ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο ανέμελη και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κάνεις το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ζωτική και ανανεωτική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου που θα σου βγουν σε καλό. Κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αισιόδοξη και τολμηρή θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να αναστατωθείς συναισθηματικά, καταφθάνουν γεγονότα απρόοπτα. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσα σας. Στις περαιτέρω επαφές σας θα εκδηλωθεί έλξη και αμοιβαίο συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να θελήσεις να το κρατήσεις σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση. Η σκέψη σου θα είναι ήρεμη και χαλαρή, η στάση σου ιδιαιτέρως αισθησιακή. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις και ταυτοχρόνως να προστατέψεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, κινήσου και εκδηλώσου χωρίς καθυστερήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αυτό που θα ακουστεί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου να βγεις έξω, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου, θα κινήσεις τα νήματα για να γνωριστείς με καινούργια πρόσωπα. Δεν θα φρενάρεις τον ενθουσιασμό σου, θα έχεις τη διάθεση να προχωρήσεις μπροστά, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν αυτό που αναζητάς είναι οι περιπέτειες ή μια σταθερή σχέση με προοπτική.

Σε σχέση. Δεν αποκλείεται να νιώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου πιεστικές, είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσεις να αλλάξεις τα δεδομένα, ίσως να θελήσεις να αποδεσμευτείς από την ανιαρή ρουτίνα και τις προκαθορισμένες ενέργειες. Προσοχή σε κουβέντες υποσχέσεις και αντιδράσεις, προσπάθησε να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις. Πρωτότυπη θα είναι η σκέψη σου, κάτι ευχάριστο θα προτείνεις στο ταίρι σου που δεν θα απορριφτεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, θα τονώσουν τη διάθεση σου για απελευθερωμένες ενέργειες και σκέψεις, η διαίσθηση σου θα είναι δυνατή και σωστή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου θα σε ενθουσιάσει, θα το βρεις ιδιαιτέρως συμπαθητικό. Ακολούθα το ένστικτο σου, οι αποφάσεις που θα πάρεις ναι μεν θα παρθούν υπό την επήρεια της έλξης, ωστόσο η διαίσθηση σου δε θα σε προδώσει.

Σε σχέση. Συναισθηματική θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα χαλαρώσει δίπλα σου, οι στιγμές σας θα είναι έντονες, ρομαντισμός και αγάπη θα κάνουν την εμφάνιση τους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια τη ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σου, θα είναι σωστή η επιλογή σου να εκδηλωθείς στο ταίρι σου, η ανταπόκριση που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις περιπέτεια και ένταση, θα στοχεύσεις στον ανέμελο τρόπο ζωής χωρίς εξαναγκασμούς και προβληματισμούς. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα και γεγονότα που θα τονώσουν τις διαθέσεις σου, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε ωθήσει σε τολμηρές εκδηλώσεις. Οι προσεγγίσεις σου θα έχουν δημιουργική κατάληξη, βάζεις στόχο να βγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα.

Σε σχέση. Αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση, ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές. Θα είσαι σε θέση να κινηθείς αποφασιστικά, θα ξεκαθαρίσεις και θα μιλήσεις με ειλικρίνεια, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσεις τις εξάρσεις, η στάση σου δεν θα πρέπει να είναι παρορμητική. Αν θέλεις να φέρεις αλλαγές μέσα στη σχέση σου θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά με συγκεκριμένες βλέψεις και επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αναζητήσεις την αλλαγή και τη διασκέδαση, επιθυμία σου θα είναι να ζήσεις ένα ευχάριστο παρόν. Δε θα θελήσεις να θέσεις περιορισμούς σε αυτά που θα νιώσεις, αφήνεις στην άκρη τη διστακτικότητα. Θα βρεις τη δύναμη να προσεγγίσεις και να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ζωτική θα είναι η διάθεση σου, σε συμβουλεύω να περάσεις σε άμεσες προτάσεις.

Σε σχέση. Συναισθηματικό βάθος θα αναζητήσεις στη σχέση με το ταίρι σου, σοβαρή θα είναι η στάση σου, ο ορθολογισμός σου θα βοηθήσει να διατηρηθεί ήρεμο και ισορροπημένο κλίμα μεταξύ σας. Σε περίπτωση που υπάρχουν δισταγμοί σχετικά με τη μελλοντική σας πορεία η μεταξύ σας ειλικρίνεια θα φέρει ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς και να πράξεις δυναμικά.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις. Με πρόσωπο που σκέπτεσαι θα έχεις ευχάριστη συνομιλία, ευθέως θα γίνει πρόταση για ραντεβού. Η εβδομάδα ίσως να σου δημιουργήσει ένα μικρό συναισθηματικό δίλλημα, ωστόσο θα είναι περαστικό. Επιπλέον, η εβδομάδα θα χαλαρώσει τη συναισθηματική σου κατάσταση, θα καταφέρεις να βγεις από τις αγχωτικές σκέψεις.

Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι άμεση και ξεκάθαρη, θα μιλήσεις στο ταίρι σου με ειλικρίνεια. Σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης προσπάθησε να έχεις βλέψεις κατασταλαγμένες και σοβαρές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στην ασφάλεια και στη σταθερότητα. Η εβδομάδα θα τονώσει τις διαθέσεις σου, η στάση σου θα είναι κοινωνική, καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα ανανεώσεις το παρουσιαστικό σου, με το ελκυστικό σου στυλ θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Οι αισθησιακές σου διαθέσεις και η ανάγκη σου για ανανέωση προσιτή θα κάνουν τη στάση σου. Κοινωνική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα βγεις έξω, θα βρεθείς με φιλικές παρέες, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο στόχαστρο του. Ανανεωτικές θα είναι τόσο οι αποφάσεις σου, όσο και οι ενέργειες σου.

Σε σχέση. Φεύγουν οι ανασφάλειες, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς με δυναμισμό. Θερμή συγκαταβατική και διαλλακτική θα είναι στάση σου, μια χαρά θα εξελιχτούν τα γεγονότα με το ταίρι σου, ίσως να υπάρξουν και συζητήσεις σχετικά με το μέλλον σας. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με καθαρή και αισιόδοξη αντίληψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Με ευχάριστο και αισιόδοξο συμβάν θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, έρχεται επικοινωνιακό άνοιγμα κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τηλεφώνημα. Ένα συγκεκριμένο άτομο που από καιρό έχει ενδιαφέρον για σένα παίρνει την απόφαση να σου εκδηλωθεί στοχεύοντας στο να περάσουν οι επαφές σας σε στενό προσωπικό πλαίσιο. Θα ακούσεις λόγια κολακευτικά, αποκαλυπτικά και ειλικρινά. Τα γεγονότα θα είναι τυχερά, ανοίγεται για σένα νέος ορίζοντας.

Σε σχέση. Εσύ και το ταίρι σου θα συζητήσετε για την πορεία σας επάνω σε σοβαρή βάση. Σε περίπτωση που είχατε τσακωθεί θα μιλήσετε ανοιχτά, θα ειπωθούν ξεκάθαρες ειλικρινείς κουβέντες που θα λύσουν το πρόβλημα. Ηρεμείς συναισθηματικά, θα βγουν στην επιφάνεια τα θετικά ενδεχόμενα, οι υποσχέσεις που θα δοθούν δεν θα είναι άτοπες ή επιπόλαιες, ότι ακουστεί θα τηρηθεί και από τις δυο πλευρές.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Ανανεώνονται οι επιθυμίες σου θα περάσεις σε ουσιαστικές ενέργειες. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τη στασιμότητα, θα σε ωθήσει στο να κυνηγήσεις την τύχη σου. Συνομιλίες επαφές και συναντήσεις θα διαφοροποιήσουν τη συναισθηματική σου κατάσταση φέρνοντας σου αισιοδοξία. Πρόσχαρη και οικεία θα είναι η στάση σου, τα ανοίγματα θα σε ενθουσιάσουν, κινήσου δυναμικά και αυθόρμητα.

Σε σχέση. Θα κινηθείς ξέγνοιαστα με ζωτική διάθεση, ανανεωμένα θα είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες για το πώς μπορείτε εσύ και το ταίρι σου να τονώσετε τη σχέση σας. Ταιριαστές θα είναι οι επιθυμίες σας, θα βρείτε τρόπο να περάσετε ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις και να αποκαλυφθείς. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα πρέπει να σε βρουν με ξεκαθαρισμένες βλέψεις γι αυτό καλό θα είναι να αποφασίσεις αν θέλεις επανασύνδεση ή αν αυτό που αναζητάς είναι ένα καινούργιο ταίρι. Σε ένταση θα βρίσκεται ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου, αποφασίζεις να τερματίσεις τις αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις.

Σε σχέση. Διαφοροποιήσεις θα προκύψουν μέσα στην τωρινή εβδομάδα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις ανοιχτά, να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Αν νιώσεις πως φθείρεσαι σε μια σχέση ανιαρή θα πρέπει να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα, αν βιαστείς θα οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβεις πρόταση για ραντεβού. Πρόσωπο που έχεις στη σκέψη σου θα κάνει το βήμα να σε προσεγγίσει, σου δίνω τη συμβουλή να μην αφήσεις την ανασφάλεια να σε οδηγήσει σε αρνητικές απαντήσεις. Εσύ που θέλεις να δώσεις νέα ώθηση στη ζωή σου και να βγεις από τη στασιμότητα προσπάθησε να κινηθείς άμεσα χωρίς ενδοιασμούς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ενθουσιαστείς και να τολμήσεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα, θα αναζωπυρώσει αισθήματα έλξης και αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μέσα σε κλίμα ερωτισμού και εμπιστοσύνης θα γίνει ανοιχτή συζήτηση σχετικά με την πορεία του δεσμού σας. Ο συγκαταβατικός τρόπος σκέψης σου θα σε ωθήσει σε αποφάσεις σοβαρές και δημιουργικές.

Πηγή: myastro.gr