Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 19 Μαΐου 2022 ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στις 02° 12’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με το Δία που βρίσκεται στον Κριό.

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να δούμε την πραγματικότητα με σαφήνεια και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις έτσι ώστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για εμάς.

Η αισιοδοξία και ο θετικός τρόπος σκέψης που θα έχουμε θα μας επιτρέψουν, όχι μόνο να αισθανθούμε καλύτερα, αλλά και να δούμε με πιο καθαρή ματιά όλες τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που υπάρχουν και που θα μας βοηθήσουν να επεκταθούμε, σε όλους τους τομείς της ζωής μας που μας ενδιαφέρουν, που δεν είχαμε προσέξει πριν.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν, ή ακόμα καλύτερα, θα επανέλθουν στη ζωή σας κάποιες εξαιρετικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αδράξετε εάν και εφόσον θέλετε να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με, έστω και κοντινά, ταξίδια. Ίσως σας απασχολήσει μια αγορά μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε τον παλιό καλό εαυτό σας και να αφήσετε πίσω σας τις όποιες ανασφάλειες ή απωθημένα έχετε. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία και ανανεωθείτε εσωτερικά κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα αλλά, σε κάθε περίπτωση, θα είναι για καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά σας θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Φίλοι θα σας υποστηρίξουν αρκετά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα σας βοηθήσουν ακόμα και επαγγελματικά. Ορισμένοι θα κάνετε και ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να επανεξετάσετε μια παρελθούσα επαγγελματική πρόταση που σας γίνεται εκ νέου. Τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε πιο ευνοϊκούς οικονομικούς όρους για εσάς. Ορισμένοι θα κάνετε κάποιες επαφές και συζητήσεις για μια νέα οικονομική συμφωνία οι οποίες, προς το παρόν, καλό θα ήταν να παραμείνουν κρυφές.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο μπορείτε καθώς θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες που θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς. Ιδιαίτερα ευνοείστε σε ό,τι αφορά σπουδές, υπογραφές συμφωνιών και συμβολαίων ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και ένα υπέροχο ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο με την όψη αυτή θα βρείτε τρόπους για να τις τακτοποιήσετε με ευνοϊκούς για εσάς όρους. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ένας έρωτας μπορεί να επιστρέψει στην πραγματικότητά σας. Στους δεσμευμένους θα δοθούν ευκαιρίες για να αναβιώσουν το πάθος στη σχέση με το ταίρι τους.

ΖΥΓΟΣ

Όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο της καρδιάς σας αλλά και ερωτικές επιστροφές υπόσχεται σε εσάς η όψη αυτή. Ευκαιρίες όμως θα έχετε και σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις καθώς μια προσφορά εργασίας θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με το τι σας συμφέρει να κάνετε. Ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα σας φέρει πιο κοντά και θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διασκεδάστε και περάστε καλά γιατί σας αξίζει. Έχετε αφήσει τον εαυτό σας για αρκετό διάστημα πίσω φροντίζοντας σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τους όποιους άλλους της ζωής σας οπότε τώρα έχει έρθει η σειρά σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρεθείτε σε κάποιο ερωτικό δίλλημα. Σκεφτείτε πώς ακριβώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα και βρείτε την απάντηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σας περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ευχάριστα ξεκινήματα που έχουν τη δυναμική να φέρουν στο εδώ και τώρα σας όλα όσα επιθυμούσατε πάντα να έχετε. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας αλλά και γενικά η καλή σας διάθεση θα σας κάνουν μαγνήτες πολλών μικρών θαυμάτων που, αν δεν αντισταθείτε και το επιτρέψετε, θα σας μεταμορφώσουν ολόκληρη τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το εισόδημά σας και να βοηθήστε την οικογένειά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε σχέση με την αγοραπωλησία ενός ακινήτου ή με εργασίες ανακαίνισης που ενδεχομένως θέλετε να κάνετε. Στα θετικά της όψης είναι και μια μετακόμιση εργασίας ή κατοικίας που θα σας βελτιώσει την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις θα σας φέρει η όψη αυτή. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει και η αλλαγή τόπου κατοικίας ή εργασίας. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται κυρίως γιατί πλέον ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία. Υπάρχει πιθανότητα να κάνετε ένα ταξίδι ή να σας απασχολήσει η αγοραπωλησία μεταφορικού μέσου ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

ΙΧΘΥΣ

Ανακτάτε την αυτοκυριαρχία σας με την όψη αυτή ενώ παράλληλα η ζωή η ίδια θα σας φέρει ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε την τρέχουσα οικογενειακή σας πραγματικότητα. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή ακόμα και με μια αλλαγή τόπου κατοικίας. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε κάποιο οικονομικό σας πλάνο.

Πηγή: Myastro.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top