει κίνδυνος να δώσεις λάθος εξηγήσεις. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σε απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ανασφαλή πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να δημιουργηθούν φοβίες και αναστολές. Σε περίπτωση που εμφανιστούν αμφιβολίες τις υποψίες σου καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις, επεξεργάσου σφαιρικά τα γεγονότα. Θα καταφέρεις να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, σταθεροποιούνται οι βλέψεις σου.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!