ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής, θα τερματίσεις τα παλιά και θα ανακτήσεις τις ψυχολογικές σου δυνάμεις. Η αντικειμενική σου σκέψη σωστή θα κάνει την κρίση σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις δε θα είναι επιπόλαιες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κλείνεις τα παλιά κεφάλαια και ανοίγεις καινούργια, θα φέρεις κοντά σου πρόσωπο που στην πορεία δεν θα σε απογοητεύσει, πολύ καλά θα κάνεις και θα το εμπιστευτείς.

Σε σχέση. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω σε καλεί να τερματίσεις τις αιωρούμενες ή αμφίρροπες καταστάσεις, θα συνειδητοποιήσεις και θα εστιάσεις στην σταθερότητα. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο και μετέπειτα στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη το άγχος, θα καταφέρεις να χαλαρώσεις και να οριοθετήσεις την απαιτητικότητα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο αποκαλυπτικές κουβέντες θα λύσουν παλιά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αναλογιστείς και τελικά να προχωρήσεις μπροστά αυτή τη φορά με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα προσεγγίσεις και θα πλησιάσεις με αισιόδοξη διάθεση. Δώσε ώθηση στα γεγονότα μην ανακόψεις την εξέλιξη, θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθεί άνοιγμα για σχέση. Κινήσου με αυθορμητισμό και με αυτοπεποίθηση απέφυγε τις αγχωτικές σκέψεις.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω θα βγει στην επιφάνεια το θέμα δέσμευση, η μερική Σεληνιακή έκλειψη θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και προς ποια κατεύθυνση πρέπει να σπρώξεις τη σχέση σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονώσει την αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα και εκδηλωτικά. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη το άγχος και τις εσωτερικές ανησυχίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο τα επικοινωνιακά ανοίγματα και οι εκ βάθους συναισθηματικές κουβέντες που θα γίνουν θα αλλάξουν την οπτική σου σχετικά με ένα συγκεκριμένο άτομο. Διαφοροποιούνται οι βλέψεις που έχεις γι αυτό το πρόσωπο, θα πάρεις αποφάσεις και θα προχωρήσεις τις επαφές σας με άλλη προοπτική. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει την αισιόδοξη διάθεση σου, βγαίνεις από την αναβλητικότητα.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και την είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύες δεν θα λείψουν οι άμεσες συναισθηματικές εκδηλώσεις και οι ανανεωτικές προτάσεις. Οι διαθέσεις σου θα είναι χαλαρές, δεν αποκλείεται να θελήσεις να ταξιδέψεις με το ταίρι σου, ίσως να προτείνεις κάποια εκδρομή. Ανανεωτικό θα είναι το εξαήμερο σου θα καταφέρεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και τις πιεστικές καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο σου, στην περίπτωση που πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις άτομο που ήδη γνωρίζεις ή κάποιο πρώην ταίρι σου, δεν θα βρεις αρνητισμό ούτε απόρριψη. Θα δοθούν τα κατάλληλα ανοίγματα, αξιοποίησε τα με αμεσότητα, η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα έχει θετική επίδραση οι διαθέσεις θα είναι συμφιλιωτικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες ακολούθα τη διαίσθηση σου.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα θελήσεις ουσιαστικά αποτελέσματα, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, θα βρεις τη σιγουριά και τη συναισθηματική υποστήριξη που αναζητάς. Με την μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη, αυτό θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να αποδεχτείς. Μέσα στην εβδομάδα ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Στην περίπτωση που προσφάτως χώρισες, η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω καθώς και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, θα σε ωθήσουν στο να ξανασκεφτείς τους λόγους και τις αιτίες, είναι πολύ πιθανό να φτάσεις στο σημείο να αλλάξεις γνώμη και αποφάσεις. Δεν αποκλείεται στο θέμα της επανασύνδεσης όχι μόνο να κρατήσεις θετική στάση αλλά και να προβείς στις ανάλογες κινήσεις. Η είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο θα ενισχύσει την αισιοδοξία και το θάρρος σου, οι προσπάθειες σου δεν θα αποτύχουν.

Σε σχέση. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες, να προτείνεις, και να διεκδικήσεις με άμεσο τρόπο. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις πράξεις και τα αποτελέσματα, θα καταλάβεις πως πρέπει να αφήσεις στην άκρη τους θυμούς και τα εγωιστικά πείσματα. Είναι πολύ πιθανό να εστιάσεις πλέον στη σταθερότητα και στη διάρκεια του δεσμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από τα παλιά και να κάνεις μια νέα αρχή. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Υδροχόο καταφθάνουν αισιόδοξα ανοίγματα, θα ανανεωθείς και θα αφήσεις στην άκρη τις φοβικές σκέψεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αν αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί θα μπορέσεις να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωής.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω και τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο οι συζητήσεις με το ταίρι σου θα είναι δημιουργικές θα έχουν αντίχτυπο στην μελλοντική πορεία της σχέσης σου. Ορθολογισμός θα σε διακρίνει, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς λογικά, σοβαρές θα είναι οι κουβέντες σου. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να βάλεις στην άκρη τις ανασφάλειες, πολύ καλά θα κάνεις και θα πιστέψεις πως η σχέση σου έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω υπομονή και μεθοδικότητα θα χρειαστούν κάποια πράγματα, για την ώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι ακριβώς αναζητάς. Η σχέση που προσμένεις θα γίνει, θα έρθει το πρόσωπο που θα κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σου, ωστόσο όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο, απέφυγε τις βιασύνες. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα υπάρξουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω η σταθερότητα της σχέσης σου θα απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προσγειωμένη σκέψη, οι επιπόλαιες ενέργειες ή κουβέντες ίσως να βάλουν σε κίνδυνο την ισορροπία των επαφών με το ταίρι σου. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες προσοχή στις τάσεις φυγής είτε από μια συγκεκριμένη κατάσταση, είτε γενικά από την πραγματικότητα. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από πλευράς σου θα υπάρξουν συναισθηματικές εναλλαγές και έντονες κυκλοθυμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω επικεντρώνεσαι στις επιθυμίες σου, ίσως να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αναστατώνεσαι συναισθηματικά και αισιοδοξείς, φεύγουν οι αναστολές, δε θα τρενάρεις άλλο κινήσεις προσέγγισης. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες θα υπάρξουν συναντήσεις και χαλαροί διάλογοι, στο χέρι σου θα είναι να δώσεις στις επαφές την έκταση που εσύ επιθυμείς.

Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο θα επιχειρήσεις να ανανεώσεις τις συνθήκες μέσα στη σχέση σου και θα το καταφέρεις. Θα βγει στην επιφάνεια η ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα έχει ευνοϊκή επίδραση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο απέφυγε τις πιέσεις, προσπάθησε να κινηθείς ισορροπημένα. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες δυνατή θα κάνει τη διαίσθηση σου, θα καταλάβεις που και ποτέ πρέπει να βάλεις φρένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με τη μερική Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω ίσως να νιώσεις την ανάγκη να ισορροπήσεις την προσωπική σου ζωή, να βγεις από την αβεβαιότητα και τις διακυμάνσεις. Δεν αποκλείεται να αλλάξει η στάση σου, το ενδιαφέρον σου ενδεχομένως να στραφεί σε άτομα με προδιαγραφές. Θα έχεις τη δυνατότητα να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα και να αλλάξεις συναισθηματική κατεύθυνση. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο προσοχή στις παρελθοντικές αναδρομές.

Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Υδροχόο απελευθερωμένη και ζωτική θα είναι η στάση σου. Σε κάποιες περιπτώσεις που υπάρχει πίεση θα αλλάξεις τακτική και συμπεριφορά, είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσεις να ανατρέψεις τις καταστάσεις, ωστόσο οι πράξεις σου δεν θα πρέπει να είναι σπασμωδικές. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες σκέψου ρεαλιστικά, μην παρασυρθείς από την υπεραισιοδοξία που θα νιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε βάλει σε σκέψεις, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο μέσα στην εβδομάδα θα γυρίζει η σκέψη σου στα παλιά και ειδικότερα στην τελευταία σου σχέση, θα κάνεις συγκρίσεις θα εξισορροπήσεις και θα πάρεις αποφάσεις. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύες χαλαρώνεις συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις και ξέρεις που ενδιαφέρεται για σένα.

Σε σχέση. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε ωθήσει στο να συνειδητοποιήσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είδους αισθήματα διατηρείς για το ταίρι σου, θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να πάρεις αποφάσεις σχετικά με το μέλλον της σχέση σου. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και ο ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο θα κάνουν ευνοϊκό το κλίμα για εξομολογήσεις, θα μιλήσετε για τα λάθη σας, θα βγείτε από τις αμφιβολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Η μερική Σεληνιακή έκλειψη του Αιγόκερου θα σε αποτρέψει από τις περιστασιακές και ανούσιες σχέσεις, ουσιαστικά θα στοχεύσεις στη σταθερότητα, στην διάρκεια, και όχι στην περιπέτεια που θα έχει γρήγορη ημερομηνία λήξης. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σε ωθήσουν σε προσεγγίσεις όμως αυτή τη φόρα θα έχεις στόχο και σκοπό. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο ίσως να κάνει την εμφάνιση του παλιό γνώριμο άτομο.

Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σου ίσως να κάνει κάπως πεισματική τη στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα τονωθούν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θερμές εξομολογήσεις θα ακουστούν. Η εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύες θα σε βοηθήσει να κινηθείς με διάθεση ξέγνοιαστη αισθησιακή και συγκαταβατική, στις επαφές με το ταίρι σου θα υπάρξει ηρεμία και ισορροπία.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα ξεκλειδώσουν τις διαθέσεις σου. Θα κινηθείς αισιόδοξα, θα τονωθείς με τις φιλοφρονήσεις που θα ακούσεις από ένα συγκεκριμένο άτομο. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο και την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου σε σκέψεις θα μπεις, κάτι θα σε αγχώσει, προσοχή να μην αναλωθείς ψυχολογικά και συναισθηματικά σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων.

Σε σχέση. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον Αιγόκερω θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ζωτική και ουσιαστική όψη στη σχέση σου. Ίσως να πάρεις την απόφαση να τερματίσεις μια αρνητική κατάσταση, δεν αποκλείεται να γίνει κάπως ανατρεπτική η διάθεση σου. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τη είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα καταφέρεις να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

Πηγή: myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!