Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας;

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σας;

Στις 12 Αυγούστου 2022 ο Άρης από τις 24° 57’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας ξυπνήσει το ενδιαφέρον για να κάνουμε πράγματα, θα μας ενεργοποιήσει και θα μας επανατοποθετήσει στην πορεία δρομολόγησης των στόχων μας.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:
 

ΚΡΙΟΣ

Το παρελθόν σας και ό,τι έχει ως ώρας συμβεί σας έχουν διδάξει, τόσο το πως πρέπει να κινηθείτε, όσο και τι και ποιους πρέπει να κρατήσετε κοντά σας έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα ευφάνταστα σχέδιά σας. Σε όλο αυτό, θα βοηθήσει και η καλή σας ψυχολογία.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την όψη αυτή θα ανανεώσετε τους στόχους σας και θα επανατοποθετηθείτε, τόσο σε ό,τι αφορά τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, όσο και στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τους άλλους. Όσοι ασχολείστε με συλλόγους και ομάδες, θα έχετε μια μεγάλη επιτυχία που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά, και κατά περιπτώσεις κρυφά, σε ό,τι αφορά μια καινούργια επαγγελματική συνεργασία. Ορισμένοι θα έχετε και ένα έξτρα, ίσως και μη φορολογήσιμο, εισόδημα που θα σας βοηθήσει. Ερωτικά, ένας μυστικός έρωτας θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε συνεργάτες έτσι ώστε να μπορέσετε να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, αρκετά έξυπνο και φιλόδοξο. Επίσης, θα κάνετε και ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά νομικά θέματα, υπογραφές συμβολαίων και σπουδών.

ΛΕΩΝ

Μια νέα επαγγελματική συνεργασία ή η ανανέωση, με όρους αρκετά θετικούς για εσάς, μιας ήδη υπάρχουσας, θα σας βοηθήσουν να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Ορισμένοι θα τακτοποιήσετε και κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες σχετικές με υπογραφές συμβολαίων και λοιπών νομικών θεμάτων. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, θα βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας ενώ ένα ταξίδι θα κάνει καλό στη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας εισάγοντας μια ρουτίνα που θα σας φέρει ευεξία όπως π.χ. το περπάτημα ή γενικά τη γυμναστική. Θα βελτιώσετε τη διατροφή και την εμφάνισή σας ενώ το ίδιο θα κάνετε και με τη ψυχολογία σας αφού θα βγάλετε από τη ζωή σας οτιδήποτε τοξικό, είτε τροφή, είτε κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεστε σε μια συνεχόμενη κίνηση και ότι θέλετε διαρκώς να ανανεώνετε, κυρίως επαγγελματικά, τη ζωή σας. Η όψη αυτή, λοιπόν, θα βοηθήσει την αναζήτησή σας για την «ιδανική καριέρα» καθώς θα φέρει στο διάβα σας ευκαιρίες που δεν θα πρέπει να αφήσετε να πάνε χαμένες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα όποια προβλήματα υπήρξαν με την κατοικία ή με τους οικείους σας μπορούν να γίνουν παρελθόν φτάνει και εσείς να μην κουβαλάτε τις εντάσεις της δουλειάς στο σπίτι. Επίσης, το κλίμα θα καλυτερέψει περισσότερο η διάθεση σας να μοιραστείτε, με όμορφο τρόπο, τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βιώσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και να αναβιώσετε τον πρώτο καιρό του έρωτά σας. Ορισμένοι θα κάνετε μαζί και ένα ταξίδι που θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Όσοι δεν έχετε ταίρι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε, ίσως και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε κάποια έξοδα αλλά θα τα κάνετε με χαρά καθώς θα αφορούν τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή δώρα για τους οικείους σας. Το εισόδημα ορισμένων από εσάς θα αυξηθεί εξαιτίας της οικονομικής εκμετάλλευσης ενός ακινήτου ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να αγοράσετε κάποιο ακίνητο.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα γίνετε πιο επικοινωνιακά επιθετικοί κάτι που θα σας επιτρέψει, τόσο να διεκδικήσετε όλα όσα σας αξίζουν, όσο και να βάλετε τον «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του», τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να ανανεωθείτε.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top