Οι συνδυασμοί ζωδίων που μένουν μαζί για πάντα

Οι συνδυασμοί ζωδίων που μένουν μαζί για πάντα

Κριός + Τοξότης
Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πάθος για περιπέτειες, ψάχνονται συνεχώς για νέες εμπειρίες, αλλά κυρίως ξέρουν πότε να κάνουν ένα βήμα πίσω για να αφήσουν χώρο ο ένας στον άλλο. Έχουν και οι δύο αυτοπεποίθηση, κατανοούν τις ανάγκες του άλλου, οπότε μια σχέση ανάμεσά τους μπορεί πολύ εύκολα να λειτουργήσει.


Ταύρος + Παρθένος
Μοιράζονται τις ίδιες αξίες, και θέλουν και οι δύο το ίδιο πράγμα: να δημιουργήσουν ένα ζεστό καταφύγιο. Η στοργική φύση του Ταύρου μπορεί να χαλαρώσει τον Παρθένο που συνήθως έχει μια τάση να τα ελέγχει όλα. Από την άλλη, ο Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τον Ταύρο να ξεπεράσει το έντονο πείσμα του και να βγει λίγο έξω από τα νερά του. Η σχέση τους βασίζεται σίγουρα σε γερά θεμέλια.


Δίδυμος + Ζυγός
Τόσο ίδιοι και τόσο διαφορετικοί ταυτόχρονα. Ο Δίδυμος είναι περίπλοκος και ο Ζυγός έχει μια έντονη περιέργεια για να γνωρίσει τους ανθρώπους. Θα μπορούσαν να περάσουν ώρες μιλώντας και ανακαλύπτοντας ο ένας τον άλλο. Τους αρέσει επίσης να γνωρίζουν συνεχώς νέα άτομα και έτσι δεν βαριούνται ποτέ.

Καρκίνος + Ιχθύς
Οι Καρκίνοι πληγώνονται εύκολα με αποτέλεσμα να χτίζουν τείχη γύρω τους και να μοιάζουν απρόσιτοι. Όταν όμως αγαπούν το κάνουν ουσιαστικά και αυτό ακριβώς αναζητά και ο Ιχθύς σε μια σχέση, την αληθινή αγάπη. Γι’ αυτό και θα αποδείξει την τρυφερότητά του με κάθε τρόπο, κάτι που θα αρέσει πολύ στον Καρκίνο.


Σκορπιός + Αιγόκερως
Τίποτα δεν μετράει περισσότερο για έναν Σκορπιό από την εμπιστοσύνη. Και ο Αιγόκερως του το εμπνέει απόλυτα. Κάθε Σκορπιός κρύβει μέσα του πολλά συναισθήματα, γι’ αυτό χρειάζεται έναν Αιγόκερω για να τον προσγειώνει. Από την άλλη ο Αιγόκερως είναι τόσο φιλόδοξος που θέλει δίπλα του ένα άτομο με το οποίο θα μπορεί να μοιραστεί τα όνειρά του. Αν κερδίσει την καρδιά του Σκορπιού, θα τον έχει για πάντα δίπλα του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top